panatha1369 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 αυτη τη δυνατοτητα την εχει και το s6??
hellojim Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 αυτη τη δυνατοτητα την εχει και το s6?? ναι. Α ρε κουφαλα, φανταζομαι τι τσοντιδια θες να κρυψεις μεσα για να εντυπωσιαζεσαι ετσι
slk200gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 ναι. Α ρε κουφαλα, φανταζομαι τι τσοντιδια θες να κρυψεις μεσα για να εντυπωσιαζεσαι ετσι ε ναι ρε και καμια selfie με καινουριο προσωπο
panatha1369 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 ε ναι ρε και καμια selfie με καινουριο προσωπο ακριβως αυτο ομως..οποτε s6 edge 128gb και ειμαι αρχοντας
hellojim Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Σοβαρα τωρα, θα αγορασεις καινουριο κινητο μονο για αυτο? Με 2600mah δεν πας ουτε μεχρι το μαναβικο για βρουβες. Παρε το s7 και βαλε μια sd αν θες extra χωρο.
panatha1369 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 εδω εχω το se με 1600 μπαταρια..ακεψη ειναι..το se το εχω ακριβως 2 μηνες
slk200gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Σοβαρα τωρα, θα αγορασεις καινουριο κινητο μονο για αυτο? Με 2600mah δεν πας ουτε μεχρι το μαναβικο για βρουβες. Παρε το s7 και βαλε μια sd αν θες extra χωρο. πεθανα 1
hellojim Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 εδω εχω το se με 1600 μπαταρια..ακεψη ειναι..το se το εχω ακριβως 2 μηνες :\ Ναι αλλα το se εχει αλλο λογισμικο, οποτε δεν εχει νοημα να συγκρινεις την χωρητικοτητα της μπαταριας, οπως δεν εχει νοημα να συγκρινεις cpu specs απο iphone και android. Anyway, εσυ ξερεις τι λεφτα εχεις. Αν ειναι να δωσεις 400αρι για το s6 edge καλυτερα να μαζεψεις κατι παραπανω και να πας ειτε στο s7 ειτε στο s7 edge ακομα καλυτερα. Παντως ενα ειναι το σιγουρο, οτι εκανες μαπα επιλογη οταν πηρες το se ps: Aυτο που εδειξες πιο πισω σε βιντεο ειναι το private mode. Υπαρχει καλυτερη επιλογη που ειναι το my knox, που εχει πολλα περισσοτερα features απο το private mode. Μπορεις ακομα να χειριστεις και το κινητο απο το internet σε περιπτωση κλοπης (απλα πρεπει να το εχεις activated) 1
panatha1369 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 το my knox παιζει και σε αλλες εταιριες;;γτ εχω ενα huawei καταχωνιασμενο..το se το ειχα παρει με τη προσφορα του γερμανου..
hellojim Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 το my knox παιζει και σε αλλες εταιριες;;γτ εχω ενα huawei καταχωνιασμενο..το se το ειχα παρει με τη προσφορα του γερμανου.. μονο samsung
slk200gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 To my knox ειναι διαφορετικο. Δημιουργει ενα space το οποιο ειναι encrypted και inaccessible, εκτος και αν πληκτρολογησεις τον κωδικο. Δλδ δεν περιοριζεται μονο στο να τρεχεις 2 facebook apps ή whats up. Μπορεις να βαλεις και αλλα πραγματα μεσα, οπως φωτογραφιες και βιντεο που δεν θελεις να τα δει κανενας. Μπορεις ακομα να βαλεις και διαφορετικο keyboard εκει μεσα απ'οτι εχεις στο main κινητο, ετσι ωστε να μην κραταει το ιστορικο και τα suggestions... Πολυ ενδιαφέρον ,έλεγα και εγω τι ειναι αυτο ,το μονο λίγο γμτ ειναι οτι παίρνει χώρο απο το τηλ και όχι απο την sd κάρτα και το δευτερο που παρατήρησα ειναι οτι εκανα μεταφορά ενα φάκελο απο τις φωτό και μετά ηθελα να την επιστρέψω παλι στη ίδια θέση κατι που μαλλον δεν γίνεται γιατι δεν έχει εντολή επιστροφής αλλα έλεγε το στέλνει στον ιδιωτικό φάκελο ,δεν μπόρεσα να τον ξαναβρώ
panos- Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Πολυ ενδιαφέρον ,έλεγα και εγω τι ειναι αυτο ,το μονο λίγο γμτ ειναι οτι παίρνει χώρο απο το τηλ και όχι απο την sd κάρτα και το δευτερο που παρατήρησα ειναι οτι εκανα μεταφορά ενα φάκελο απο τις φωτό και μετά ηθελα να την επιστρέψω παλι στη ίδια θέση κατι που μαλλον δεν γίνεται γιατι δεν έχει εντολή επιστροφής αλλα έλεγε το στέλνει στον ιδιωτικό φάκελο ,δεν μπόρεσα να τον ξαναβρώ Στα LG έχει στις φωτογραφίες το λουκέτο. Εκεί πάνε φωτογραφίες ανα κάθε άλμπουμ που όμως μεταφέρονται στο κινητό και κλειδώνονται με κωδικό και ανα πάσα στιγμή μπορεις να ξεκλειδώσεις την φωτογραφία η το βίντεο, αλλά ναι πάνε στο κινητό. 1
slk200gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Το θέμα ειναι οτι στο private mode η στον Knox βάζουμε βιντεο ( νταξ τσόντες γκόμενες κτλ) που ειναι βαριά και Διστυχος τα 32 δεν φτάνουν ουτε για πλακα (αντε να βγει το s8 με επιλογή για περισσότερο ωρο )αλλα μεχρι τότε δεν υπάρχει τρόπος να ορίσουμε private χώρο στην sd κάρτα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα