Προς το περιεχόμενο

s7 edge secret menu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το iphone se και ενας φιλκος εχει το s7 edge..ειδα τη παραπανω λειτουργεια (secret menu) και μου φανηκε αρκετα καλη..υπαρχει κατι αντιστοιχο στο ios??

οχι,επισης ενας απο τους δεκαδες λογους που εγυγα απο τα iphone

Δημοσ.

αυτο εννοω

για αυτο σου μιλαω και εγω ,οταν ειχα το iphone 6s εψαχνα και εγω κατι τετοιο οπως επισηε και καταγραφη κλησεων αλλα δεν βρηκα τιποτα γιατι ειναι πολιτικη της apple και καλα ,με jailbreak μου ειπαν οτι γινεται αλλα δεν ηθελα να ξανασχοληθω με jailbreak

Δημοσ.

Αυτό θέλει υποστήριξη απο το ίδιο το λειτουργικό. Στην περιπτωση της samsung έχει ενσωματωθεί στο skin που φτιάχνει για το android. Δημιουργεί στην ουσία ενα διαφορετικό space στο οποίο τρέχουν ξεχωριστά instances απο εφαρμογές. Δλδ μπορείς να εχεις 2 gallery, 2 facebook accounts κτλ

Στο ios αμφιβάλλω αν υπάρχει εφαρμογή που να το κανει αυτό καθώς θέλει πολλά permissions σε χαμηλότερο επίπεδο για να το κάνεις... Επίσης με βάσει την πολιτικη της apple τοσα χρονια , αποκλείεται να βάλει κάτι τέτοιο στα επομενα λειτουργικά της.

Δημοσ.

Αυτό θέλει υποστήριξη απο το ίδιο το λειτουργικό. Στην περιπτωση της samsung έχει ενσωματωθεί στο skin που φτιάχνει για το android. Δημιουργεί στην ουσία ενα διαφορετικό space στο οποίο τρέχουν ξεχωριστά instances απο εφαρμογές. Δλδ μπορείς να εχεις 2 gallery, 2 facebook accounts κτλ

Στο ios αμφιβάλλω αν υπάρχει εφαρμογή που να το κανει αυτό καθώς θέλει πολλά permissions σε χαμηλότερο επίπεδο για να το κάνεις... Επίσης με βάσει την πολιτικη της apple τοσα χρονια , αποκλείεται να βάλει κάτι τέτοιο στα επομενα λειτουργικά της.

Το πρώτο που λες γίνεται με κάποια εφαρμογή σε όλα τα κινητά, ενώ έχουν κ τα Xiaomi.

ε ναι αφου ειναι android

Windows Είναι, και έχει όπως και μερικα άλλα Windows 10 Phones (όχι όλα)
Δημοσ.

Το πρώτο που λες γίνεται με κάποια εφαρμογή σε όλα τα κινητά, ενώ έχουν κ τα Xiaomi.

Windows Είναι, και έχει όπως και μερικα άλλα Windows 10 Phones (όχι όλα)

a οκ δεν ηξερα,εγω μιλουσα για το ios οτι δεν εχει αυτην την δυνατοτητα (με jailbreak κατι υπηρχε θυμαμαι οταν το εψαχνα)

Δημοσ.

To my knox ειναι διαφορετικο. Δημιουργει ενα space το οποιο ειναι encrypted και inaccessible, εκτος και αν πληκτρολογησεις τον κωδικο. Δλδ δεν περιοριζεται μονο στο να τρεχεις 2 facebook apps ή whats up. Μπορεις να βαλεις και αλλα πραγματα μεσα, οπως φωτογραφιες και βιντεο που δεν θελεις να τα δει κανενας.

Μπορεις ακομα να βαλεις και διαφορετικο keyboard εκει μεσα απ'οτι εχεις στο main κινητο, ετσι ωστε να μην κραταει το ιστορικο και τα suggestions...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...