Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια 970 και οταν τεσταρω το directx 11 του passmark με νεους drivers βγαζει περιπου 170fps.Με παλιους drivers(34x.xx αν θυμαμαι καλα)βγαζει πανω απο 200fps...ξερει καποιος να μου πει τι παιζει? Εχω win7 και τη τελευταια εκδοση passmark..επισης αυτο συμβαινει και στα 3 λειτουργικα που εχω(win 7 ολα)

Δημοσ.

Μηπως στους καινουργιους ειναι κατι ενεργοποιημενο που στους παλιους δεν ηταν κτλ κτλ... Κοιταξες οτι ολες οι ρυθμισεις ειναι ακριβως ιδιες και στις 2 εκδοσεις?

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως στους καινουργιους ειναι κατι ενεργοποιημενο που στους παλιους δεν ηταν κτλ κτλ... Κοιταξες οτι ολες οι ρυθμισεις ειναι ακριβως ιδιες και στις 2 εκδοσεις?

Ακριβως ιδια....Μηπως υπαρχει κανεις να το δοκιμασει σε δικο του pc?

Δημοσ.

Εγω παντως σιγουρα οχι γιατι εχω παλιαντζουρα...  Αν στην δινει τοσο ρε συ, γυρνα στους παλιους οδηγους και οοοταν ξανα βγαλει τους πιο καινουργιους τοτε τους δοκιμαζεις και αυτους...

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια υποχώρηση σε επιδόσεις σε άλλες εφαρμογές ή και παιχνίδια; Εάν όχι ποιος ο λόγος να ανησυχείς για συνθετικό μετρο-πρόγραμμα με τραγικά αμφίβολη αξία όσων αφορά τις μετρήσεις στα γραφικά;

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια υποχώρηση σε επιδόσεις σε άλλες εφαρμογές ή και παιχνίδια; Εάν όχι ποιος ο λόγος να ανησυχείς για συνθετικό μετρο-πρόγραμμα με τραγικά αμφίβολη αξία όσων αφορά τις μετρήσεις στα γραφικά;

οχι στο battlefield 4 που παιζω ειναι τα ιδια fps. Απλα μου φαινεται  πολυ παραξενο

Δημοσ.

οχι στο battlefield 4 που παιζω ειναι τα ιδια fps. Απλα μου φαινεται  πολυ παραξενο

Παράξενο είναι αλλά από την στιγμή που δεν παρατηρείς αλλαγές αλλού δεν θα ανησυχούσα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...