Προς το περιεχόμενο

WD Black 4TB 7200 RPM SATA 6 Gb/s 64MB Cache 3.5" @ amazon [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

black για ταινιες;

Με 110-120 ευρω παιρνεις ιντενσο 4ΤB για αποθηκη και εισαι οκ.

Παντως αν θες τοσο πολυ του τιτλου, ακομα μπορεις να ριξεις παραγγελια.

• Like 2
Δημοσ.

Εχω ενα κολλημα βασικα με την wd παρολο που την εχω πατησει 2 φορες ,που θα πρεπει καποια στιγμη να το ξεπερασω. :-)

Εννοεις να το παραγγειλω και να χρεωθω οποτε το εχουν ξανα διαθεσιμο,ετσι ?

Edit :126€  για intenso Που μου ειπες........μαλλον θα κανω απο εκει το βημα!

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Εχω ενα κολλημα βασικα με την wd παρολο που την εχω πατησει 2 φορες ,που θα πρεπει καποια στιγμη να το ξεπερασω. :-)

Edit :126€ για intenso Που μου ειπες........μαλλον θα κανω απο εκει το βημα!

Ευχαριστω πολυ.

Εάν συζητάτε για τον->https://www.skroutz.gr/s/2487143/Intenso-Memory-Center-4TB-USB-3-0.html

Τον έχω.Συμπαθητικη κατασκευή.Εαν θυμάμαι καλά Seagate 5900rpm δίσκο και οκ ταχύτητες σε USB 3.0.

Μόνο παράπονο ότι η συνδεση USB 3.0 είναι λίγο ιδιοτροπη-> μου έτυχε να μην τον αναγνωρίζουν 2 PC σε USB 3.0.Σε αλλά ήταν κομπλέ (σε USB 2.0 δεν είχε πρόβλημα με κανένα).

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε τυχαία.Αγορασα ένα USB 3.0 hub και μέσω αυτού αναγνωρίζετε και λειτουργεί μία χαρά.

Δημοσ.

Εάν συζητάτε για τον->https://www.skroutz.gr/s/2487143/Intenso-Memory-Center-4TB-USB-3-0.html

Τον έχω.Συμπαθητικη κατασκευή.Εαν θυμάμαι καλά Seagate 5900rpm δίσκο και οκ ταχύτητες σε USB 3.0.

Μόνο παράπονο ότι η συνδεση USB 3.0 είναι λίγο ιδιοτροπη-> μου έτυχε να μην τον αναγνωρίζουν 2 PC σε USB 3.0.Σε αλλά ήταν κομπλέ (σε USB 2.0 δεν είχε πρόβλημα με κανένα).

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε τυχαία.Αγορασα ένα USB 3.0 hub και μέσω αυτού αναγνωρίζετε και λειτουργεί μία χαρά.

Βασικά για SATA έλεγα

http://www.skroutz.gr/s/5064071/Intenso-Sata-III-HDD-3-5-4TB.html

Δημοσ.

Edit :126€  για intenso Που μου ειπες........μαλλον θα κανω απο εκει το βημα!

Ευχαριστω πολυ.

Κολληματα ειναι αυτα, εγω μεχρι προσφατα προτιμουσα HGST και Toshiba, πλεον προτιμαω Seagate πρωτα (λογο των τελευταιων μοντελων).

Παντως απλα για αποθηκευση οντως δεν λεει ο Black, βεβαια αναλογα την χρηματικη διαφορα που εχει με τους αλλους.

Δημοσ.

Απλώς διάβασα αυτό από το site της WD :

For Creatives & Enthusiasts

WD Black drives deliver inspiring performance for storing large multimedia files of photos, videos and applications.

Και νόμιζα ότι θα βόλευε για τις ταινίες .

Δημοσ.

Απλώς διάβασα αυτό από το site της WD :

For Creatives & Enthusiasts

WD Black drives deliver inspiring performance for storing large multimedia files of photos, videos and applications.

Και νόμιζα ότι θα βόλευε για τις ταινίες .

Δεν λεει κανεις πως δεν ειναι καλος, λεμε πως ειναι απλα λιγο περισσοτερο καλος απο οτι πρεπει για απλα αποθηκευτικο μεσο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...