Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. θέλω από το microsoft outlook 2007 να βάλω τις επαφές στο windows live 12. κάνω export τις επαφές από το outlook 2007 σε αρχείο τιμών διαχωρισμένο με κόμμα και μετά πάω στο windows live mail 12 και δεν μπορώ να τις βάλω! καμιά ιδέα? 

ή πως θα λύσω ένα θέμα στο microsoft outlook 2007. το πρόβλημα είναι το εξής. είχα το epxress. πέρασα το outlook 2007. όλα καλά, έκανα το backup μου. βάζω άλλα windows, βάζω το outlook 2007 βάζω τον λογαριασμό, ρίχνω το back up, υπάρχουν όλα μέσα ΑΛΛΑ στον λογαριασμό που δημιουργώ δεν υπάρχει ο φάκελος Διαγραμμένα και ότι σβήνω τα αφήνει εκεί να τα βλέπω και απλά βάζει μια γραμμή πάνω τους! Πως το λύνω αυτό? Μου έχουν σπάσει τα νεύρα με τα email! Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

το 2ο κομμάτι το έλυσα. κάτι με το imap είναι και το outlook 2007. έσβησα τον λογαριασμό, το έξανα από την αρχή με pop και smtp και είναι οκ. εμφανίστηκε ο φάκελος διαγραμμένα. Από ότι είδα είναι γενικό πρόβλημα μάλλον του outlook 2007. 

τώρα με το πρώτο πρόβλημα ακόμα δεν κατάφερα να περάσω τις επαφές από το outlook 2007 στο windows live mail. καμιά ιδέα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...