Προς το περιεχόμενο

Legion (Series, 2017)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, η σειρά είναι πολύ καλή.

Μπορεί μερικούς να τους έχει φοβίσει το 1 επεισόδιο , να μπερδεύτηκαν και να το σταμάτησαν. Μεγάλο λάθος…

Από το 3ο επεισόδιο τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και έχεις ήδη συνηθίσει το  μοτίβο της πλοκής.

Η σειρά έχει μόνη παρενέργεια αυτήν την καρατέκα που είναι ατάλαντη ηθοποιός... Δεν έχει και ιδέα από πολεμικές τέχνες και παριστάνει τον νίτζα... Τέλος, είναι και μεγάλη σκατόφατσα!:ph34r:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΩΩΩΩΩΩ ΝΑΙ!!! 3 Απριλίου!!!!

Στις 1/10/2017 στις 5:43 ΠΜ, Anorymous είπε

υπαρχει κανεις να μου εξηγησει την τελυταια σκηνη μετα τους τιτλους τελους ?

Δεν υπάρχει τίποτα σχετικό, που να μου θυμίζει από τα comics... κάτι διάβασα για mojo αλλά εμένα δεν μου κάθετε καθόλου καλά, αλλά σαν ιδέα όμως μπορεί να γίνει super duper... θα δείξει σε 2 μήνες!!!

(sorry για την “άμεση” απάντηση :P)

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1) δεν καταλαβαινεις ακριβως τι γινεται. 2)χαζο αστειο σεναριο. Πρεπει να ειδα 4 επεισοδια.

Heroes θα επρεπε να λεγεται (για οσους καταφερουν και το βλεπουν :) 

Δημοσ.

Στην σειρά πρωταγωνιστεί ένας ψυχικά διαταραγμένος σούπερ ήρωες... αν το καταλάβουμε αυτό θα ευχαριστηθούμε και την σειρά...  ;)

Δημοσ.

ψυχικα διαταραγμενος με πολλαπλες προσωπικοτητες , τηλεπαθητικος με τηλεκινητικες δυνατοτητες, μπονους η καθεμια προσωπικοτητα εχει ξεχωριστες δυναμεις! 

οσοι τωρα θελουν κατι παρομοιο σε mindfuck, το ενα ειναι neon demon , ταινια με προκαλλυμα την μοδα , θελει προσοχη και το αλλο ντοπιο προιον , ¨νορβηγια¨, ελληνικο καψιμο, παρομοια σκηνογραφια οπου ολα αυτα φυσικα εχουν ριζες σε γιοντοροφσκι, οσοι εχετε κουραγιο ή δεν φοβαστε να δειτε πραγματα, holy mountain .

cheers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...