{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Και άβυζη και baby face είναι.. Για δοκίμασε να τρέξεις μέσα στην ζούγκλα με old school Lara βυζί και μετά έλα να μας πεις πως ήταν shit aint realistic dude!
Heybro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Για δοκίμασε να τρέξεις μέσα στην ζούγκλα με old school Lara βυζί και μετά έλα να μας πεις πως ήταν shit aint realistic dude!Who cares dude 6
naruto14 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 αντε παλι τα ιδια. που ειδατε ρε παιδια οτι η κοπελα ειναι αβυζη; ελεος δηλαδη: (safe for work) Εγώ δεν βλέπω μεγάλη διαφορά από τα Reboots. Και στα reboots δεν είχε εκείνο το (τρίγωνο) βυζί των παλιών παιχνιδιών . Όσον αφορά τη φάτσα, εμένα το αντίθετο μου φαίνεται. Πιο aggresive από ότι πρέπει 1
Gilmaru Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δείτε τσοντούλες να στρώσετε όσοι χαλιέστε με το βυζί. Υπάρχουμε κι εμείς οι fan των reboots, εσείς των παλιών τις πήρατε τις ταινίες σας, αφήστε κι εμάς να χαρούμε γλυκούλα Λάρα τώρα. 6
KilliK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 ελπιζω να γινει επιτυχια, θα δωσει το εναυσμα να γυριστει και το Uncharted σε ταινια. και προτιμω να δω Lara/Drake στο σινεμα, παρα τον Indy στα 80 του.. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ας βγει καλή η ταινία και είμαι σίγουρος στο sequel θα της βάλουν παραπάνω βυζί όπως έγινε και στο ROTR 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν με χαλάει γενικά απ' όσο μας έδειξε, αλλά θέλει περισσότερη λάσπη like the game. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν με χαλάει γενικά απ' όσο μας έδειξε, αλλά θέλει περισσότερη λάσπη like the game. Μονο λάσπη? Στο τέλος του game η Lara ήταν κουρέλι με γραντζουνιές, κοψίματα και μελανιές, επίσης άμα θυμάσαι όλοι οι επίδεσμοι που έχει είναι κομμένα από τα ρούχα της, το καλύτερο οπτικά "wound system" σε game tbh. Αυτό ήταν που με χάλασε στο ROTR που βάλαν τα outfits. 2
KilliK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 pg13 ειναι η ταινια, μην περιμενετε να εχει το ιδιo gore που εχουν τα παιχνιδια.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Fans don't like Tomb Raider's awkward film poster 1
papoys1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μπορεί βα μην είναι Ατζελίνα αλλά σε κάποιους αρέσει. https://www.youtube.com/watch?v=nCKN1OMZhSY
vocals_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Ενώ μου αρέσει πολύ το Αλικάκι, στα τρέιλερ φαίνεται σα να πασχίζει να παίξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα