Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με root

nikos1998Gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγκατεστησε ντραιβερς χωρις το τηλεφωνο στον υπολογιστη. Επειτα κουμπωσε το και πες αν το βλεπει

δεν με αφηνει...λεει πως δεν βρισκει την συσκευη

δεν με αφηνει...λεει πως δεν βρισκει την συσκευη

Στο adbdriver(εχω συνδεσει το tablet στον υπολογιστη κολλαει στο λογοτυπο ομως)το διαβαζει ο υπολογιστης(δεν δειχνει απ.χωρο)τρεχω το adbriver παταω install ψαχνει για την συσκευη μου(installing waiting devmrg for και τιποτα λεει error...

Ειναι συνδεδεμενο στον υπολογιστη το δειχνει κατω δεξια το εικονιδιο(δεν βγαζει τον απ.χωρο)

τι αλλο μπορω να κανω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ενδέχεται να μην έχεις ενεργοποιήσει το USB Debugging ,αν δεν το έχεις κάνει δύσκολα να το αναγνωρίσει

Ενδέχεται να μην έχεις ενεργοποιήσει το USB Debugging ,αν δεν το έχεις κάνει δύσκολα να το αναγνωρίσει

Ναι γιατι το tablet δεν μπορει"να ανοιξει για να βαλω το USB Debugging"...

Ναι γιατι το tablet δεν μπορει"να ανοιξει για να βαλω το USB Debugging"...

τι αλλο γινεται στην περιπτωση μου..?

Δοκιμασες αυτους εδω τους ντραιβερς και παλι δεν βλεπει την συσκευη;

Τιποτα

Εδώ κάνεις λάθος. Αυτό αφορά τους drivers που έχουν σχέση με το adb. Για το φλασάρισμα η συσκευή μπαίνει σε διαφορετική λειτουργία και γι' αυτό χρειάζεται άλλον driver(ο AW που παρέθεσα παραπάνω). Τα links που έβαλα, ήταν για ότι θα χρειαστεί, το εργαλείο flash, οι οδηγίες χρήσης του, και οι οδηγοί που χρειάζονται. 

Πιθανότατα η ίδια δουλειά μπορεί να γίνει και με το livesuite που αναφέρθηκε παραπάνω. Εγώ αυτό χρησιμοποιούσα, αλλά επειδή δεν ξέρω αν υποστηρίζει τον A33(δεν το έψαξα ιδιαίτερα βέβαια), ενώ το phoenix έγραφε ότι τον υποστηρίζει(η τελευταία του έκδοση), γι' αυτό δεν το ανέφερα.

Εδώ κάνεις λάθος. Αυτό αφορά τους drivers που έχουν σχέση με το adb. Για το φλασάρισμα η συσκευή μπαίνει σε διαφορετική λειτουργία και γι' αυτό χρειάζεται άλλον driver(ο AW που παρέθεσα παραπάνω). Τα links που έβαλα, ήταν για ότι θα χρειαστεί, το εργαλείο flash, οι οδηγίες χρήσης του, και οι οδηγοί που χρειάζονται.

Πιθανότατα η ίδια δουλειά μπορεί να γίνει και με το livesuite που αναφέρθηκε παραπάνω. Εγώ αυτό χρησιμοποιούσα, αλλά επειδή δεν ξέρω αν υποστηρίζει τον A33(δεν το έψαξα ιδιαίτερα βέβαια), ενώ το phoenix έγραφε ότι τον υποστηρίζει(η τελευταία του έκδοση), γι' αυτό δεν το ανέφερα.

Είσαι σωστός,το LiveSuit υποστηρίζει A10, A13, A20, A31 το Α33 δεν το αναφέρει .

Οπότε λες να πάει στο PhoenixSuithttps://androidmtk.com/use-phoenix-suit-flash-firmware

Καλημερα! Εχω κατεβασει τους drivers απο το drive που μου στειλατε παραπανω μαζι με το adbdriver(προγραμμα) και το livesuit

Τωρα τι κανω? Πρεπει να το εχω συνδεδεμενο στο pc το tablet?

Εχτές το εβαλα στο pc ανοιξα το adbdriver πατησα install driver φορτωνε ένα κουτακι και ελεγε κάτι για wait για κάνα 5αλεπτο και μετα εγραφε οτι απετυχε....

Θα δοκιμασω ολους τους τροπους...

Καλημερα! Εχω κατεβασει τους drivers απο το drive που μου στειλατε παραπανω μαζι με το adbdriver(προγραμμα) και το livesuit

Τωρα τι κανω? Πρεπει να το εχω συνδεδεμενο στο pc το tablet?

Εχτές το εβαλα στο pc ανοιξα το adbdriver πατησα install driver φορτωνε ένα κουτακι και ελεγε κάτι για wait για κάνα 5αλεπτο και μετα εγραφε οτι απετυχε....

Θα δοκιμασω ολους τους τροπους...

Χρησιμοποίησε το PhoenixSuit

Όλοι η δουλειά είναι η driver να αναγνωρίσει το pc το ταμπλετ

A33 Firmware έχει αρκετά εδώ http://mytabletguru.com/allwinner-a33-firmware-and-tool/

Ενδέχεται επειδή έχεις και 8.1 Windows να παίζει ρόλο

Χρησιμοποίησε το PhoenixSuit

Όλοι η δουλειά είναι η driver να αναγνωρίσει το pc το ταμπλετ

A33 Firmware έχει αρκετά εδώ http://mytabletguru.com/allwinner-a33-firmware-and-tool/

Ενδέχεται επειδή έχεις και 8.1 Windows να παίζει ρόλο

Ναι μπορει... Θα τα αλλαξω σε λιγες μερες θα παω στα 7

Επανερχομαι αργοτερα να σας πω τι εκανα...

Επανερχομαι αργοτερα να σας πω τι εκανα...

Βρε παιδια για να καταλαβω κατι..

Εχω κατεβασει αυτους εδω τους driver

https://drive.google.com/file/d/0B8JiCB1H8Z8HNDh5b0hsSjBqMk0/view

εκανα extract και ειναι μεσα σε φακελο,τωρα τι γινεται τους κανω install καπου?η τρεχω το adb και τους βλεπει αυτοματα?

αν κανω κατι λαθος διορθώστε μεεε!

Δοκίμασε ν' απενεργοποιήσεις τη συσκευή, να την συνδέσεις με το καλώδιο και μετά κάνε δεξί κλικ στο AW_Driver/usbdrv.inf και επέλεξε "Εγκατάσταση" από τη λίστα.

Αν δεν το εγκαθιστά έτσι, θα πρέπει να πας στον Διαχειριστή συσκευών και να δώσεις χειροκίνητα τη διαδρομή που βρίσκεται ο φάκελος μέσω εγκατάστασης driver άλλης/άγνωστης συσκευής και επιλέγοντας το "have disk" όπου θα βάλεις τη διαδρομή αυτή.

Στα γράφω λίγο αόριστα επειδή δε χρησιμοποιώ καθόλου τα windows τα τελευταία 2 χρόνια και δε θυμάμαι ακριβώς τη διαδικασία και τι εμφανίζεται στα διάφορα κουμπιά και μενού ώστε να τα γράψω πιο συγκεκριμένα.

EDIT:

Εδώ έχει πιο αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση του phoenix:

https://androidmtk.com/use-phoenix-suit-flash-firmware

Νομίζω ότι αν ανοίξεις τη συσκευή με τον τρόπο που περιγράφει, αν δεν είναι εγκατεστημένος ο driver θα σου εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου για να τον εγκαταστήσεις. Εκεί θ' ακολουθήσεις τις οδηγίες, θα επιλέξεις χειροκίνητη αναζήτηση όταν ζητηθεί και θα πας στη διαδρομή που έχεις το φάκελο AW_Driver.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...