costacurta Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα μπορεί να μου πει γνωστης η κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου γνώμη /άποψη. Ψάχνω στο νετ αλλά δεν βρίσκω σχόλια πέρα των γενικών άρθρων μοτοτριτη κτλ. Υγ δεν ψάχνω να αγοράσω παπί ξέρω ότι υπάρχουν καλύτερα γιαπωνέζικα κτλ, απλά μόνο για το keeway target 125
>>Morpheus>> Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μην αγορασεις κινεζικο... μαλλον να το πω πιο σωστα, ΜΗΝ αγορασεις κινεζικο της πυρκαγιας. Προτιμησε 1000 φορες ενα γιαπωνεζικο παπι μεταχειρισμενο των 800€ κατα προτιμηση χωρις πολλους κανιβαλισμους. Στα κινεζικα, ΟΛΑ επανω τους ειναι αναλωσιμα. Θες μιζα; Θες τρομπα φρενου; Θες δαγκανα; Θες ντιζες; Θες καλωδιωσεις και φισες; Θες πηνια; Θες πολλαπλασιαστη; Θες βιδες και βασεις πλαστικων απο απο ενα σημειο και μετα ΟΥΤΕ με πατεντα δε θα μπαινουν; Θες ρουλεμαν τιμονιου; Θες μπουκαλες και ρουλεμαν τροχων; Θες καρμπυρατερ; Ολα για αλλαγη θα πανε σε 20000χλμ. ΟΛΑ μα ΟΛΑ. Βρες ενα γιαπωνεζικο, περιποιησου το σωστα σε ενα καλο συνεργειο και τελειωσε η υποθεση. Honda Astrea Grand, Town Mate, Crypton .... Υπαρχουν μερικα διαμαντακια εκει στα 800€, αν εχεις ενα εμπιστο μαστορα τα ξεψαχνιζεις και ηρεμεις. (Δουλευω σε συνεργειο) 1
costacurta Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρω έχει συζητηθεί το θέμα επανειλημμένα, το θέμα μου είναι ότι με 800 στο καρ ούτε καμπ του 80 δεν βρίσκεις πλέον και τα καινούρια τζαπαν είναι από 2200(με όλα τα επιπλέον έξοδα πινακιδες/κρανος/χαρτια) ως 3200(το κριπτον χ) Δεν θα δώσω τόσα χρήματα για παπί. Ξεκίνησα το τοπικ γιατί γνωστός μου έχει το αναφερομενο μηχανάκι το δίνει 500 ε και θέλω συγκεκριμένα απόψεις για την λειτουργία του, όχι γενικότητες για το πόσο καλύτερα είναι τα ινοβα και τα κριπτον
>>Morpheus>> Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μιλησα για 2200€ ουτε 3200€ για να παρεις ενα ΠΑΠΑΚΙ !!! OMG & 3 LOL σε οσους δινουν τοσα... αλλα αφου υπαρχουν τι λογος μας πεφτει. Αν εισαι απο Αθηνα (εγω δεν ειμαι) ... ριξε μια ματια. https://www.car.gr/9468998-yamaha-t-town-mate-t50-t80 https://www.car.gr/8565510-yamaha-town-mate-t50-t80-townmate https://www.car.gr/9152030-honda-astrea-supra-100-tzr-250-1kt https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/9218792/ Ολα τα παραπανω, θα χρειαστουν ΛΙΓΟΤΕΡΑ μαζεματα απο ενα κινεζικο καινουριο που του 'βαλες 10000χλμ! Ακομα και αν χρειαζονται, ειναι εγγυημενες επισκευες αν γινουν σωστα. Στο κινεζικο που εγραψε 10000χλμ θελουν αλλαγη ολες οι φλατζες, ολα τα σωληνακια, οι ντιζες... και σε αλλα τοσα, εχουν ξεχαρβαλωσει ΟΛΑ τα πλαστικα απο τις βασεις τους.
costacurta Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Τα δύο φίλε μου είναι 30 ετών σχεδόν και πωλούνται 700 Τα άλλα δύο είναι είκοσι ετών και πωλούνται 1000 Αυτές οι μελαγχολικες αγγελίες είναι ενδεικτικές για το τι παίζει στη πιάτσα πλέον. Από τότε που μπήκαμε στην κρίση τα παπάκια τα οικονομικοτερα οχήματα έχουν πάρει τρελή αύξηση τιμών. Δεν βρίσκω καμία λογική να δώσω τόσα χρήματα για κάτι τόσο παλιό..το θεωρώ ακόμα πιο άτοπο από το να δώσω 2000-3000 για να πάρω καινούργιο. Το οποίο επίσης δεν πρόκειται να κάνω. Μετά μπήκαν τα φθηνά κινέζικα αλλά και αυτά με την σειρά τους από 700 ευρώ που ήταν κάποτε έχουν φτάσει τα 1300. Και αυτό θεωρώ ο είναι κακή αγορά. Γιαυτό ρωτάω για το μοντέλο στο τοπικ γιατί ειναι από γνωστό
elvisjedi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 αν ειναι σε καλη σχετικα κατασταση και οχι παρατημενο τοτε παρτο, παντο σε ενα ΕΜΠΙΣΤΟ συνεργειο και πες του να στο κανει ενα σουπερ σερβις τα παντα, δεν θα σου βγει πανω απο 200ε να αλλαξεις σχεδον τα παντα και θα εχεις ενα παπι που σου στοιχισε 6-7 κατοσταρικα και ειναι κομπλε...ειναι πολυ παρεξηγημενα τα κινεζικα αλλα δεν σημαινει οτι δεν μπορεις νακανεις τη δουλεια σου με αυτα φθηνα. παζαρεψε και λιγο την τιμη και εισαι κομπλε! επισης γενικα για τα κινεζικα να ξερεις οτι απλα θελουν να τα προσεχεις δλδ καλο λαδακι και μπουζι ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ και γενικα να μην τα εχεις παρατημενα (ναι οκ δεν ειναι honda cub να βαζεις τηγανολαδο να μην αλλαζεις ποτε μπουζι και να ειναι κομπλε) Σαν εναλακτικη βεβαια βλεπω κατι διαφημισεις κατα καιρους για καινουρια κινεζικα γυρω στα 8 κατοσταρικα
kleo1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 επειδή κοιτούσα κάποιες αγγελίες για λογαριασμό φίλου έχω μια απορία αν μπορείτε να μου την λύσετε: είναι ηλίθιοι ή εγώ άσχετος; βλέπω παπί του 97' με 1250€, 50cc του 1990 1400€ ( το ονομάζει και αντίκα ο τύπος) και άλλα παρόμοια..... ποιος θα τα πάρει αυτά; ρε μήπως τρολάρουν;
>>Morpheus>> Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 επειδή κοιτούσα κάποιες αγγελίες για λογαριασμό φίλου έχω μια απορία αν μπορείτε να μου την λύσετε: είναι ηλίθιοι ή εγώ άσχετος; βλέπω παπί του 97' με 1250€, 50cc του 1990 1400€ ( το ονομάζει και αντίκα ο τύπος) και άλλα παρόμοια..... ποιος θα τα πάρει αυτά; ρε μήπως τρολάρουν; Τι ψαχνεις να βρεις; Οι τιμες ειναι εκει που ειναι επειδη υπαρχει κοσμος που τ'αγοραζει. 500-800€ για παπι σε αριστη κατασταση (σαν αυτα που προανεφερα) και ΠΟΛΛΑ ειναι. Τωρα, αν καποιος βλακας δωσει 1500 για Town Mate ... ειναι βλακας! https://www.car.gr/8525643-yamaha-t-50-town-mate Highlight περιγραφης: ""Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΗ..... ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ....""
panosno1com Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 πονταρουν ειτε στους αφελεις ειτε σε αυτους που εκτος απο αφελεις ειναι και ..δεν ξερω old school ξερω γω και λενε japan να ναι κ οτι να ναι (αναφερομαι σε αγγελιες πχ C50, Τ50 κλπ στα 900 ή 1400 ) . 600 πιστευω και πολλα ειναι , βεβαια ο καθεις πουλαει οοοσο θελει και πιστευει ! Ασε που μολις τα βγαλεις εξω θα πρεπει να τα δενεις παρεα με κανα ντοπερμαν μην στα σηκωσουν κ φυγουν ! Στο κολλητο μου το C50 τού το πηραν σηκωτο κυριολεκτικα και τους προλαβε τελευταια στιγμη, μερα μεσημερι εξω απο το σπιτι του σε συνοικια του Πειραια !! και το ειχε χρεπι εμφανισιακα, οχι πένα που λεμε !
nikos1982 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 θα σου πω τι εκανα εγω οταν εψαχνα για παπι το 2012 και ειδα τετοιες τιμες για μτχ και γελαγαν τα τουβλα στο σπιτι. πειρα ενα Daytona Nova 110A με 1000 ευρω με πινακιδα. ποτε δεν εβγαλε προβλημα και ουτε πλαστικα χαλασαν περαν απο το φλοτερ βενζινης που αλλαξε στην εγγυηση.οποτε και κατι να παθει στα 2 χρονια που θα το εχεις δεν θα κλαις τα 1000 ευρω γιατι θα εχεις και εγγυση. το μονο που θελει και πρεπει να κανεις ειναι τα λαδακια του και το μπουζι του βαλβιδουλες κτλ στην ωρα τους. το εδωσα με 30.000 χλμ σε 2 χρονια που το ειχα και το μοτερακι του δεν ειχε ζητησει τπτ εκτος απο το λαδακι που του αλλαζα καθε 2.500 χλμ. το να δωσεις 800 για ενα αστρα του 90's δεν το βλεπω λογικο. 1
De@th L0rd Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αυτε οι τιμές για τα παπιά του 90 θα με κάνουν να ανακατασκευασω ένα στρογγυλοφαναρο του 80, να πληρώσω την άδεια που έχει να ανανεωθεί από το 90, κ πάλι θα βγαλω χρημα.( βέβαια μπορεί να μην το πουλήσω μετα)
panosno1com Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 αμα παιρνει μπροστα, δεν εχει προβληματα (χαχαχα λεμε τωρα) , ή θα το πουλησεις ειτε θα το κυκλοφορησεις ειτε θα στο ληστεψουν !
De@th L0rd Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 αμα παιρνει μπροστα, δεν εχει προβληματα (χαχαχα λεμε τωρα) , ή θα το πουλησεις ειτε θα το κυκλοφορησεις ειτε θα στο ληστεψουν ! και παίρνει μπροστά και τραβάει κ τα πάντα, έχει θέμα με τα φρένα του και την εμφάνιση. Πράγματα δηλαδή που φτιάχνονται κι από μένα... Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η άδεια που θα κάνει περισσότερο από το μηχανάκι (αντικειμενική αξία έτσι όχι κάβλες του car).
panosno1com Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Για μενα αφου ειναι αξιοπιστο και φτιαχνεται, εφοσον θες μηχανακι να κανεις τη δουλεια σου , επιστρατευσε το ! Δλδ απο κει που να παρεις ενα του 1000ρικου , δωσε το ποσον για την αδεια και την επισκευη , παρε μια κλειδωνια και ενα κρανος κ εισαι κομπλε ! Αν δε το θες πουλα το μου :Ρ και παίρνει μπροστά και τραβάει κ τα πάντα, έχει θέμα με τα φρένα του και την εμφάνιση. Πράγματα δηλαδή που φτιάχνονται κι από μένα... Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η άδεια που θα κάνει περισσότερο από το μηχανάκι (αντικειμενική αξία έτσι όχι κάβλες του car). Για μενα αφου ειναι αξιοπιστο και φτιαχνεται, εφοσον θες μηχανακι να κανεις τη δουλεια σου , επιστρατευσε το ! Δλδ απο κει που να παρεις ενα του 1000ρικου , δωσε το ποσον για την αδεια και την επισκευη , παρε μια κλειδωνια και ενα κρανος κ εισαι κομπλε ! Αν δε το θες πουλα το μου :Ρ
lary7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Τα δύο φίλε μου είναι 30 ετών σχεδόν και πωλούνται 700 Τα άλλα δύο είναι είκοσι ετών και πωλούνται 1000 Αυτές οι μελαγχολικες αγγελίες είναι ενδεικτικές για το τι παίζει στη πιάτσα πλέον. Από τότε που μπήκαμε στην κρίση τα παπάκια τα οικονομικοτερα οχήματα έχουν πάρει τρελή αύξηση τιμών. Δεν βρίσκω καμία λογική να δώσω τόσα χρήματα για κάτι τόσο παλιό..το θεωρώ ακόμα πιο άτοπο από το να δώσω 2000-3000 για να πάρω καινούργιο. Το οποίο επίσης δεν πρόκειται να κάνω. Μετά μπήκαν τα φθηνά κινέζικα αλλά και αυτά με την σειρά τους από 700 ευρώ που ήταν κάποτε έχουν φτάσει τα 1300. Και αυτό θεωρώ ο είναι κακή αγορά. Γιαυτό ρωτάω για το μοντέλο στο τοπικ γιατί ειναι από γνωστό Η φωτο ειναι απο κεντρο Λονδίνο, κατω απο ενα κτηριο με γραφεια μεγάλων εταιριών.Εδώ βλέπεις γιατι τα πουλάνε τοσο ακριβα τα Cub και τα Chally, ειναι τα μονα παπάκια που ο ιδιοκτήτης τους δείχνει cool και όχι σαν καποιος που απλα δεν εχει λεφτα να παρει μηχανη. Μπορεις να εχεις κουστουμι αρμανι και γραβάτα και να πας με το καλογιαλισμένο honda cub και να αφησεις και στόματα ανοιχτά. Ενω με ενα modenas...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα