Προς το περιεχόμενο

FX 5600 σε AGP 4X slot

GiannisKr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερώτησή μου είναι αν θα παίζει κανονικά η θα δημιουργηθούν προβλήματα αν τοποθετήσω μία κάρτα γραφικών FX 5600 ή 5700 σε AGP 4X slot.Η μητρική ΔΕΝ υποστηρίζει 8Χ.Ρωτάω επειδή ανησυχώ μήπως υπάρξει πρόβλημα μεταξύ voltage της AGP και του voltage που απαιτεί η κάρτα γραφικών που από όσο γνωρίζω είναι πλέον 1,5V.Εννοείται ότι δεν περιμένω να δουλέψει η κάρτα σε 8Χ mode ποτέ.Απλά θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στην παλιά μου κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Eho motherboard me agp 4x ke thelisa na alajo tin Gforse II 64 ti me mia FX 5200. Afu edosa 100 euro piga spiti olo hara. Ebala tin nea karta apano ke etreja to il2sturmovick. MU emine i hara to pehnidi kolage, pigene me 1 frame / sec. Pira tilefono to magazi pu tin pira ke mu apantisan oti den tin egkatestisa kala. Tous piga to mihanima ke meta 3 imeres mu apantisan oti eftege to motherboard pu den ipostirize 4x. Pira ta lefta mu piso ke treho to pehnidi mia hara me tin palia mu karta.

Ta simperasmata dika sas

Δημοσ.

Κατά 95% οι κάρτες που είναι AGP 8x (AGP 3.0) είναι συμβατές και με AGP 4x (AGP 2.0). Συνήθως δεν μπορούν να λειτουργήσουν σε AGP 2x.

Επειδή αναφέρθηκαν και volt, το AGP 2x λειτουργεί με 3.3V, το AGP 4.0 με 1.5V και το AGP 8x με 0.8V.

Αν η μητρική σου υποστηρίζει και AGP 4x απλά η κάρτα θα δουλεύει με 4x και όχι με 8x.

Πάντως πες και το μοντέλο της μητρικής, δεν είναι κακό... ;-)

Δημοσ.

εγω εβαλα μια FX 5200 σε μητρικη 4χ και το τι περασα δεν περιγραφεται.τελικα πηρα νεα μητρικη και η καρτα δουλευει τελεια.

Δημοσ.
εγω εβαλα μια FX 5200 σε μητρικη 4χ και το τι περασα δεν περιγραφεται.τελικα πηρα νεα μητρικη και η καρτα δουλευει τελεια.

Πήρες καινούργια μητρική για να βάλεις πάνω 5200? :lol: :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...