Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαθέτω ένα Blog με clickbait θέματα του τύπου "What Happens Next Will Surprise You!"

Έχω δημιουργήσει μια εφαρμογή που τρέχει ως υπηρεσία στα Windows (δηλαδή τρέχει στο παρασκήνιο 24h/24 και δεν επεμβαίνω). Αυτό που κάνει η εφαρμογή είναι 4-5 φορές τη μέρα επιλέγει στη τύχη ένα τέτοιο άρθρο από το Blog μου και το δημοσιεύσει σε ένα τυχαίο Facebook Group.

Πως μπορώ να πετύχω το βέλτιστο; Οι ρυθμίσεις που έχω τώρα είναι:

• Έχω μια λίστα με ΟΛΑ τα Url , μήπως να περιοριστώ στα δημοφιλή? με το μειονέκτημα ότι ένα λινκ μπορεί να γίνει Share και 2η φορά σε 1 βδομάδα
  • Το άρθρο που θα γίνει Share δεν πρέπει να έχει γίνει τις τελευταίες 5 μέρες (φιλτράρω τις επιλογές)
  • Επιλέγω εντελώς στη τύχη το Group. Μήπως να βάλω στατιστικά, ώστε άμα ήδη έχω επιλέξει 3 φορές Groups με λίγα members, να επιλέξει την επόμενη κάποιο με πολλά.
  • Η εφαρμογή ποστάρει κυρίως 9, 12, 15, 18-19. (έχει κάποια random offsets)
  • Δεν ποστάρει από τις 10 το βράδυ μέχρι 9 το πρωι. Τι κόσμο να φέρει τέτοιες ώρες.
Δημοσ.

Όλα είναι θέμα πλάνου... στα groups που έχεις το πρόγραμμα αποθηκεύει στατιστικά για το πως αποδίδουν τα άρθρα ανά κατηγορία που δημοσιεύεις; Επίσης εννοείται πως θα πρέπει να μην μπορεί να τραβήξει το ίδιο άρθρα εάν έχει ξαναπαίξει πριν από x ημέρες. Είναι συμαντικο να βλέπεις και τις βέλτιστες ώρες του κοινού σου ανα ημέρα για να γινεται και το post ανάλογα.

Δημοσ.

Όλα είναι θέμα πλάνου... στα groups που έχεις το πρόγραμμα αποθηκεύει στατιστικά για το πως αποδίδουν τα άρθρα ανά κατηγορία που δημοσιεύεις; Επίσης εννοείται πως θα πρέπει να μην μπορεί να τραβήξει το ίδιο άρθρα εάν έχει ξαναπαίξει πριν από x ημέρες. Είναι συμαντικο να βλέπεις και τις βέλτιστες ώρες του κοινού σου ανα ημέρα για να γινεται και το post ανάλογα.

Όχι. τα μόνα στατιστικά είναι > μπαίνω και διαβάζω τα τελευταία Χ ποστς (όσα φορτώσουν χωρίς ajax) και βλέπω πότε έχουν δημοσιευτεί. Έτσι βγάζω τη συχνότητα που ποστάρουν οι χρήστες/ πόσο ενεργό είναι.

Οι βέλτιστες ώρες είναι 12προς1 με 3 και μετά πάλι 6προς7 με 9

Δυστυχώς όμως το Facebook δείχνει τα καλύτερα προς τα πάνω και όχι τα νεότερα. Με αποτέλεσμα κάποια άρθρα να εξαφανίζονται αμέσως (να κατεβαίνουν πολύ κάτω). Επίσης , το πρόβλημα με τέτοια άρθρα είναι ότι δεν κάνουν λικε/comments άρα και το facebook τα κρατάει στον πάτο.

γ@μενο φεισμπουκ. πριν 2 χρόνια ήταν καλά. τώρα μας έχει κηρύξει τον πόλεμο και έχουν πέσει δραματικά τα κλικς.

Δημοσ.

Και τι, δε μπορείτε να βγάλετε λεφτά το ίδιο εύκολα σπαμάροντας clickbait?

Γαμημένο φέισμπουκ, άκου εκεί να κρατάς στον πάτο του timeline των χρηστών τις βλακείες.

• Like 2
Δημοσ.

Και τι, δε μπορείτε να βγάλετε λεφτά το ίδιο εύκολα σπαμάροντας clickbait?

Γαμημένο φέισμπουκ, άκου εκεί να κρατάς στον πάτο του timeline των χρηστών τις βλακείες.

Να σου πω την αλήθεια... συμφωνώ μαζί σου (ακόμα και να μην με συμφέρει)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...