Anorymous Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 υπαρχει κανεις να μου εξηγησει την τελυταια σκηνη μετα τους τιτλους τελους ?
Bermudakias33 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Θα το δοκιμασω και θα σας πω εντυπωσεις!
Vassilis_24 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Είναι σειρά κι όχι ταινία, ας μεταφερθεί τώρα που έγινε ο διαχωρισμός... 2 1
Bermudakias33 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Λοιπόν παιδιά, η σειρά είναι πολύ καλή. Μπορεί μερικούς να τους έχει φοβίσει το 1 επεισόδιο , να μπερδεύτηκαν και να το σταμάτησαν. Μεγάλο λάθος… Από το 3ο επεισόδιο τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και έχεις ήδη συνηθίσει το μοτίβο της πλοκής. Η σειρά έχει μόνη παρενέργεια αυτήν την καρατέκα που είναι ατάλαντη ηθοποιός... Δεν έχει και ιδέα από πολεμικές τέχνες και παριστάνει τον νίτζα... Τέλος, είναι και μεγάλη σκατόφατσα!
AtiX Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 ΩΩΩΩΩΩ ΝΑΙ!!! 3 Απριλίου!!!! Στις 1/10/2017 στις 5:43 ΠΜ, Anorymous είπε υπαρχει κανεις να μου εξηγησει την τελυταια σκηνη μετα τους τιτλους τελους ? Δεν υπάρχει τίποτα σχετικό, που να μου θυμίζει από τα comics... κάτι διάβασα για mojo αλλά εμένα δεν μου κάθετε καθόλου καλά, αλλά σαν ιδέα όμως μπορεί να γίνει super duper... θα δείξει σε 2 μήνες!!! (sorry για την “άμεση” απάντηση ) 2
Mozzie Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Nice! Spoiler Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από Mozzie 1
Zerg13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 1) δεν καταλαβαινεις ακριβως τι γινεται. 2)χαζο αστειο σεναριο. Πρεπει να ειδα 4 επεισοδια. Heroes θα επρεπε να λεγεται (για οσους καταφερουν και το βλεπουν
noFEARgr Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δεν είναι για σένα η σειρά δες κάτι άλλο καλύτερα.
gaius germanicus Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 η σειρα γενικα δεν ειναι για αυτους που θελουν να βλεπουν υπερηρωες να ριχνουν μπουνιδια φορωντας το βρακι πανω απο το παντελονι. 1
AtiX Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Στην σειρά πρωταγωνιστεί ένας ψυχικά διαταραγμένος σούπερ ήρωες... αν το καταλάβουμε αυτό θα ευχαριστηθούμε και την σειρά...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 ψυχικα διαταραγμενος με πολλαπλες προσωπικοτητες , τηλεπαθητικος με τηλεκινητικες δυνατοτητες, μπονους η καθεμια προσωπικοτητα εχει ξεχωριστες δυναμεις! οσοι τωρα θελουν κατι παρομοιο σε mindfuck, το ενα ειναι neon demon , ταινια με προκαλλυμα την μοδα , θελει προσοχη και το αλλο ντοπιο προιον , ¨νορβηγια¨, ελληνικο καψιμο, παρομοια σκηνογραφια οπου ολα αυτα φυσικα εχουν ριζες σε γιοντοροφσκι, οσοι εχετε κουραγιο ή δεν φοβαστε να δειτε πραγματα, holy mountain . cheers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα