Προς το περιεχόμενο

Radeon 9500

Ian_Dragonheart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω την Radeon 9500.Έχω μια διαφωνία με κάποιο φίλο και θα ήθελα την βοήθεια σας.Υποστηρίζει ότι η Radeon 9500 είναι κατα κάποιο τρόπο ''κλειδωμένη'' και οτι μπορώ να την ξεκλειδώσω ανεβάζοντας κατακόρυφα τις επιδόσεις της.Δεν μιλάμε για overclocking της κάρτας αλλά για ''ξεκλείδωμα''.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι και μπορεί να ρίξει λίγο φώς στο σκοτάδι στο οποίο είναι βυθισμένο το μυαλό μου παρακαλώ να μου πεί.Θα εκτιμούσα πολύ αν μπορουσε να μου δώσει κάποιος ορισμένες οδηγίες για overclocking της κάρτας.Ευχαριστώ.Καλή χρονιά σε όλους :)

Δημοσ.

Προφανώς ο φίλος σου εννοεί τις συγκεκριμένες 9500 NON-Pro, οι οποίες μπορούν με συγκεκριμένο "soft-mod" τρόπο να μετατραπούν σε 9700 Non-Pro. Αν τυχαίνει να έχεις μία τέτοια κάρτα, μπορεί να αξίζει τον κόπο η δοκιμή. Για περισσότερα, μιας και το θέμα έχει αναλυθεί πάρα πολύ εδώ μέσα, κάνε ένα search...

Δημοσ.

Can I damage my card with the softmod? What if it doesn't work?

A: You can not damage your card by using this driver. If it does not work for a reason just reinstall the original unmodified driver. It is also not possible to detect if a card has been softmodded before.

apo ta faq sto link pou sou edosa. opote den nomizo na exeis provlima.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά.Το δοκίμασα αλλά η καρτούλα ενώ ήταν κατα πολύ γρηγορότερη απο πριν έβγαζε κάτι πολύ όμορφα και χρωματιστά pixels στα παιχνίδια αλλά και στα tests του 3dMark τα οποία ήταν σαν να είχαν βγεί απο τον παράδεισο και εγκαταστάθηκαν στην οθόνη μου...Επανεγκατέστησα τα original Catalyst 3.9 και όλα είναι όπως και πριν...Χωρίς περίεργα pixels μεν αλλά πιο αργά δε...κλαψ!Και ήταν τόσο γρήγορη... :(

Δημοσ.

Ρε παιδιά μπήκα στο /www.ocfaq.com/softmod έψαξα αρκετά ακολούθησα και κάποιες συμβουλές ως πιθανές λύσεις αλλά πάλι τα ίδια.Πέρασα το Powerstrip, έκανα και τις κατάλληλες ρυθμίσεις αλλά πάλι τα Artifacts επιμέμουν.Καμία άλλη βοήθεια?Κάποια άλλη συμβουλή?Οι επιδόσεις της καρτούλας ή μάλλον καρτάρας! διπλασιάζονται σχεδόν.Το όφελος είναι μεγάλο αλλά είναι κρίμα κι άδικο να έχω να αντιμετωπίσω αυτά. Έχω εκνευριστεί απο τις προσπάθειες και θα εκτιμούσα πάρα πολύ την πάντα πολύτιμη βοήθεια σας.Ευχαριστώ :|

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...