panossar95 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Καλησπερα, επειδη με αυτα που διαβαζω εχω αρχισει να φοβαμαι και εγω, ευτυχως η καρτα που εχω ειναι Άδεια μονο για αγορες και φορτωνω μονο οταν θελω, σχετικα με το 2 step ver. χρειαζεται μονο αν θέλω να βαλω το acc σε αλλο play? Ή πρεπει να το εχω γενικα?
panossar95 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 https://www.playstation.com/en-au/explore/playstation-network/two-step-verification/ εδω το φτιαχνω?
AntiCambeR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Πριν λίγες ημέρες έκανα 2 step verification.Καλό είναι να κρατήσετε τα back up codes σε περίπτωση απώλειας του κινητού.Ουσιαστικά ο κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο 1 φορά. 1
DTsuras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Το διαστημα οκτωβριου (2016) μεχρι προσφατα(2017), δεν επαιζα λογο σχολης. Το ειχα ανοιξει 1-2 φορες για μερικα λεπτα και μεσα στον φεβρουάριος για να παιξω το the last guardian για κανα 5ωρο. Πριν 2 βδομαδες περιπου, ενας φιλος μου ηθελε να κανει transfer το gta v account του απο ps3 σε ps4, ετσι πηγα σπιτι του με το ps4 μου εκανε log in και activate στο ps4 μου για να εχει το ps plus για να μπει στο gta v online για το transfer. Οταν εμπενε δεν εχει τις δυνανοτητες του ps plus μου. Ετσι μπηκα στις ρυθμίσεις του account μου και ειδα οτι το account μου δεν ειναι PRIMARY στo ps4 και οτι ειναι σε αλλο ps4 activated. Να πω πως: 1. Μενω μονος μου 2. Δεν εκανα πουθενα αλλου log in με account μου εκτος απο το κινητο μου(iΟS) 3. Δεν ειπα σε κανεναν τα στοιχεια μου, ουτε στον αδελφο μου(δεν τα χρειαζεται καν.) 4. Δεν κανω gamesharing. Αρα η μονη λογικη εξηγηση ειναι οτι με hackaran.Εκανα το 2 step ver. και αλλαξα κωδικο. Τι κανω τωρα;
Bourdoulas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Είχες αποθηκευμένη πιστωτική ή χρεωστική στον λογαριασμό; Γενικότερα έκανες ότι μπορούσες. Απλά τσέκαρε μην έχει γίνει κάποια αγορά από το ιστορικό.
thomason993 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Αν δεν έγινε αυτόματα deactivate ο λογαριασμός σου από την ξένη κονσόλα όταν άλλαξες password και ενεργοποίησες 2-step verification, μπορείς να κάνεις το deactivation μέσω του SEN Account σου:https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action Απλά αυτό το remote deactivation νομίζω να μπορεί να γίνεται 1 φορά κάθε 6μηνο ή κάτι τέτοιο..
DTsuras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Αν δεν έγινε αυτόματα deactivate ο λογαριασμός σου από την ξένη κονσόλα όταν άλλαξες password και ενεργοποίησες 2-step verification, μπορείς να κάνεις το deactivation μέσω του SEN Account σου: https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action Απλά αυτό το remote deactivation νομίζω να μπορεί να γίνεται 1 φορά κάθε 6μηνο ή κάτι τέτοιο.. Οταν λες ξενη εννοεις του hacker? Λογικα το εκανε remote deactivation για να κανει deactivate την κονσολα μου. 1ο για να κανει primary την κονσολα του 2ο Δεν μπορω να κανω αλλο deactivation. Λετε να μιλησω με την σονυ; ακουσα οτι οταν μιλησαν αλλα παιδια για το ιδιο θεμα τους εκαναν ban το account. Και φοβαμαι και εγω. Μη μπλεξω χωρις λογο. Το θεμα ειναι οτι δεν γραφει στο site καν ημερομηνια το ποτε εγινε το deactivation. Disclaimer:Οχι, δεν χρησιμοποιω οποιοδηποτε illegal software ή κατι παρομοιο.
thomason993 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Τότε λογικά έγινε αυτό που λες, σου έκανε deactivate την κονσόλα μέσω του SEN Account.. Επίσης, αφού δεν σ αφήνει να κάνεις το deactivate εσένα, σημαίνει οτι το hack έγινε το πολύ 6 μήνες πριν. Αν δοκιμάζεις να κάνεις deactivate μέσω του SEN Account κάθε μέρα από εδώ και πέρα, την μέρα που θα γίνει το deactivate.. αφαιρείς 6 μήνες και βρίσκεις την ημερομηνία που έγινε το hack.. ίσως σου φανεί χρήσιμο να το γνωρίζεις Μπορείς να επικοινωνήσεις με sony. Ban δεν τρως παρά μόνο αν κάνεις dispute μέσω τραπέζης/paypal μια συναλλαγή που έκανε ο hacker με το λογαριασμό σου για να πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Σε αυτή τη περίπτωση καλύτερα να μιλήσεις με τη sony απευθείας για να βρεις άκρη πως θα σου επιστραφούν τα χρήματα.
pollop Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μαλλον πηγα να την πατησω, εχω κανει ευτυχως two step και πριν λιγο μου ηρθε στο κινητο μνμ με verification code στο αδχετο, μπορω να δω τι επαιξε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα