Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενημερωτικά 8 φάσεις πραγματικές έχει.

Δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνει κάτω και από την Μ5Α99 που σίγουρα είναι χειρότερη στο θέμα τροφοδοσίας.

Εκτός εάν πιστεύεις ότι 970 vs 990 έχει διαφορά στο CPU

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνει κάτω και από την Μ5Α99 που σίγουρα είναι χειρότερη στο θέμα τροφοδοσίας.

με την m5a99x evo r 2 ειμαι με 1,28 στα 4,2 με τισ 6+2 φασης της

Δημοσ.

Eγώ πάλι δεν καταλαβαίνω που είδες σύγκριση. Noμίζω ήμουν ξεκάθαρος σε αυτά που ανέφερα.

Tώρα το ότι η η Aura είναι 8φασική δε μου λέει κάτι, κι άλλες είναι. Αυτό σε σημαίνει πως μπορεί να αντέξει "σκληρό" oc. Συνήθως στις 970 η ποιότητα υλικών απ'τις ψύκτρες φάσεων μέχρι mosfets δεν είναι ΑΑΑ.. γι'αυτό και το κόστος τους είναι mid-user friendly.. Επιπλέον,  είναι απ'τις καινούργιες και δεν έχει το πλεονέκτημα των διαχρονικών δοκιμών.

970 λοιπόν& νέα, οφείλει κάποιος να είναι επιφυλακτικός.

Πρακτικά μιλώντας, τα σκυλιά του oc αναφέρθηκαν. η 3αδα είναι αποδεδειγμένα ανθεκτική σε σκληροτράχηλες δοκιμασίες.

Στην m5a99x έγινε αναφορά λόγω της ροής στην κουβέντα (gia 990).

Οι πιο τουμπανάτες πάντως  είναι οι crosshair v, sabertooth & extreme 9 αλλά στις τιμές τους δεν αξίζει η μετάβαση. Πιο προσιτή- αξιόπιστη 990 είναι η m5a99x αλλά κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει η μετάβαση απ΄την aura.  
  • Like 1
Δημοσ.

η AURA  εχει 7+1 δηλαδη 7 για την cpu. 

επισης εχει πολλα πραγματακια νεα. οπως m.2 θυρα και usb3.1 .

μπορει να ειναι στην μεση σε θεμα τιμης αλλα ειναι ποιοτικη μητρικη.

εγω φιλε τον 8320  δουλεψα ανετα στα 4600 με την ιδια μητρικη

τωρα τον εχω στα 4400 συνεχεια με 1.38 αλλα υδροψυξη h80i .

52 μαξ μου παει.

Δημοσ.

η AURA εχει 7+1 δηλαδη 7 για την cpu.

επισης εχει πολλα πραγματακια νεα. οπως m.2 θυρα και usb3.1 .

μπορει να ειναι στην μεση σε θεμα τιμης αλλα ειναι ποιοτικη μητρικη.

εγω φιλε τον 8320 δουλεψα ανετα στα 4600 με την ιδια μητρικη

τωρα τον εχω στα 4400 συνεχεια με 1.38 αλλα υδροψυξη h80i .

52 μαξ μου παει.

Σωστός, μιας και με έβαλες σε σκέψεις το έψαξα http://www.overclock.net/t/1587222/asus-970-pro-gaming-aura.

Οπότε η εντύπωση που είχα μετρώντας απλά δεν ήταν σωστή, είχα δει μόνο τις 8 από τα αριστερα ;)

Η ποιότητα πάντως των συγκεκριμένων όπως διαβάζω είναι αρκετά ανεβασμένη και έχει υποστήριξη και για 220W.

Αυτές οι μητρικές σε αυτές τις τιμές έπρεπε να βγουν πριν χρόνια... Τέλος πάντων κάλιο αργά παρά ποτέ!!!

με την m5a99x evo r 2 ειμαι με 1,28 στα 4,2 με τισ 6+2 φασης της

Ναι και; Θέλεις να πεις κάτι με αυτό ή απλά κουβέντα κάνουμε;

Όχι γιατί αν θέλεις να δείξεις κάτι με αυτό μπορώ να σου παραθέσω καλύτερα αποτελέσματα με 4αρα (άσχετα που έσκασε :D )

Δημοσ.

δεν παιζει παντα ρολο η τροφοδοσια ρε ψιλε παντα.αν εχεις κανα κομματι που απλα ειναι σαπιο η μετριο λογικο οτι μητρικη και να εχεις να μην μπορεις να τον ανεβασης.αρπαζεσαι πολυ ευκολα παντος.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς κρύβει η απάντηση μου!

Δεν στην είπα, απλά σαν γέρος μίλησα με γρίφο ;)

Δυστυχώς ο γραπτός λόγος καμιά φορά φαίνεται επιθετικός, καμία σχέση με την πραγματικότητα όμως.

Αλλά ναι δεν έχεις άδικο, πολλές φορές οι απαντήσεις μου φαίνονται επιθετικές :(

• Like 2
Δημοσ.

Εγω γιατι δεν τρώω μπουκάλι απο τον fx με την R9 Fury?

Σοβαρά τώρα στο Overclocking και αναλογα με το mb που έχεις δεν ισχυει πάντα περισσότερο=καλυτερα.

Θα πρέπει να δώσεις ρευμα αναγκαστικά αν θελεις να ανεβεις. Απο κεί και πέρα εγω με υδροψυξη δεν μπορούσα να ανεβάσω πολύ clocks γιατί με εκοβαν τα vrms της motherboard, με την noctua nh-d15 (η καλυτερη αγορα που εκανα ποτέ) δεν είχα τετοια προβλήματα γιατί δημιουργούσε airflow και στα vrm.  Επίσης η κάθε cpu έχει sweet spot, μπορεί να πηγαίνει παραπάνω αλλά όχι απαραίτητα καλυτερα εμενα πχ 5Ghz έτρεχε χειρότερα στα benchmark απο ότι στα 4,7-4,8 .

TLDR. Πάρε Noctua nh-d15 , μέχρι τα 4,6-4,7 είσαι εντάξει μη το ζορισεις παραπανω δεν έχει νοημα

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα φιλε μου!εχω 8350fx!τον εχω δουλεπσει και μεχρι 1.4750v!ειναι αναλογος σε τι τσιπακι θα πεσεις!να ξερεις απο την στιγμη που δουλειυεις 60-65+ μειωναιτε ι ζωη του cpu!ειδικα το καλοκαιρι stock τα ρολογια ενοειται!και για εμενα!επειδι στα 4.8 τον ειχα!δν ειχε διαφορα!ειναι 8core στα 4ghz!δν υπαρχει game που να θελει μεγαλυτερες απετησεις!αν ειχες κανεναν 4πυρινο ναι να οτν κανεις και θαχες διαφορα!εδω τωρα τσαμπα τον εχεις και πσινεται :)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...