earl21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα στο φορουμ!μου χαλασαν κατι Handsfree ακουστικα της iLuv που αγορασα με 10€ και ειπα να κανω ενα μικρο upgrade και να παω σε on-ear η και over-ear ακουστικα αλλα για μουσικη και γ τηλεφωνηματα (εκει π περπαταω πχ να μιλαω απ τα ακουστικα...)μπορειτε να μου προτεινετε μεχρι τα 30€ καλα και δυνατα ακουστικα αλλα να εχουν και μια ηχομονωση απ τους εξω ηχουςΕυχαριστω προκαταβολικα
Sheogorath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, έχει Crazy Sundays τα http://www.e-shop.gr/beats-by-dr-dre-ur-beats-2-stereo-headphone-in-ear-headset-gold-p-TEL.030832 στα 39, αν θες ρίξε μια ματιά. Δεν έχω προσωπική άποψη.
earl21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δυστυχως δν θα μπορεσω ν τα παρω γτ τα χρηματα θα τα εχω μετα τις 5 μερες της προσφορας :/
@topos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Εάν είσαι σίγουρος πως θέλεις τα beats (εγώ δεν θα τα περνά) μπορείς να τα παραγγείλεις, από την στιγμή που έρθουν στο κατάστημα τα κρατάνε σίγουρα μία βδομάδα οπότε έχεις ένα 12 ήμερο μέχρι να τα πληρωσεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα