Προς το περιεχόμενο

Smartphone απο την wind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια. Μου δινει η wind επιδοτηση κινητου και θα ηθελα να με βοηθησετε ποιο να επιλεξω. Το βασικο που θα ηθελα να εχει ειναι η μπροστινη καμερα με φλας. Ωστοσο τα μονα που βρηκε με φλας ειναι τα:

Samsung Galaxy j5

Samsung Galaxy j7

Επισης ειδα και αυτα αλλα δεν εχουν στην μπροστινη φλας:

Huawei P9 lite

Lenovo K5 note

Honor 7 lite

Εδω ολα τα κινητα απο την wind: https://www.wind.gr/browse?N=3001403896&Ns=sku.price|0

Επεξ/σία από MM&B
Δημοσ.

Δεν σε συμφέρει καλύτερα μείωση του ποσού κάθε μήνα στο λογαριασμό σου που δίνουν συνήθως αντί επιδότηση;

Για δες και αυτό μπας και συμφέρει καλύτερα

Δημοσ.

Καλύτερα μείωση λογαριασμού και πάνε πάρε ένα μόνος σου...

α)Γιατί τα πουλάνε ακριβότερα από το να έπαιρνες μόνο την συσκευή απο κάπου αλλού...αρα η επιδότηση πάει στα σκουπιδια

β)Για να μην έχεις τα σκουπίδια που γεμίζουν το κινητό σου

γ)Σε περίπτωση που έχεις απλήρωτους λογαριασμούς στο μέλλων  δεν μπορούν να σου αχρηστεύσουν την συσκευή

Δημοσ.

Χρειαζομαι συνδεση κινητου και οχι καρτοκινητου.

Επειδη εχω κι αλλες γραμες της ιδιας εταιριας μου κανουν καλυτερη τιμη. Στην συνδεση χωρις συσκευη μου την βγαζουν 14 ευρω ενω με συσκευη 22 ευρω.

Samsung Galaxy j5 + 17 ευρω

Huawei p9 lite + 33 ευρω

Honor 7 lite + 17 ευρω

Lenovo k5 note + 33 ευρω

Η επιδοτηση που μου δινουν ειναι 160 ευρω και επισης οι τιμες που κανουν ειναι σε προσφορα και αναλογα ποσες συνδεσεις εχεις τοσο καλυτερη προσφορα κανουν (απ οτι λενε) Πχ σκετη συσκευη το samsung galaxy j5 το εχουν 189 ευρω

Δεν ξερω κατα ποσο θεωρουνται προσφορα ολα αυτα που λεω αλλα πιστευω ειδικα για το p9 lite & k5 note ειναι καλη περιπτωση.

Τελικα αυριο το πρωι θα παραλαβω και μαλλον θα παρω το Huawei p9 lite που μου ειπατε αλλα και που διαβαζω οτι ειναι αρκετα καλο κινητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...