Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, δεν έχει ίδια διάφορα τι να κάνουμε. Σου εξήγησα το γιατί. 470 και 480 4gb έχουν πρακτικα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από 30€ διάφορα. Ενώ 470 με 1060 3gb έχουν πράγματι μικρή διαφορά. Και σου εξήγησα τους λόγους που συνήθως επιλεγεται η 470. Για το freesync δεν έχεις να σχολιάσεις τίποτα; Ή μήπως να μην το υπολογίζουμε κι αυτό; Δηλαδη π.χ. σε οθόνες με freesync να προτείνουμε nvidia παλι;Για το αν Μόνο όπως έγραψες κάτω από 200€ αξίζει η 470? Επιμενεις; Ποια υλοποίηση δηλαδή;

Το link που έστειλα δείχνει πως η 470 "κέρδισε" το παιχνίδι-προτιμάται πια,για τους λόγους που σου είπα σε σχέση με την 1060 των 3 παρόλο που ναι, είναι καλύτερη στα bench η 1060. Άλλο το ένα όμως, άλλο το άλλο. Δεν βλέπω βέβαια να υποχωρείς ούτε στα "άτοπα" που έγραψες με εριστικό τρόπο (γιατί αυτό κυρίως είναι το ζήτημα,και όχι η άποψη σου) άρα, ok.

Δημοσ.

Oταν στα 265 παιρνεις 480, γιατι να παρεις 470 ρε αρχοντα? Εκτος αν μου λες οτι η 470 ειναι πιο top απο την 480, οποτε οντως περαστικα μου. 

Νταξει, και γω πηρα 1050ti στα 250 ευρω. Η καρτα ειναι TOP, παιζει τα παντα very high / ultra, οποτε αυτη να παρεις.

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ! Η 470 ειναι πισω απο την 1060 και πισω απο την 480. Αμα εδωσες 265 για αυτην σε κλεψανε. 

Η 470 εχει τοση διαφορα απο την 1060 οσο και απο την 480. 1060 > 470, απο καθε αποψη. Οσο για το future proof, δεν ειναι. Σημασια δεν εχει ποσα GB εχει, σημασια εχει τι διαχειριση κανει. Ε η 470 (και οι AMD) γενικοτερα δεν κανουν τοσο καλη διαχειριση τη Vram. Στο δειξα και στο bench στο αλλο νημα. Στα ιδια settings η 470 4gb θα φαει πιο πολλα stutter απο οτι η 1060 3gb λογω Vram. 

Τωρα το link που μου δινεις τι να το κανω?

Ξέρεις παίζουν και λίγο οι τιμές, λίγο ο ανταγωνισμός με τις ανάλογες πωλήσεις που κάνουν... Την περίοδο που έψαχνα εγώ κάρτα οι τιμές παίζανε εκεί, σαφώς και θα πήγαινα σε RX480 8GB άλλα η φθηνότερη υλοποίηση δεν ήταν ποτέ κάτω από 320 ευρώ. 360 πήρε φιλαράκι μου τον Σεπτέμβριο την RX480 8GB (Sapphire). Εγώ την αγόρασα τέλος του Οκτώβρη. Εάν το θεωρείς κλεψιά τότε μην αγοράζεις τίποτα την περίοδο που το χρειάζεσαι επειδή πολύ απλά μπορεί να πέσεις θύμα κλεψίματος (ίσως και βιασμού).

Το σημερινό αποτέλεσμα; Έχουν πέσει οι τιμές στις γραφικών και έχουν ανέβει σε όλο το υπόλοιπο hardware ( επεξεργαστές, μητρικές, ραμ, ssd, τροφοδοτικά τα πάντα όλα ). Ακόμα και τώρα αγόρασα φθηνότερα τότε που η γραφικών κόστιζε 265 ( αν θες σου στέλνω την απόδειξη αγοράς για να μπεις στο κατάστημα να το εξακριβώσεις ο ίδιος ).

RX 480 8GB είναι σαφώς καλύτερη από την 1060 6GB, και την ίδια άποψη έχω και για την RX470 έναντι της 1060 στα 3GB (προσωπικά πάντα).

Βιάζεσαι όμως στις απαντήσεις και απαντάς ότι να`ναι, καλό είναι να σκέφτεσαι λίγο πριν πεις κάτι.

Οπότε για να το κλείσουμε άλλος είναι αυτός που δεν την παλεύει και ενημερωτικά το θέμα είναι η αγορά του παιδιού με ένα ποσό στα 650-800 ευρώ και όχι να μπαίνει το κάθε φανμπόι για να κράζει τους ανθρώπους που πρότειναν κάτι σε AMD. 

Εάν όλους εμάς μας θεωρείς βλάκες και θύματα κλεψίματος που επενδύσαμε λεφτά στο ανάλογο hardware και δίνουμε βοήθεια με βάση τις δοκιμές που έχουμε κάνει... τότε δεν έχω τίποτα παραπάνω να σου πω και ας κρίνει το παιδί που έχει τις απορίες. Επίσης καλό είναι να googlάρει και λίγο μόνος του να δει κάποιο benchmark να διαβάσει απόψεις σε μεγαλύτερα forums, να δει πιθανά προβλήματα και ότι άλλο τέλος πάντων τον απασχολεί.

Δημοσ.

Πιο vfm  προταση για καρτα ειναι εδω. https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=9523621%2C9746178

Ας παρει μια απο τις δυο που ειναι καλες υλοποιησεις και οι δυο, απο οποιο καταστημα μπορει να τις βρει πιο φθηνα μαζι με τα μεταφορικα και ας περιμενει λιγο μεχρι να ερθει..Δεν χαλασε ο κοσμος

Με βιασυνες δεν στηνεις σωστο συστημα.υπομονη λοιπον..

Αν βιαζεται ομως τοσο ο ts ας παει σε rx 470.

Δημοσ.

RX 480 8GB είναι σαφώς καλύτερη από την 1060 6GB, και την ίδια άποψη έχω και για την RX470 έναντι της 1060 στα 3GB (προσωπικά πάντα).

Ε λαθος αποψη εχει τοτε, τι να κανουμε. Προφανως και η 3αρα 1060 >>>> rx 470. Οσο για τα λεφτα που εδωσες, καλυτερα να παιρνες 4αρα 480 σε αυτα τα λεφτα. Τεσπα, αμα εσυ αισθανεσαι χαρουμενος τοτε καλα εκανες, τι το συζηταμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...