Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει τετοιο προγραμμα στο ευρυ κοινο; επιμενουν καποιοι γνωστοι μου οτι υπαρχει και το χρησιμοποιουν και σε εντοπιζουν μονο με το νουμερο...

δεν μιλαω να εισαι μεσα στην αστυνομια κλπ.

Δημοσ.

Υπάρχει, αλλά αυτό που γνωρίζω εγώ, πρέπει να το έχουν εγκαταστήσει και οι δύο πλευρές και να αποδεχθείς να βλέπει ο άλλος τη θέση σου.

Διαφορετικά, η πληροφορία της θέσης, που βρίσκεται από την κεραία κινητής που είσαι συνδεδεμένος, είναι αποκλειστική στην εκάστοτε εταιρία κινητής και δεν μοιράζεται.

Δημοσ.

Υπάρχει, αλλά αυτό που γνωρίζω εγώ, πρέπει να το έχουν εγκαταστήσει και οι δύο πλευρές και να αποδεχθείς να βλέπει ο άλλος τη θέση σου.

Διαφορετικά, η πληροφορία της θέσης, που βρίσκεται από την κεραία κινητής που είσαι συνδεδεμένος, είναι αποκλειστική στην εκάστοτε εταιρία κινητής και δεν μοιράζεται.

ναι αν μπει εφαρμογη στο κινητο που θελεις ν εντοπισεις, ξερω οτι  υπαρχει// σε συσκευη που δεν εχει πειραχτει ειναι το θεμα αν μπορεις να εντοπισεις μονο με τον αριθμο/

Δημοσ.

δεν είναι διαθέσιμη αυτή η δυνατότητα στο ευρύ κοινό

απαιτεί ακριβό εξοπλισμό (αγορά ΚΑΙ πάγιο) που παρέχεται μονάχα σε συγκεκριμένα άτομα, καθώς και γνώσεις+χρόνο για να στηθεί κάτι τέτοιο

• Like 1
Δημοσ.

ναι αν μπει εφαρμογη στο κινητο που θελεις ν εντοπισεις, ξερω οτι  υπαρχει// σε συσκευη που δεν εχει πειραχτει ειναι το θεμα αν μπορεις να εντοπισεις μονο με τον αριθμο/

Από τη στιγμή που χρειάζεται εγκατάσταση, μετά μπορεί να το κάνει με οποιοδήποτε αναγνωριστικό, είναι καθαρά θέμα επιλογής της εφαρμογής και δεν παίζει ρόλο.

Δηλαδή, αν έχεις πρόσβαση στη συσκευή μου να εγκαταστήσεις εφαρμογή, το πρόβλημά σου θα είναι να βρεις το νούμερό μου;

Η εφαρμογή θα σου στέλνει στοιχεία. Μπορεί να στείλει πολλά περισσότερα από τη θέση.

Δημοσ.

ναι αυτο το γνωριζω, αν βαλεις προγραμματακι σε κιν, μετα κανεις τα παντα/

π.χ. σου δινω εναν αριθμο τηλ, υπαρχει τροπος να εντοπισεις που βρισκεται η συσκευη με τον αριθμο αυτο; χωρις να εχεις ακουμπησει το κινητο αυτο...

Δημοσ.

π.χ. σου δινω εναν αριθμο τηλ, υπαρχει τροπος να εντοπισεις που βρισκεται η συσκευη με τον αριθμο αυτο; χωρις να εχεις ακουμπησει το κινητο αυτο...

Ναι, αν είσαι μπάτσος, πράκτορας, hacker ή έχεις πρόσβαση στα δεδομένα των εταιριών κινητής.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...