Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω αγοράσει ένα κινητό meizu και κατέβασα μια εφαρμογή η οποία δεν μου στέλνει τις ειδοποιήσεις. Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω?

Δημοσ.

Κάνε μια απεγκατάστασή και στις δύο εφαρμογές και μετά ξανά περάσετες , εάν σου δημιουργεί ακόμα πρόβλημα τότε κάνε ένα reset στο κινητό .

Η τελευταία λύσει μετά είναι να στείλεις e-mail στον προγραμματιστή και να του πεις τι συμβαίνει.

Δημοσ.

Κάνε μια απεγκατάστασή και στις δύο εφαρμογές και μετά ξανά περάσετες , εάν σου δημιουργεί ακόμα πρόβλημα τότε κάνε ένα reset στο κινητό .

Η τελευταία λύσει μετά είναι να στείλεις e-mail στον προγραμματιστή και να του πεις τι συμβαίνει.

Δε χρειάζεται απεγκατασταση. Όλα τα meizu χρειάζονται αυτή τη διαδικασία για να δουλέψουν κάποια applications (όπως το whatsapp για παράδειγμα)

https://forum.xda-developers.com/meizu-pro-5/how-to/tutorial-make-notifications-flymeos-t3456733

• Like 2
Δημοσ.

Δε χρειάζεται απεγκατασταση. Όλα τα meizu χρειάζονται αυτή τη διαδικασία για να δουλέψουν κάποια applications (όπως το whatsapp για παράδειγμα)

https://forum.xda-developers.com/meizu-pro-5/how-to/tutorial-make-notifications-flymeos-t3456733

Ούτε καν το ήξερα.....
Δημοσ.

Ούτε καν το ήξερα.....

Εσύ είσαι παλιός "Κινέζος".... :) Δεν ήξερες κι απ' τα xiaomi ότι θέλουν να τα βάλεις να τρέχουν στο background όπως επίσης να μην τα "σκοτώνει" το λειτουργικό; ;)
Δημοσ.

Εσύ είσαι παλιός "Κινέζος".... :) Δεν ήξερες κι απ' τα xiaomi ότι θέλουν να τα βάλεις να τρέχουν στο background όπως επίσης να μην τα "σκοτώνει" το λειτουργικό; ;)

Να σου πω την αλήθεια όταν τα περνω τα ρουταρο μετά από λίγο καιρό ,πετάω την σαβούρα και έτσι δεν έχω θέμα... :)

Εξάλλου τέτοιες εφαρμογές δεν χρησιμοποιο ,ότι κάνω το κανω μέσω browser

Δημοσ.

Το κινητό όμως δεν μου έχει την λειτουργία no linked launch when standby :(

Είναι μόνο για συγκεκριμενα κινητά νομίζω αυτή η ρύθμιση

Δημοσ.

Το κινητό όμως δεν μου έχει την λειτουργία no linked launch when standby :(

Είναι μόνο για συγκεκριμενα κινητά νομίζω αυτή η ρύθμιση

Επίσης στις πρόσφατες εφαρμογες, όταν κρατήσεις πατημένο το δάχτυλο πάνω στην εφαρμογή που θες να τρέχει μόνιμα, εμφανίζεται ένα λουκέτο επάνω της, με αποτέλεσμα να μην κλείνει. Με αυτόν τον τρόπο θεωρώ ότι δε θα χάνεις ειδοποίηση από τις εφαρμογές που επιλέξεις ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...