De@th L0rd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Η φωτο ειναι απο κεντρο Λονδίνο, κατω απο ενα κτηριο με γραφεια μεγάλων εταιριών.Εδώ βλέπεις γιατι τα πουλάνε τοσο ακριβα τα Cub και τα Chally, ειναι τα μονα παπάκια που ο ιδιοκτήτης τους δείχνει cool και όχι σαν καποιος που απλα δεν εχει λεφτα να παρει μηχανη. Μπορεις να εχεις κουστουμι αρμανι και γραβάτα και να πας με το καλογιαλισμένο honda cub και να αφησεις και στόματα ανοιχτά. Ενω με ενα modenas...... Η μαλακία του prestige πάει σύννεφο. Εγώ θα έσκαγα με ένα καγκουροφτιαγμένο crypton 135 και μπλέιζερ από πάνω εαν δούλευα λονδίνο. Παρεπιπτόντως το στρογγυλοφάναρό μου είναι japan μηχανικά άλλα ηλεκτρολογικά και σασσί Εγγλέζικο 12v. Panos έχω ήδη παπί και κάνω τη δουλειά μου, αλλιώς θα το είχα επιστρατεύσει.
Elena Boboc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας. Έχω ένα σκούτερ keeway 10 μήνες και όλο προβλήματα μου βγάζει μια μου σβήνει εκεί που περιμένω και σήμερα δεν παίρνει μπρος με τίποτα μου είπε ο μάστορας μάλλον είναι ο εγκέφαλος :( Μη πως ξέρει κανείς μια αντιπροσωπεία κοντά στον Πειραιά ?
TRILOBYTER Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η keeway ειναι ευρωπαικη εταιρια την οποια αργοτερα αγορασε μια Κινεζικη, η ιδια που αγορασε και την ιταλικη benelli. Αλλο keeway και αλλο νο νειμ κινεζικο. Μη λεμε οτι θελουμε. 11 ώρες πριν, Elena Boboc είπε Καλησπέρα σας. Έχω ένα σκούτερ keeway 10 μήνες και όλο προβλήματα μου βγάζει μια μου σβήνει εκεί που περιμένω και σήμερα δεν παίρνει μπρος με τίποτα μου είπε ο μάστορας μάλλον είναι ο εγκέφαλος Μη πως ξέρει κανείς μια αντιπροσωπεία κοντά στον Πειραιά ? Να αλλαξεις μαστορα λεω εγω. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από TRILOBYTER 1
bigoulas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 8/2/2017 στις 10:12 ΜΜ, costacurta είπε Ξεκίνησα το τοπικ γιατί γνωστός μου έχει το αναφερομενο μηχανάκι το δίνει 500 ε και θέλω συγκεκριμένα απόψεις για την λειτουργία του, όχι γενικότητες για το πόσο καλύτερα είναι τα ινοβα και τα κριπτον Τι μοντέλο είναι; 500€ μάλλον παλιό με καρμπυρατέρ. Έχω το ιντζέκσιον με 3,500χλμ χωρίς προβλήματα. Ότι μικροπροβλήματα βγάζει έχουν αναφερθεί σε αυτήν την ομάδα στο FB :https://www.facebook.com/groups/245276006578733
bigoulas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, bigoulas είπε Τι μοντέλο είναι; 500€ μάλλον παλιό με καρμπυρατέρ. Έχω το ιντζέκσιον με 3,500χλμ χωρίς προβλήματα. Ότι μικροπροβλήματα βγάζει έχουν αναφερθεί σε αυτήν την ομάδα στο FB :https://www.facebook.com/groups/245276006578733 Μόλις πρόσεξα ότι είναι θέμα του 2017...
Elena Boboc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 13/9/2021 στις 1:47 ΠΜ, TRILOBYTER είπε Η keeway ειναι ευρωπαικη εταιρια την οποια αργοτερα αγορασε μια Κινεζικη, η ιδια που αγορασε και την ιταλικη benelli. Αλλο keeway και αλλο νο νειμ κινεζικο. Μη λεμε οτι θελουμε. Να αλλαξεις μαστορα λεω εγω. Εγώ δεν είπα ότι είναι κινεζικό σκουτεράκι. Είπα ότι μου βγάζει προβλήματα και όντως είναι ο εγκέφαλος. Μέσα σε 10 μήνες είναι ανεπίτρεπτο αυτό για μένα προσωπικά. Στις 13/9/2021 στις 1:47 ΠΜ, TRILOBYTER είπε Η keeway ειναι ευρωπαικη εταιρια την οποια αργοτερα αγορασε μια Κινεζικη, η ιδια που αγορασε και την ιταλικη benelli. Αλλο keeway και αλλο νο νειμ κινεζικο. Μη λεμε οτι θελουμε. Εγώ δεν είπα ότι το σκουτεράκι είναι κινεζικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα