Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στο φορουμ , εχω το cougar spike σαν κουτι και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα , το audio jack δεν κανει καλη επαφη με την πλακετα που ειναι "καρφωμενο" πανω με αποτελεσμα οταν συνδεω τα ακουστικα ,ο ηχος να ακουγεται μονο απο το δεξι ή μονο απο το αριστερο ηχειο , καμια φορα αν ειμαι τυχερος και βρω το σωστο σημειο ισορροπιας μπορει να εχω κανονικα ηχο αλλα οπως καταλαβαινετε ειναι αρκετα σπαστικο. Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος ή εστω καποιο ανταλλακτικο για την επισκευη του audio jack ή μονη λυση ειναι η εξ'ολοκληρου αλλαγη κουτιου ?

Δημοσ.

Δεν νομιζω ρε φιλε οτι θες αλλο κουτι.παρε ενα usb stick σαν αυτο

http://www.skroutz.gr/c/50/kartes-hxou.html?keyphrase=usb+sound+card

Και εισαι οκ

Εχω το ιδιο προβλημα αλλα εμενα δεν δουλευει καλα της μητρικης το jack.

Το εφτιαξα βεβαια με ενα πολυ ψηλο ξυλακι αντοχης που βρηκα σαν οδοντογλυφιδα και καταφερα οταν το εβαλα μεσα να ισιωσω τα σιδερακια.δεν ξερω για ποσο θα μ κρατησει βεβαια.

Δημοσ.

το συγκεκριμενο usb να φαντασω δεν ειναι ενας απλος ανταπτορας που λογω audio jack (αναλογικο) και usb (ψηφιακο) δεν θα καταφερω τιποτα , ειναι σαν μια εξωτερικη καρτα ηχου που θα μπορει να κανει την παραπανω μετατροπη (ψηφιακο-αναλογικο) ?

Δοκιμασα κι εγω καποιες πατεντες χωρις αποτελεσμα ομως :P

Δημοσ.

αυτο ακριβως..με το που το συνδεσεις επανω και βαλεις επανω το jack κατευθειαν θα εχει ηχο .εγω επανω σε αυτο ειχα βαλει διπλο ανταπτορακι για να παιζουν ταυτοχρονα και τα εξτρα ηχεια που εχω με το woofer για να παιζω δυνατα μουσικη αλλα και τα ηχεια της οθονης..και ειναι η πιο φτηνη λυση κατεμε..ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτο.

Δημοσ.

Το audio jack έχει απο πίσω του ένα μικρό πλακετάκι πάνω στο οποίο στηρίζεται. Λογικά έχουν ραγίσει οι κολλήσεις του jack πανω στην πλακέτα και γι αυτό πότε δουλεύει, πότε όχι.

Αν με ένα κολλητήρι περάσεις πάλι τις κολλήσεις με λίγο φρέσκο καλάι θα φτιάξει.

• Like 1
Δημοσ.

@fubar.gr σαν φανατικος θεατης των βιντεο σου , αγαπητε Γιαννη ηταν το πρωτο που σκεφτηκα αλλα δυστυχως δεν εχω κολλητηρι , πιστευω πως το usb που ποσταρε ο συμφορουμιτης πιο πανω ειναι μια καλη λυση ! ευχαριστω και τους 3 για την βοηθεια σας :D 

Υ.Γ συνεχισε την πολυ καλη δουλεια που κανεις με τα βιντεο , ειναι πολυ ενδιαφεροντα και επιμορφωτικα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...