naruto14 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Η ταινία προμοταρεται ως origin story. Ακολουθει σε γενικές γραμμές την ιστορία του πρώτου αλλά με αρκετές διαφοροποίησεις. Επίσης έχει πολλά στοιχεία σχετικά με τον πατέρα της από το rise of the tomb raider όπως κ την οργάνωση trinity (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος αυτή η οργάνωση δεν υπήρχε στο πρώτο game). Ακόμα και σε διάφορες συνεντεύξεις τονίζουν ότι ακολουθούν μια δικιά τους πορεία με αλλαγμένο backstory. Το υπερφυσικό στοιχείο υπάρχει αλλα σε χαμηλότερο επίπεδο από ότι τα τελευταία video games. Αλλά αφορά την goddess Himiko με διαφορετικό τρόπο κλπ. Δείτε την μόνο και μόνο για την Alicia Vikander. Από τις υπόλοιπες ερμηνείες δεν ξεχώρισα κάτι ιδιαίτερα (ούτε ο villain έλεγε τίποτα σπουδαίο). 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, panoc είπε Γιατι εχω την εντυπωση οτι η ταινια ακολουθει το σεναριο του TR2013 (του παιχνιδιου)? Όχι δεν ακολουθεί πιστα το σενάριο αλλα παίρνει ότι βολεύει από όσο έχω διαβάσει απλά νόμιζα ότι δεν θα έχει φαντασία, φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος οποτε ας μας πει ο Naruto που την είδε. Nvm τώρα είδα το post του Naruto, thanx for the info dude Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1
skiabox Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Παιδιά την άλλη εβδομάδα έρχεται το pacific rim 2. Σιγά μην πάμε να δούμε την περιπετειούλα!
Apoll Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/16/2018 στις 11:44 ΠΜ, naruto14 είπε Δείτε την μόνο και μόνο για την Alicia Vikander. Από τις υπόλοιπες ερμηνείες δεν ξεχώρισα κάτι ιδιαίτερα (ούτε ο villain έλεγε τίποτα σπουδαίο). Τί να την κάνουμε την 30άρα ανορεκτική; Να ήταν καμία 25χρονη Αντζελίνα, (ή η Chloe Bennet) να πάμε. Όπως και το κάναμε τότε.... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από Apoll 3
KilliK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Στις 3/16/2018 στις 10:25 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Yamatai?! Νόμιζα είναι grounded η ταινία. Δηλαδή είναι fiction σαν το game? copycat του The Last Crusade ειναι.
YMIB Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Για να πω την αλήθεια, δεν σκόπευα να δω τη ταινία αλλά και μόνο ότι διαβάζω ότι έχει σχέση με το νησί των Yamatai ψήθηκα και θα πάω έστω και μόνος μου να την δω. Ψήθηκα να ξαναβάλω και το παιχνίδι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Πήγα και την είδα. Εντάξει, δυναμικά έπαιξε η Αλίκη δεν μπορώ να πω. Είναι λίγο διαφορετική απ' το παιχνίδι η ταινία, πιο κοντά στην πραγματικότητα(Παραπάνω δεν λέω γιατί θα σποιλάρω).
margaritagr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Είδα κι εγώ την ταινία. Τα παιχνίδια ουτε που τα θυμαμαι , πολυ αμυδρά. Μου άρεσε πολυ! Βρηκα ισορροπία στη χρονική διάρκεια της, έδωσε "τοςο οσο" στο πριν τη δράση και στη δράση. Δε κούρασε σε κανενα σημείο. την Αλίκη την ειχα δει στο φως ανάμεσα στους ωκεανούς, στο κορίτσι απο τη Δανία.. απο αυτά τα έργα τη θυμόμουν πιο πολυ και δεν ήξερα κατα ποςο θα ανταποκρινόταν στη φάση action hero. Τελικά ομως ταίριαξε απόλυτα στα δικά μου γούστα. Μου άρεσε και το οτι τοποθετήθηκε πριν τις ταινίες της Τζολί, η φάση με τα αρχαία και τη ζούγκλα έφτιαχνε τρομερή ατμόσφαιρα. 7/10
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δεν τοποθετήθηκε πριν τις παλιές ταινίες. Στα παιχνίδια έγινε reboot το 2013 και εκεί βασίστηκε. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Naruto δεν είχε καθόλου supernatural τελικά καλά είχα διαβάσει και tbh καλύτερα δεν θα κολλούσε. Αρκετά grounded όπως και είχαν δηλώσει και overall not bad, τώρα για video game adaptation ήταν καταπληκτική γιατί το 99% από αυτές ήταν φόλα. Η σκηνή στο τέλος ήταν λίγο out of place ακόμα και για fan service. Κρίμα που ο Frost έπαιξε τόσο λίγο.
KilliK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Η τελευταια σκηνη ειναι callback για τα iconic dual pistols της original Lara
Arwindan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Θα συμφωνήσω με τους από πάνω. Μου άρεσε αρκετά και σίγουρα περισσότερο από τις ταινίες με την Angelina Jolie. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποια μου άρεσε ποια πολύ σαν Lara, αλλά η Vikander είχε καλύτερη ερμηνεία από την Jolie.
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο θεωρειται καλο/θετικο το γεγονος οτι δεν υπαρχει το υπερ φυσικο στοιχειο. Καλως ή κακως θεωρειται και αυτη reboot και βασιζεται πανω στο γνωστο τελευταιο παιχνιδι του 2013 το οποιο ομως ειχε μεσα το υπερ φυσικο στοιχειο και εγινε best seller. Οταν λοιπον βασιζεσαι σε κατι ή δειχνεις ολα αυτα πανω στα οποια βασιζεσαι ή τιποτα απο αυτα και απλα βγαζεις μια ταινια που δεν βασιζεται σε αυτα. Ουτως ή αλλως στους gamers δεν υποτιθεται οτι στοχευει περισσοτερο λογω του υλικου που αντλει?Ε αρα γιατι κανουν περικοπες?O daniel Wu που ακριβως κολλαει σε σχεση με το παιχνιδι του 2013?Που ειναι το υπολοιπο πληρωμα που πηγε μαζι και ηταν στο νησι?Αρα σε τι ακριβως βασιζεται στο παιχνιδι του 2013?Μονο στην εμφανιση και στο γεγονος οτι ειναι reboot? Δεν ειναι δα και το original υλικο απο το παιχνιδι κατηγοριας αρχοντα για πεις οτι ειχαν δυσκολιες στην μεταφορα του. Κοινως οι κριτικες που πηρε τις βρισκω αρκετα δικαιες ακομα και απο την πλευρα ενος gamer.Ουτε πληρως πιστη σε αυτο που βασιζεται ειναι(για το κοινο που στοχευει)ουτε περαν της Αλικης ξεχωριζει τιποτα αλλο σε ολοκληρη την ταινια για να λεμε οτι αξιζε πχ υψηλοτερες βαθμολογιες. Οι παλιες ταινιες ηταν καλες μονο για να τσεπωσει η τοτε γνωστη ηθοποιος παρα πολυ ευκολα πολλα χρηματα και τιποτα αλλο.Ειναι τοσο αδιαφορες και κακες οσο οι αντιστοιχες ταινιες του Resident evil. ΕΙναι καλυτερη αυτη η ταινια(και η ηθοποιος καλυτερη σε αυτο το ρολο)απο τις προηγουμενες?Ναι. Αξιζει να την δει καποιος στο cinema?Ναι με μισο εισ.,αλλιως καλυτερα να περιμενει dvd/ενοικιαση/netflix ή star ξερω γω. 2
KilliK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 κανεις δεν περιμενε μια απευθειας μεταφορα του rebooted παιχνιδιου. απλως πηρανε στοιχεια και στησανε την δικια τους εκδοχη η οποια προοριζεται τοσο για τους φανς οσο και τους μη φανς. οτι εγινε και με το Warcraft δηλαδη. η ουσια ειναι να πετυχουν τον χαρακτηρα της ηρωιδας και το πνευμα των παιχνιδιων. κατι που imho καταφερανε. ο Daniel Wu υπαρχει για να πουλησει στην Κινα. οπως ηταν και στο Warcraft ως Guldan. επισης δεν βαλανε το πληρωμα του παιχνιδιου η δεν την ειδαμε πως επιβιωνε μονη της στη ζουγκλα κοκ, γιατι θελανε η διαρκεια της ταινιας να ειναι φυσιολογικη. αυτο βοηθησε να γινει καλυτερη αναπτυξη του χαρακτηρας της, το pacing να ειναι πιο στρωτο και το κοστος παραγωγης πιο συγκρατημενο. σωστη αποφαση, στα 90m budget εχει μια μικρη ελπιδα να βγαλει κερδος. για την ελλειψη του υπερφυσικου στοιχειου, αυτο ειναι προσωπικο θεμα του καθενος. εγω δεν ειχα προβλημα με αυτο. απο την αλλη, ενας κριτικος την εθαψε επειδη Spoiler η ζομπι αρρωστια στην ταινια δεν υπαρχει στον πραγματικο μας κοσμο. προφανως με βαση την λογικη του, ολες οι ζομπι ταινιες ειναι σκουπιδια. και γιαυτο οι κριτικες ειναι αδικες, γιατι στεκουν σε ελαττωματα που υπαρχουν και σε αλλες ταινιες, αλλα παραδοξως εκεινες τις εκθειαζουν. i wonder why. γενικα η ταινια ειναι καλοφτιαγμενη. σωστη ισορροπια δρασης και αναπτυξης χαρακτηρα. χιουμορ υπηρχε και μαλιστα στις σωστες δοσεις, παρολο που οι κριτικοι που την θαψανε λεγανε οτι δεν ειχε καθολου. μαλλον θα ειδαν την πορτογαλικη εκδοση. η Alicia εξαιρετικη στον ρολο της, η οποια δεν ειναι μια Mary Sue οπως η Rey των Star Wars. η δραση ειναι καλογυρισμενη με αρκετο σασπενς. το σεναριο χρησιμοποιει το blueprint του Last Crusade και καταφερνει να πει επαξια μια ιστορια. δεν ειναι το εκτρωμα οπως στα αλλα blockbuster πχ TLJ, GOTG2, JL, κτλ. ειναι η ταινια must see in cinema? οχι. θα κλαις τα λεφτα σου αν την δεις στο σινεμα; παλι οχι. φαν η μη φαν των παιχνιδιων, αν σου αρεσει η Λαρα και γενικα το ειδος της περιπετειας, θα περασεις ενα ευχαριστο διωρο. ακομη και ο φιλος μου που φοβοταν οτι θα ηταν φολα, την χαρηκε. δωστε της μια ευκαιρια αλλιως περιμενετε για το Ready Player One η το IW που βγαινουν προσεχως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα