Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε εγω οσα ευχαριστω θες να σου πω,

αλλα η απαντηση δεν κανω μαθηματα,τοτε γιατι σχολιασες στο ποστ?για να διαφημιστεις?

Τελος παντον.

Το οτι γραφω εδω δεν σημαινει αυτοματα οτι παραλληλα δεν το ψαχνω και αλλου.

Καλημέρα,

Το οτι σου έγραψα αναλυτικά και δεν τα κατάλαβες δεν φταίω εγώ

Αλλά ούτε επειδή σου απάντησα ότι πρέπει, να γίνω δάσκαλος και να κάνω μαθήματα..

Από την άλλη κατάλαβα πώς θες να τα έχεις όλα στο πιάτο (όπως πολλοί εδώ μέσα) και μην φτάνουν αυτά αντί να πεις ένα ευχαριστώ, που σε έχω βοηθήσει και προσωπικά, πετάς ότι κάνω διαφήμιση... Πραγματικά δεν έχεις τον Θεό σου

Δημοσ.

Καλημέρα,

Το οτι σου έγραψα αναλυτικά και δεν τα κατάλαβες δεν φταίω εγώ

Αλλά ούτε επειδή σου απάντησα ότι πρέπει, να γίνω δάσκαλος και να κάνω μαθήματα..

Από την άλλη κατάλαβα πώς θες να τα έχεις όλα στο πιάτο (όπως πολλοί εδώ μέσα) και μην φτάνουν αυτά αντί να πεις ένα ευχαριστώ, που σε έχω βοηθήσει και προσωπικά, πετάς ότι κάνω διαφήμιση... Πραγματικά δεν έχεις τον Θεό σου

Το εκτιμω,δεν ειπα κατι αλλο να σε προσβαλω.

Απο την οθονη ο λογος (πληκρολογιο) παρεξηγει.

Δημοσ.

Παιδιά δεν είναι δυνατόν να αναμένουμε πλήρεις και αναλυτικές απαντήσεις σε θέματα που κάποιος για να τα καταλάβει και μόνο έχει ξοδέψει μήνες διαβάσματος. Συγνώμη φίλε μου αλλά για να καταλάβεις πως πρέπει να γίνει μπορείς να ξεκινήσεις από tutorials στο internet και για αρχή ένα basic php από τα o'reilly books.

• Like 1
Δημοσ.

Μη τρωγεστε ρε παιδες, ολοι περασαμε απο τη φαση τα θελω ολα στο πιατο μεχρι να μαθουμε και καταλαβουμε καποια πραγματα. Απο κει και περα, υπαρχει και το stackoverflow να κανετε τις ερωτησεις σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...