Προς το περιεχόμενο

Hacked PSN Account

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα φαντασου στα μουλοχτα μου το hackaran και δεν αλλαξαν ουτε κωδικο.απλα εκαναν deactivate την κονσολα μου απο το psn στο pc. δεν ξερω ποσο καιρος περασε για να το καταλαβω.και το καταλαβα οταν δεν ειχα ιντερνετ και προσπαθησα να παιξω και ειχαν βγαλει λουγκετο οσα παιχνιδια ειχα κατεβασει..παω να κανω activate kai μου ελεγε ειναι σε αλλη κονσολα activate.δηλαδη αυτος επαιζε τα παιχνιδια που ειχα αγορασει μεχρι να το καταλαβω εγω,ισως για κανα μηνα ...μεχρι να του κανει η sony deactivate την κονσολα, μιας και εγω δεν μπορουσα απο το pc, γιατι ειναι 1 φορα το εξαμηνο

Ίδια ακριβώς περίπτωση είχα πάθει κ εγώ.

Πουλάνε το account (sharegame) κ στο 6μηνο που ξανακάνεις deactivate παίρνει το πουλο κ αυτος που το αγόρασε..

Εγώ ειχα μέσα κάρτα αλλά δεν έγινε καμία αγορα

Ο τύπος το χαιρόταν όλο το 6μηνο γτ εμένα η σονυ δε με βοήθησε στα @@ της και έτσι περίμενα να περάσει ο καιρός.

Το οποίο hackarisma το έφαγα ενώ ήμουν Online κ έπαιζα κ πέταξε μυνημα ότι άλλος χρήστης συνδέθηκε με το account μου. Έτσι ήξερα κ ποτε λήγει το 6 μηνο τρομάρα μου

2 step verification the only solution Και πολυ άργησε να μπει σαν υπηρεσία.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι τυχαίο που το έβαλαν το 2 step verification. Ξέρουν και οι ίδιοι πόσο τρύπιο είναι το psn..

Τους είχαν γλεντήσει γενικώς ουκ ολίγες φορές οι διάφοροι επιτήδειοι..

Δημοσ.

Κατά καιρούς γίνονται χακαρίσματα στις βάσεις δεδομένων διαφόρων ιστοσελίδων και υποκλέπτονται προσωπικά στοιχεία από εκατομμύρια λογαριασμούς.. χωρίς να είναι δικό σου το φταίξιμο αλλά της ιστοσελίδας που χακαρίστηκε. Αυτά τα  στοιχεία πωλούνται μετά στη μαύρη αγορά και διάφοροι επιτήδειοι τα αγοράζουν και αρχίζουν να τα δοκιμάζουν σε άλλες ιστοσελίδες μήπως και κάποιος έχει τα ίδια credentials και εκεί για να του κλέψουν το λογαριασμό..

Πολύ πιθανό να σου έχει συμβεί αυτό.. 

Όποιος θέλει, μπαίνει εδώ, βάζει το mail του και βλέπει αν έχουν κλαπεί ποτέ τα στοιχεία του σε κάποιο χακάρισμα ιστοσελίδας:

https://haveibeenpwned.com/

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Επειδή έπαθε φίλος μου μεγάλη ήττα, (αν θέλετε το αναλύω) σχετικά με hacking, και ουσιαστικα του έκανε την κονσόλα να μην μπορεί να συνδεθεί ποτέ με κανένα account ever, άρα πρακτικα άχρηστη(μπορω να το εξηγήσω και αυτό)λογω έλλειψης network features οπότε και αναβάθμισης firmware, θα συμβούλεψω τα εξής με την σειρά.

Για πες τι έγινε για να έχουμε γνώση.

Δημοσ.

το εβαλα και εγω

περασα κωδικους και τηλεφωνα , μου εστειλαν ομως μυνημα ( ενα καθε μερα ) απο το verify που ερχεται και ο κωδικος και λεει

2- step verifivation is active on your sony entertainment network account . Please visit http://idp.sn/device-password to generate a device setup password to use with your sony device

λογικα ειναι safe απλα λεει να βαλω κωδικους και επειδη κατα διαστηματα σε πολλα παιχνιδια με account βγαινουν τετοιες καρτελες να βαζεις κωδικους και μετα "καληνυχτα" ηρθε σε ολους ειναι safe? και πρακτικα σε τι ακριβως χρησιμευει ?

ευχαριστω!!!!

Δημοσ.

το εβαλα και εγω

περασα κωδικους και τηλεφωνα , μου εστειλαν ομως μυνημα ( ενα καθε μερα ) απο το verify που ερχεται και ο κωδικος και λεει

2- step verifivation is active on your sony entertainment network account . Please visit http://idp.sn/device-password to generate a device setup password to use with your sony device

λογικα ειναι safe απλα λεει να βαλω κωδικους και επειδη κατα διαστηματα σε πολλα παιχνιδια με account βγαινουν τετοιες καρτελες να βαζεις κωδικους και μετα "καληνυχτα" ηρθε σε ολους ειναι safe? και πρακτικα σε τι ακριβως χρησιμευει ?

ευχαριστω!!!!

βαζεις τον αριθμο του κινητου σου για παραδειγμα,και καθε φορα 

που θα θελεις να κανεις login απο το pc σου στελνουν εναν κωδικο

αλλιως δεν μπορεις να μπεις.

Δημοσ.

Την έπαθα και εγώ, όπως και ο ts.

Σάββατο μεσημέρι μου ήρθε ένα e-mail "Sign-in ID Change This email confirms that your Sony Entertainment Network sign-in ID (Email address) has been changed successfully." κλπ.

Εκείνη την ώρα ταξίδευα και δεν έδωσα περαιτέρω σημασία.

Λίγες ώρες μετά έρχεται μήνυμα από το PayPal, το οποίο (κακώς) είχα ξεχάσει αποθηκευμένο στον PSN λογαριασμό μου, οτι "You sent a payment of €50.00 EUR to SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT NETWORK EUROPE LIMITED"...

Ευτυχώς δεν είχα αποθηκευμένες κάρτες, μόνο το Paypal.

Εκεί πανικοβλήθηκα και κατάλαβα τι έχει γίνει, οτι κάποιος χάκαρε το λογαριασμό μου, άλλαξε e-mail και κωδικό, και έκανε 50€ αγορά.

Σάββατο βράδυ, λείποντας σε ταξίδι, δεν μπορούσα να κάνω και πολλά. Τα τηλεφωνικά κέντρα τους ήταν κλειστά. Έστειλα 3 e-mail στη SONY Αγγλίας και Ελλάδας, έκανα και report τη συναλλαγή στο PayPal ως παράνομη, και περίμενα.

Ευτυχώς το PayPal ακύρωσε τη συναλλαγή την επόμενη, και μου έκανε refund το ποσό. "Χαριστικά" (in terms of good will), όπως μου είπαν, γιατί σύμφωνα με αυτούς δεν έγινε κάτι παράνομο, καθώς δεν μπορούσαν να ξέρουν αν ο PSN λογαριασμός μου χακαρίστηκε ή όχι, αυτοί απλά είδαν οτι έγινε μια συναλλαγή. Προσπάθησα μέσω PayPal και απενεργοποίησα τις αυτόματες εξοφλήσεις με το PSN.

ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έγινε κάποια άλλη χρέωση.

Δευτέρα πρωί επικοινώνησα τηλεφωνικά με τη SONY Ελλάδος και μου είπαν οτι...θα το ερευνήσουν. Στην επικοινωνία μου με τη SONY UK, με παρέπεμψαν στο ελληνικό τμήμα.

Μέχρι στιγμής η απάντηση που πήρα ήταν η παρακάτω:

"Αγαπητέ πελάτη,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ηλεκτρονικό σας μήνυμα καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα προϊόντα της Sony.

Όσον αφορά το πρόβλημμα με το λογαριασμό σας στο Play Station Network με Online ID : *********  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι έχει γίνει αποκλεισμός του συγκεκριμένου λογαριάσμου. Έχει προωθηθεί η υπόθεση σας στο αρμόδιο τμήμα και θα σας ενημερώσουμε οταν ενεργοποιηθεί και πάλι ο λογαρισμός σας."

Και...περιμένω... 

Υ.Γ. Να τονίσω οτι ουδέποτε μοιράστηκα τα στοιχεία του λογαριασμού μου, στο PS μου δεν έχει κανείς άλλος πρόσβαση παρά μόνο εγώ, δεν έχω παίξει ποτέ on-line. Δεν είχα ενεργοποιήσει το 2-step verification, ούτε γνώριζα την ύπαρξή του.

Δημοσ.

Το έβαλα, μου έβγαλε "Oh no — pwned! Pwned on 1 breached site and found no pastes (subscribe to search sensitive breaches)".

Αν εννοείς ίδιο κωδικό, όχι, δεν είχα τον ίδιο...είχα έναν σχετικά απλό κωδικό στο psn, αλλα όχι τον ίδιο με του e-mail.

Δημοσ.

Το έβαλα, μου έβγαλε "Oh no — pwned! Pwned on 1 breached site and found no pastes (subscribe to search sensitive breaches)".

Αν εννοείς ίδιο κωδικό, όχι, δεν είχα τον ίδιο...είχα έναν σχετικά απλό κωδικό στο psn, αλλα όχι τον ίδιο με του e-mail.

Από κάπου έχουν χακαριστεί τα στοιχεία σου.. αν στο site που σε χακαραν είχες ίδιο κωδικό με το email σου, μπορεί να σου έκαναν επαναφορά κωδικού στο Psn και μετά αλλαγή id-email (αφού είχαν ήδη το κωδικό για το δικο σου email).

Υποθέσεις είναι όλα αυτά.. γενικότερα πάντως, εκτός από 2-step verification, καλό είναι να μην έχουμε τον ίδιο κωδικό σε όλα τα site..

• Like 1
Δημοσ.

Αν μας χουν χακαρει ένα email που βλέπουμε τι πρέπει να γίνει; Εχω δύο email και στο ένα μου έβγαλε ότι έχει παραβιαστεί. Στο psn έχω το μη παραβιασμενο αλλά έχω σε άλλα site, fb το αλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δώστε μεγάλη προσοχή να αλλάξετε password . Μια φορά την έπαθα και ήταν από βαση δεδομένων που απο ένα κωλοsite τότε το wowstead είχε γίνει leaked στο pastebin . Μέσα σε μια νύχτα μας είχανε κλέψει όλων τα account στο guild . Άμα έχεις και συνδεδεμένο  paypal και κάρτα  κρύος ίδρωτας .... από τα στοιχειά του μαιλ θα πάνε να χτυπήσουν εκεί . Και μερικά άλλα :

CD Projekt RED: In March 2016, Polish game developer CD Projekt RED suffered a data breach. The hack of their forum led to the exposure of almost 1.9 million accounts along with usernames, email addresses and salted SHA1 passwords.

Compromised data: Email addresses, Passwords, Usernames
DLH.net: In July 2016, the gaming news site DLH.net suffered a data breach which exposed 3.3M subscriber identities. Along with the keys used to redeem and activate games on the Steam platform, the breach also resulted in the exposure of email addresses, birth dates and salted MD5 password hashes. The data was donated to Have I been pwned by data breach monitoring service Vigilante.pw.

Compromised data: Dates of birth, Email addresses, Names, Passwords, Usernames, Website activity

Επεξ/σία από dimyok

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...