Retromaniac Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μιας και ο καθένας λέει τον καημό του σε άσχετα θέματα, πήγαινε στις ΗΠΑ λοιπόν, που υπάρχει προστασία του καταναλωτή, πάρε δάνειο και μην το πληρώνεις.Κι έλα πές μας πόσο θα αναπολείς την εδώ ανοχή. Καταρχήν δεν έχω ληξιπρόθεσμες οφειλές και ούτε σπίτι Κατά δεύτερον, δεν μίλησα για την ασυλία του οφειλέτη αλλά για το γεγονός ότι οι ίδιοι οι οφειλέτες καθώς και μη οφειλέτες, σώζουν μέσω τις φορολογίας (δημόσιο χρήμα) ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τράπεζες, χάρην της υποτιθέμενης ανάπτυξης μέσω δανείων, που τελικά δεν δίνουν. Και μάλιστα οι περισσότερες οφειλές προς αυτές, έχουν δημιουργηθεί από μη αναπτυξιακά δάνεια, τα οποία δίναν αλλά και κάναν πλύση εγκεφάλου παλιότερα.... Τώρα ο καημός σου να υπερασπιστείς την πατρίδα σου, προφανώς παρακωλύει το εγκέφαλό σου από το να καταλάβει ότι το σχόλιό μου αφορά ξεκάθαρα την προστασία του καταναλωτή...
Bigi444444 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Εντάξει, συνέχισε να πιστεύεις ότι η σωτηρία των τραπεζών σχετίζεται με την προστασία του καταναλωτή και συνέχισε να μας το λες σε θέμα που έχει να κάνει με αγορά dvd player. Μη με αναγκάσεις να κάνω αναφορά σε σχόλιο πρώτη φορά στα 15 χρόνια εδώ μέσα.Φιλικά.
calculator Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Καταρχήν δεν έχω ληξιπρόθεσμες οφειλές και ούτε σπίτι Κατά δεύτερον, δεν μίλησα για την ασυλία του οφειλέτη αλλά για το γεγονός ότι οι ίδιοι οι οφειλέτες καθώς και μη οφειλέτες, σώζουν μέσω τις φορολογίας (δημόσιο χρήμα) ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τράπεζες, χάρην της υποτιθέμενης ανάπτυξης μέσω δανείων, που τελικά δεν δίνουν. Και μάλιστα οι περισσότερες οφειλές προς αυτές, έχουν δημιουργηθεί από μη αναπτυξιακά δάνεια, τα οποία δίναν αλλά και κάναν πλύση εγκεφάλου παλιότερα.... Τώρα ο καημός σου να υπερασπιστείς την πατρίδα σου, προφανώς παρακωλύει το εγκέφαλό σου από το να καταλάβει ότι το σχόλιό μου αφορά ξεκάθαρα την προστασία του καταναλωτή... Μην τις σώσεις και πάνε εξήγα στους καταθέτες ότι χάσανε τα λεφτά που είχαν βάλει στην τράπεζα. Όλο αριστεριστικες εξυπνάδες.
Retromaniac Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Εντάξει, συνέχισε να πιστεύεις ότι η σωτηρία των τραπεζών σχετίζεται με την προστασία του καταναλωτή και συνέχισε να μας το λες σε θέμα που έχει να κάνει με αγορά dvd player. Μη με αναγκάσεις να κάνω αναφορά σε σχόλιο πρώτη φορά στα 15 χρόνια εδώ μέσα.Φιλικά. Κάνε αναφορά σε παρακαλώ, για να μην σου έχω και υποχρέωση...
oldnew Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μην τις σώσεις και πάνε εξήγα στους καταθέτες ότι χάσανε τα λεφτά που είχαν βάλει στην τράπεζα. Όλο αριστεριστικες εξυπνάδες. Εντελώς ηλικρινα, χωρις ειρωνια ποσο χρονων εισαι? Ξέρεις τι θα συμβεί αν δεν σωσεις τις τράπεζες? Πολυ περισσότερα απο το να χάσουν οι καταθετες τα λεφτα τους. Θα πάρει η μπαλα ολους, και οταν λεμε όλους εννοούμε ολους. Πολλους περισσότερο και απ τους καταθετες. Ποιος θα πονεσει περισσότερο αυτός που θα μεινει άνεργος, αυτος που δε θα παρει σύνταξη ή θα την παρει κουρεμενη 90% (και που δεν ειχαν καταθεσεις) ή αυτος που θα χασει 10χ που ειχε στην τράπεζα? Γιατι θα συμβουν και τα 3, και πολύ περισσότερα. Και δεν ειμαι αριστερός ουτε κατα διάνοια, απλα οικονομολόγος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα