Προς το περιεχόμενο

Ωχ...Tomb raider (2018)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει ειλικρινά να προσπαθήσουν απίστευτα για να το κάνουν χειρότερο από τα προηγούμενα, προσωπικά μου φάνηκε cool το teaser άμα εξαιρέσεις το over the top tomb raiding.

Δημοσ.

παιζει η θεωρια οτι κολησανε (με αποτυχημενο τροπο) το κεφαλι της στο σωμα της stunt woman της

tomb_raider_teaser_poster_large.jpg

Να σου πω την αλήθεια εγώ όταν το πρωτοείδα νόμιζα ότι ήταν το σώμα της Lara από το videogame με κολλημένο το κεφάλι πάνω με photoshop. Αν είναι κανονική φωτογραφία πρέπει να προσπάθησαν να την κάνουν τόσο αφύσικη πραγματικά. xD

Δημοσ.

Hmmm, παίζει να είναι η πρώτη ταινία που μένει "πιστή" στο game story, το CGI φαίνεται ελεεινό και κάποιες σκηνές από το game make no sense που τις αλλάξανε αλλα tbh im intrigued :) Τώρα δεν κατάλαβα άμα θα έχει Yamatai ή θα το κρατήσουν ρεαλιστικό, ίσως καλύτερα tbh να μην έχει το fiction/fantasy κομμάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Κακό δεν φάνηκε tbh. Αν και η κοπελιά δεν μου ταιριάζει για Lara Croft. Επίσης, στο βίντεο της συνέντευξης φαίνεται πιο όμορφη από την ταινία (lol).

Το σενάριο πάντως λίγο μπερδεμένο. Στην αρχή νόμιζα αφορά το Rise of The Tomb Raider, μετά το Tomb Raider του 2013... Τελικά είναι ένα μιξ και των 2 :P

Δημοσ.

Σάββατο ξημερώματα star channel με βρώμικο από μιχαλακοπούλου μόνο -αν και δείχνει potential για guilty pleasure απείρως περισσότερο από εκείνα τα απαράδεκτα με την Τζολί-, αλλά

Nick-Frost-on-The-Jonathan-Ross-Show.jpg

<3

Δημοσ.

Υπερβολικά γυμνασμένη πλάτη(Για γυναίκα) και no boobs..Meh..

Βασικά και εγώ θα προτιμούσα για παράδειγμα την Laura Haddock εμφανισιακά αλλα μπορεί να ήταν κακή σαν Lara, η συγκεκριμένη φαίνεται να το έχει πάρει σοβαρά, από εκεί και πέρα προτιμάς μούφα ταινία με μεγάλο στήθος ή ρεαλιστικό στήθος και καλή ταινία? Το δεύτερο φυσικά, anyways φαίνεται να έχει potential τουλάχιστον στα δικά μου ματια. Φυσικά όλα τα video game movies ήταν μούφα μέχρι σήμερα με άπειρο ελάχιστες εξαιρέσεις οποτε...

• Like 1
Δημοσ.

Μου φαίνεται λίγο περίεργο να βλέπω ηθοποιό με Οσκαρ σε τέτοιο ρόλο... Αλλά αφού είναι η Αλίσια πιθανώς και να πάμε να το δούμε...

Btw με το τίτλο του τόπικ τι θα γίνει; Ετσι θα τη βγάλουμε, περιμένοντας μήπως και τελικά αποδειχθεί καλή η ταινία για να αλλάξει και ο τίτλος; :ρ

• Like 1
Δημοσ.

Αφού είναι origin βασισμένο στα πρόσφατα παιχνίδια,τα διπλά πιστόλια και το μαλλί τι τα δείχνει στο τέλος ....?

Πωπω σαλάτα τα κάνανε πάλι,άρμεγμα τώρα που είναι της μόδας τα παιχνίδια και το παρόμοιο uncharted.

Αν δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο την περίοδο αυτή ίσως την δω σε 1/2 τιμή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μου φαίνεται λίγο περίεργο να βλέπω ηθοποιό με Οσκαρ σε τέτοιο ρόλο...

Κι η Angelina είχε πάρει Oscar πριν τα παλιά Tomb Raider. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...