Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ειχα την τύχη να σπάσω των δεξιό καθρέπτη του αυτοκινήτου μου και ειμαι σε έρευνα αγοράς για ιμιτασιόν ή μεταχειρισμένο, ηλεκτρικό, θερμαινόμενο και με αισθητήρα θερμοκρασίας.

Στην αντιπροσωπεία της renault που ρώτησα μου ειπαν για ιμιτασιον πανω απο 100 ευρω άβαφτο!!! ενω συνεργιο κοντα στο σπιτι μου μου ειπαν 60-70 αβαφο παλι + 10-15€ τα εργατικά.

Επειδή δεν ειμαι για πολλά έξοδα και σκέφτομαι μηπως τον βρω σε πιο οικονομική τιμη, θα μπορούσατε να μου προτείνετε καποιο αξιόπιστο μαγαζί μηπως τον παραγγείλω μέσω ιντερνετ;

Δημοσ.

Έσπασες όλο τον καθρέπτη, ή μόνο το κρύσταλλο; Ο καθρέπτης αποτελείται από πολλά κομμάτια, ψάξε να δεις τι πραγματικά χρειάζεται να αγοράσεις. Π.χ. αν έσπασες μόνο το κρύσταλλο (το οποίο -τυπικά- είναι φιξ με την αντίσταση για θερμαινόμενους) θέλεις λιγότερο από 20 ευρώ.

Ψάξε σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Γιατί αν πάρεις άβαφο θα πρέπει και να τον βάψεις! Είναι πιο λογικό (= φτηνό) να βρεις έναν στο χρώμα του αυτοκινήτου σου.

Δημοσ.

Έσπασες όλο τον καθρέπτη, ή μόνο το κρύσταλλο;

Τον έκοψα στεγνά που σημαίνει οτι τον θελω ολόκληρο.

Δημοσ.

Αυτο εννοείται οτι το εκανα. Εγω λεω μήπως εχει να μου προτείνει καποιος που αγόρασε και εχει μείνει ευχαριστημένος..

Δημοσ.

Δεν μας είπες καν τι μοντέλο έχεις.

Ψάξε σε διάφορα καταστήματα που πουλάνε ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ακόμη και τηλεφωνικά.

Μην περιορίζεσαι μόνο στα online.

Εγώ σε opel astra είχα βρει με 25 ευρώ, ολόκληρο καθρέφτη κανούργιο ιμιτασιον και τον άλλαξα μόνος μου.

Ευτυχώς στο αμάξι αυτό, είναι μαύρος o καθρέφτης και δεν χρειάζεται βάψιμο κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μας είπες καν τι μοντέλο έχεις.

Ψάξε σε διάφορα καταστήματα που πουλάνε ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ακόμη και τηλεφωνικά.

Μην περιορίζεσαι μόνο στα online.

Εγώ σε opel astra είχα βρει με 25 ευρώ, ολόκληρο καθρέφτη κανούργιο ιμιτασιον και τον άλλαξα μόνος μου.

Ευτυχώς στο αμάξι αυτό, είναι μαύρος o καθρέφτης και δεν χρειάζεται βάψιμο κλπ.

Μιλάμε για renault Twingo του 2009 και μαύρο. Το χρώμα με κανει αισιόδοξο οτι ίσως τον βρω και βαμμενο.

Φιλε εχεις δίκιο. Θα ρίξω οπωσδήποτε και μια ματια σε διάφορα καταστήματα ανταλλακτικών γιατι απο το ιντερνετ δουλειά δεν γίνεται..

Δημοσ.

Εδώ είσαι. Στα 50€.

Παρήγγειλα πριν καμιά 'βδομάδα απ' αυτούς, όλα οκ. Εγώ ήθελα κρύσταλλο, ξεκόλλησε και έφυγε απ'το κουβάγκεν ενώ οδηγούσα...  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ είσαι. Στα 50€.

Παρήγγειλα πριν καμιά 'βδομάδα απ' αυτούς, όλα οκ. Εγώ ήθελα κρύσταλλο, ξεκόλλησε και έφυγε απ'το κουβάγκεν ενώ οδηγούσα...  :lol:

Αυτό κι αν είναι γκαντεμιά. 

Προχθές ειδα αμάξι που ειχε κολλήσει καθρέπτη απο ποδήλατο!!! Μου μπήκαν ιδέες... :D

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ειχα την τύχη να σπάσω των δεξιό καθρέπτη του αυτοκινήτου μου και ειμαι σε έρευνα αγοράς για ιμιτασιόν ή μεταχειρισμένο, ηλεκτρικό, θερμαινόμενο και με αισθητήρα θερμοκρασίας.

Στην αντιπροσωπεία της renault που ρώτησα μου ειπαν για ιμιτασιον πανω απο 100 ευρω άβαφτο!!! ενω συνεργιο κοντα στο σπιτι μου μου ειπαν 60-70 αβαφο παλι + 10-15€ τα εργατικά.

Επειδή δεν ειμαι για πολλά έξοδα και σκέφτομαι μηπως τον βρω σε πιο οικονομική τιμη, θα μπορούσατε να μου προτείνετε καποιο αξιόπιστο μαγαζί μηπως τον παραγγείλω μέσω ιντερνετ;

Η πιο φθηνή λύση για γνήσιο ολόιδιο είναι από μάντρα με τρακαρισμένα, μετά πας Γεωργακοπουλο μοντέλο 2009 το πολύ 35 ευρώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...