ioakim100 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα εχω το aerocool battehawk κουτι και τροφοδοτικο το Corsair 450 και σκευτομε να περασω μια ledοταινια . Εψαξα και δεν βρηκα κατι ετοιμο που να αξιζει και σκευτηκα να φτιαξω κατι μονος μου... Βρηκα αυτη τη ledοταινια http://e-damianakis.gr/tainies-led/mesaias-foteinotitas/tainia-led-7-2w-m-30-smd-5050-led-m-ip20-rgb-v-tac.html και αυτο το controller http://e-damianakis.gr/tainies-led/controller-dimmer/controller-rgb-ir-72watt-ir-v-tac-clone-el.html . Και ειπα να παρω 1 μετρο ταινια που πρεπει να ειναι αρκετη και να τα συνδεσω ολα πανω στο τροφοδοτικο... Μονο το καλοδιακη για να παω απο το controller στο τροφοδοτικο δεν εχω βρει . Ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν θα δουλεψει με ασφαλεια ο υπολογιστης χωρις να εχω θεματα... Γιαφτω θελω τη γνωμη σας,φοβαμε το τροφοδοτικο + δεν εχω και τρομερη γνωση για να ξερω αν ταιριαζουν τα παραπανω με το τροφοδοτικο(οτι εχω διαβασει μονο) Προτιμησα αυτο το μαγαζι γιατι ειμαι ηρακλειο και θα γλυτωσω τα μεταφορικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ελάχιστη αγορά 5 μέτρων έχει η ταινία. Άρα θες 22,94 στο συγκεκριμένο μαγαζί + ότι δώσεις για το καλώδιο τροφοδοσίας. Ακόμα κι αν βρεις με το μέτρο, πιθανότατα δεν θα είναι rgb ή θα κάνει γύρω στο 7+/μ και θα χρειαστεί και να σου κολλήσουν ένα βύσμα για να συνδεέται με το τροδοδοτικό. Επίσης θα είναι αυτοκόλλητη και άσπρη . Με λίγα λόγια θες αυτό: http://www.eworld.com.gr/products/details/8793 Στα 21 τελική με μτφ. Μαγνητική, μαύρη, με δύο παροχές και 2 ταινίες των 30 cm, για να βάλεις μία πάνω και μια κάτω πχ ή όπως αλλιώς θες. Ούτε κολλήσεις, ούτε μια κι έξω, ούτε να ψάχνεσαι με πατέντες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioakim100 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Έχεις δίκιο για τα 5 μέτρα :/ έχω στο σπίτι ένα κομμάτι από μία λεντοταινια από τα jumbo αν πάρω ένα κοντρολερ και ένα καλωδιακή θα είμαι κομπλέ ? Για τα κολλήματα και αυτά δεν ανχωνομε το έχω απλά πρέπει να βρω καλώδιο να πάει στο τροφοδοτικό και να μου πείτε αν κάνει η λεντοταινια.(θα προσπαθήσω να γλυτώσω το 20ρικο αν μπορώ) Ανεβάζω φωτο με τη λεντοταινια να μου πείτε αν κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 O κοντρόλερ του jumbo θέλει ρεύμα από μπρίζα. Δεν μπορεί να πάρει από τροφοδοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 αν εχεις υπομονη (εμενα ηρθε σε 25 μερες περιπου) παραγγελνεις απο εδω και σου βγαινει 5 ευρω περιπου με μεταφορικα, μαζι και το controller και το χειριστηριο. αυτα ειναι με τροφοδοσια 5v απο usb οποτε η τα συνδειες ετσι με καποια πατεντα η αλλιως κοβεις το usb κολλας τα καλωδια στα 5volt σε ενα molex και εισαι μια χαρα (εγω αυτο εκανα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioakim100 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 O κοντρόλερ του jumbo θέλει ρεύμα από μπρίζα. Δεν μπορεί να πάρει από τροφοδοτικό. Ναι το ειδα αυτο και ειπα να παρω αυτο http://e-damianakis.gr/tainies-led/controller-dimmer/controller-rgb-ir-72watt-ir-v-tac-clone-el.html και μετα με ενα καλωδιο να παω στο τροφοδοτικο... Υποστηριζει αυτο το controller την λεντοταινια απο τα jumbo ? + που θα βρω καλωδιο για να παω απο το κοντρολερ στο τροφοδοτικο ? αν εχεις υπομονη (εμενα ηρθε σε 25 μερες περιπου) παραγγελνεις απο εδω και σου βγαινει 5 ευρω περιπου με μεταφορικα, μαζι και το controller και το χειριστηριο. αυτα ειναι με τροφοδοσια 5v απο usb οποτε η τα συνδειες ετσι με καποια πατεντα η αλλιως κοβεις το usb κολλας τα καλωδια στα 5volt σε ενα molex και εισαι μια χαρα (εγω αυτο εκανα) Αν δεν βγει αυτο που σκευτομε με την λεντοταινια απο τα jumbo μαλλον αυτο θα παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το kitάκι που προτείνει ο φίλος είναι σούπερ. Καλώδιο από το controller στο psu θα έχει να σου δώσει το μαγαζί. Αν δεν έχει παίρνεις αυτό και με δυό καλώδια το συνδέεις σε ένα molex http://www.ebay.co.uk/itm/1-Male-5-5-x-2-1mm-DC-Power-Connector-Jack-Plug-CCTV-Camera-Adapter-/381469085188?hash=item58d1544e04 ή αλλιώς ψάξε amazon, ebay, κάνα κοντινό ηλεκτρονικάδικο για αυτό (με μια πρώτη ματιά δεν βρίσκω στο skroutz): https://www.amazon.com/4-Pin-Molex-Connector-5-5mm-2-1mm/dp/B0121QHR2E Γενικά αυτό που ζητάς λέγεται male barrel plug to molex ή dc connector to molex ή coaxial power connector to molex ή dc 5.5 x 2.1 to molex, πολλά ονόματα για το ίδιο πράγμα Αυτός ο αντάπτορας βγαίνει και σε 5.5 x 2.5 με το μάτι νομίζω ότι του damianaki είναι 2,1.... Η ledοταινία από το Jumbo είναι τερματισμένη? Αν είναι με 4πινο λογικά θα ταιριάζει στο controller του damianaki... Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2017 από Whitefanged Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioakim100 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Τι εννοεις τερματισμενη ? Την ειχα παρει αλλα δεν μου χρειαστηκε ολοι και την εκοψα σε ενα σημειο... Πρεπει να δω αν ειναι 4πινο ... Οποτε να ψαξω για καλωδιο απο το controller στο psu ? Και να προχωρησω ? Δεν θα εχω θεμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Πρώτα μου γράφεις αυτό: Για τα κολλήματα και αυτά δεν ανχωνομε το έχω και μετά αυτό... Τι εννοεις τερματισμενη ? Κανόνισε μάστορα να κλαίμε κάνα τροφοδοτικό. -άμα το βραχυκυκλώσεις μάλλον θα σβήσει χωρίς να πάθει τίποτα, αλλά θέλω να γίνω λίγο δραματικός- Eκεί λοιπόν που την έκοψες χρειάζεται να της βάλεις ένα 4πινο βύσμα για να συνδεθεί με το 4πινο του κοντρόλερ. Πάρ'τη μαζί σου στο μαγαζί, αν έχουν καλώδιο με κλέμα θα μπορέσεις να το κάνεις μόνος σου, αν είναι γυμνό θα πρέπει να κολλήσεις με κολλητήρι ή να πάς να στο κάνει κάποιος ηλεκτορνικός. Άρα θες δύο καλώδια, ένα που θα συνδέει τη ledοταινία με τον controller και ένα που θα συνδέει τον controller με το psu. Bάλε και το κόστος του κοντρόλερ, βάλε και κάνα 2ευρώ την κόλληση (αν χρειαστεί) βάλε και τα πήγαιν' έλα, βάλε και ότι άμα δεν το 'χεις και κάνεις καμιά ζημιά, ή δεν ταιριάξει η ledοταινία, πάρε ένα έτοιμο kit καλύτερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioakim100 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Να ακολουθησω αυτο ?? Ξερω να κανω κολληση μην ανχονεσαι ασχολουμε με ηλεκτρολογικα καιρο απλα δεν εχω ασχοληθει με τα ρευματα του υπλογιστη ποτε και φοβαμε μην κανω καμια βλακεια . Να ακολουθησω αυτο ? Ενα mollex σαναυτο πιστευω θα βρω σε καποιο μαγαζι https://www.youtube.com/watch?v=CIsxZj8hE1U&t=38s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Θα βρεις, κατά πάσα πιθανότητα θα έχει και το Ledομάγαζο. Εντάξει φαίνεται το βίντεο στα γρήγορα. Κάνε ότι κάνει ο τύπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Απο όσο διαβάζω, 5 εδω, 3 εκει βάλε κ μεταφορικά αν υπάρξουν θα φτάσεις άνετα τα 12-14 ευρώ. Επίσης δεν ξέρω πόσο έχεις ασχόληθεί αλλά όταν ζεσταθεί η ταινία, σκίζει όλες τις κόλλες που μπορείς να βάλεις χωρίς να χαλάσεις η να αφήσεις μόνιμο σημάδι στο κουτί. Ο μαγνήτης είναι τεράστιο ατου που σε γλυτώνει απο αυτό το μπελά + μπορείς να τον μετακινήσεις κ να κάνεις διορθώσεις όποτε θες. + 1 λοιπόν σε αυτό που σου πρότεινε ο white απο την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioakim100 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μαζεψα τα πραγματα που θελει και αυριο θα κατσω να το φτιαξω στο κουτι πανω πως ειναι καλυτερα να τη βαλω ? Περιμετρικα γυρω γυρω ? Πανω στο δεξι καπακι ? Καπως αλλιως ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioakim100 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ετοιμο Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας !! Πολυ ωραιο βγηκε το αποτελεσμα !! Ακολουθη μια φωτο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 και μια χωρις φως?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα