Kostas.karras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ποιος ειπε κατι τετοιο; Μαλλον μπερδευεσαι με τις αντιπροσφορες που δινουν μονο λινκ και αναγκαζουν ολους να πηγαινουν εκει για να δουν "αυτο που θελει να πει ο ποιητης" ενω ο σκοπος των εκει ποστ ειναι μονο να δειξουν κατι και κανεις δεν εχει λογο να επισκευτει και την σελιδα - το αντιθετο απο εδω. Εδω τωρα, λειπει τιμη και μοντελο προιοντος/ων απο τιτλο, συνδεσμοι και συγκριτικες αγορας. Ναι εχεις δικαιο, μπερδευτικα με τις αντιπροσφορες.. Υπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια ή λιγότερα χρήματα ακόμα και σε λιγότερα watt; Αναλογα με το τι διαθετεις.. Δεν το λες vfm το συγκεκριμενο, αλλα για το συγκεκριμενο seasonic την θεωρω οκ τιμη.. 2
Mortis19 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα αξιζει για συναρμολογηση καινουργιου pc;
Orpheas1992 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια ας μην διυλιζουμε τον κωνωπα χωρις λογο, το τροφοδοτικο εχει 5 χρονια εγγυηση και κανενα καταστημα οσο κακο και αν ειναι δεν μπορει να μην σε εξυπηρετησει, στην τελικη κινεισαι νομικα και εισαι καλυμενος.Το τροφοδοτικο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Μιλαμε για μια ανεπαναληπτη ποιοτητα κατασκευης, πυκνωτες απο το πανω ραφι και μια αρχιτεκτονικη δοκιμασμενη που αποτελεσε την βαση για πολλα απο τα κορυφαια τροφοδοτικα που εφτιαξε η seasonic αργοτερα. Σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να το βαλουμε διπλα σε thermaltake, coolermaster, ακομα και CWT (πχ RM corsair), ειναι προσβολη.Οσοι το σκεφτεστε ακομα, παρτε το να ησυχασετε και να χαρει το συστηματακι σας "καθαρο" ρευματακι. 3
Stefanos83b Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 @Orpheas1992 Δεν τα λές σωστά φίλε. Το RM650x έχει καλύτερο ripple, καλύτερο efficiency (ασχέτως που είναι gold και τα δυο) καλύτερο ανεμιστήρα ( τελείως αθόρυβο πριν τα ~300w ) και 10 χρόνια έγγυηση. Τα λέω αυτά γιατι ήμουνα ανάμεσα στα δύο τροφοδοτικά και προτίμησα το corsair για αυτούς τους λόγους. 1
Orpheas1992 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Για το RM650x, δεν εχω εικονα αλλα το RM650 φοραει απαραδεκτης ποιοτητας πυκνωτες για τα λεφτα που ζηταει. Μακαρι να βελτιωθηκε η κατασταση με τη νεα σειρα αν και χλωμο.
iakoboss7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 οντως τα παλια RM ηταν πραγματικα σκουπιδια, τα τωρινα ομως ειναι πραγματικα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
Stefanos83b Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Το παλιο RM650 δεν πουλιέται πια ( όντως ήτανε λίγο σάπιο ). Το RM650x έχει all-japan πυκνωτές και βασικά είναι καλύτερο απο το seasonic για τους λόγους που έγραψα πιο πάνω.
dimyok Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 το G-650 έχει τα 8pin για τις νεες κάρτες γραφικών ? Γιατί το βλέπω παλιό μοντέλο. Λέει 2 x 6+2pin αλλά για ναμαστε sure ότι θα παίρνει 2 RX480 .
saxos55 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 το G-650 έχει τα 8pin για τις νεες κάρτες γραφικών ? Γιατί το βλέπω παλιό μοντέλο. Υποδοχή PCI-Express: 2 x 6+2-Pin.
NoiSy MaN Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια ας μην διυλιζουμε τον κωνωπα χωρις λογο, το τροφοδοτικο εχει 5 χρονια εγγυηση και κανενα καταστημα οσο κακο και αν ειναι δεν μπορει να μην σε εξυπηρετησει, στην τελικη κινεισαι νομικα και εισαι καλυμενος. Το τροφοδοτικο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Μιλαμε για μια ανεπαναληπτη ποιοτητα κατασκευης, πυκνωτες απο το πανω ραφι και μια αρχιτεκτονικη δοκιμασμενη που αποτελεσε την βαση για πολλα απο τα κορυφαια τροφοδοτικα που εφτιαξε η seasonic αργοτερα. Σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να το βαλουμε διπλα σε thermaltake, coolermaster, ακομα και CWT (πχ RM corsair), ειναι προσβολη. Οσοι το σκεφτεστε ακομα, παρτε το να ησυχασετε και να χαρει το συστηματακι σας "καθαρο" ρευματακι. Kαι η coolermaster και η thermaltake έχουν καλύτερα ή ισότιμα τροφοδοτικά με το συγκεκριμένο, εντάξει προφανώς και κάποια κατώτερα. Η corsair δε, έχει ένα σωρό. Tα RMx και πάνω έχουν και 10 χρόνια εγγύηση που νομίζω είναι ένας πολύ ελκυστικός παράγοντας. Το συγκεκριμένο seasonic είναι και αυτό πολύ ποιοτικό πάντως, δε λέει κανείς το αντίθετο.
dimyok Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Το valur for money με απασχολεί εμένα . έχουν ανέβει και οι τιμές πολύ στα "επωνυμα" ακόμα και τα EVGA τα παρακαπελωνουν μέσα . Αυτό έχω πάρει https://www.skroutz.gr/s/5604285/Corsair-VS-Series-VS650-80Plus.html
NoiSy MaN Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Το valur for money με απασχολεί εμένα . έχουν ανέβει και οι τιμές πολύ στα "επωνυμα" ακόμα και τα EVGA τα παρακαπελωνουν μέσα . Αν έχεις τα λεφτά και με την έρευνα που έκανα πριν κάποιο καιρό και για μένα, θα έλεγα να πάρεις ένα RMx. Κορυφαίο απ'όλες τις απόψεις, σε καλή τιμη για την κατηγορία του και με εγγύηση 10 χρόνια, το τροφοδοτικό είναι κάτι που το "παντρεύεσαι" οπότε κατ'εμέ αξίζει να τα σκάσεις.
Kostas.karras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Tα δεκα χρονια ειναι που πειθουν.. Αν ηταν στα 5 οπως οι υπολοιπες δεν νομιζω να το σκεφτοσουν για το τι θα επαιρνες.. Αν και προσωπικα δεν με πειθουν ουτε τα 10χρονια τους.. corsair/coolrmaster θα τα προτεινω στον κοσμο , αλλα εγω δεν τα θελω.. Αξιολογα αλλα μεχρι ενος σημειου.. (προσωπικη αποψη παντα)
iakoboss7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Το valur for money με απασχολεί εμένα . έχουν ανέβει και οι τιμές πολύ στα "επωνυμα" ακόμα και τα EVGA τα παρακαπελωνουν μέσα . Αυτό έχω πάρει https://www.skroutz.gr/s/5604285/Corsair-VS-Series-VS650-80Plus.html αυτο που πηρες ειναι ενα απο τα χειροτερα τροφοδοτικα... 30 ευρω θα επρεπε να κανει παρεα με τα οεμ.
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ειναι μονο τα 10χρονια της Corsair.Η εταιρεια εχει ισως το καλυτερο συστημα εξυπηρετισης(after sales support)στα τροφοδοτικα,και μην ξεχναμε οτι σχεδον ολα τα καταστηματα φερνουν Corsair τροφοδοτικα,αρα και μεγαλη διαθεσιμοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα