Προς το περιεχόμενο

Ωχ...Tomb raider (2018)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ανακοινώνουν και επίσημα το SoTR λέω εγώ και να αφήσουν τις ταινίες με άβυζες πρωταγωνίστριες ;

Πλάκα πλάκα αυτό έχει πόσους μήνες που φημολογείται και ακόμη σιωπή... Ελπίζω μόνο να εστιάσουν περισσότερο στο σενάριο αυτή τη φορά (γιατί το Rise κατέληξε να έχει χειρότερη ιστορία από το πρώτο κατ εμέ).

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφού είναι origin βασισμένο στα πρόσφατα παιχνίδια,τα διπλά πιστόλια και το μαλλί τι τα δείχνει στο τέλος ....?

Πωπω σαλάτα τα κάνανε πάλι,άρμεγμα τώρα που είναι της μόδας τα παιχνίδια και το παρόμοιο uncharted.

Αν δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο την περίοδο αυτή ίσως την δω σε 1/2 τιμή.

Ως φόρο τιμής στα παλιά movies/games θεωρώ την σκηνή με τα διπλά πιστόλια και το μαλλί ( ; )

Καλή φαίνεται απλά περίμενα κατι πιο ουαου

Δημοσ.

Ναι αφού κανείς reboot στην ουσία και δεν βασίζεται στην παλιά και μεγαλύτερη σε ηλικία δεν στέκει καθόλου.

Βέβαια πρέπει να είναι σκηνη προς το τέλος λογικά αλλά και πάλι πολύ κακώς που το δείξανε στο trailer.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αφού κανείς reboot στην ουσία και δεν βασίζεται στην παλιά και μεγαλύτερη σε ηλικία δεν στέκει καθόλου.

Βέβαια πρέπει να είναι σκηνη προς το τέλος λογικά αλλά και πάλι πολύ κακώς που το δείξανε στο trailer.

Και στο Reboot στο 13 υπάρχει παρόμοια σκηνή με dual pistols στο τέλος του παιχνιδιού...

Δημοσ.

Και στο Reboot στο 13 υπάρχει παρόμοια σκηνή με dual pistols στο τέλος του παιχνιδιού...

Παρόμοια σκηνή?Για ξανατσεκαρε πως περνάει και χρησιμοποιεί τα όπλα στην τελευταία μάχη και δες πάλι στο trailer :)

Δημοσ.

Παρόμοια σκηνή?Για ξανατσεκαρε πως περνάει και χρησιμοποιεί τα όπλα στην τελευταία μάχη και δες πάλι στο trailer :)

Εντάξει δεν είναι ίδια απλά υπάρχει αναφορά και στα πρόσφατα παιχνίδια. Πάντως η τελευταία σκηνή είναι τελειώς off του υπόλοιπου trailer και θυμίζει όντως τις παλιές ταινίες. Ωστόσο εμένα γενικά μου φαίνεται ενδιαφέρον από το trailer.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, γιατί τόσο bitching για τη Lara Croft? Μόνο εμένα μου φαίνεται αρκετά spot-on σε σχέση με το παιχνίδι του 2013, πάνω και στο οποίο βασίζεται?
Tomb-Raider-2018-2013-Comparison.jpg

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καλά, γιατί τόσο bitching για τη Lara Croft?

Ίσως να μην έχουν ασχοληθεί με τα τελευταία TR.

Δημοσ.

Ε ρε που καταντήσαμε!

Άβυζη Lara Croft!  :mellow: 

Ω καιροί, ω ήθη!  :-( 

αντε παλι τα ιδια. που ειδατε ρε παιδια οτι η κοπελα ειναι αβυζη; ελεος δηλαδη:

(safe for work)

8eTy35l.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...