Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι κάτι με 3 τεμάχια, γιατί αν πάω να πάρω 2 τεμάχια και μετά 1 μόνο του το μονό είναι πανάκριβο .

Σε devolo βρήκα αυτά https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00KIHXS7W/ref=sr_1_1_olp?s=computers&ie=UTF8&qid=1496158692&sr=1-1&keywords=Devolo+dLAN+550+duo%2B+-+Starter+Kit&condition=NEW

στα 44,9 +μεταφορικά αλλά είναι μόνο 2 , δεν είναι πωλητής το αμαζον και το φοβάμαι.

Οπότε μάλλον θα πάω σε κάτι τέτοιο http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=107607&pcode=SHOW_PROD107607

Αν έχεις κάποια πρόταση στα 60-65 περίπου ευρώ σε παρακαλώ πες μου .

Ούτε σε μεταχειρισμένο στις αγγελίες βλέπω κάτι.

Δημοσ.

Επειδή έκανα αγορά από αυτόν τον πωλητή

στο amazon μου έχει κάνει αποστολή της παραγγελίας και τα περιμένω να έρθουν, και θα δούμε.

Δημοσ.

Επειδή έκανα αγορά από αυτόν τον πωλητή

στο amazon μου έχει κάνει αποστολή της παραγγελίας και τα περιμένω να έρθουν, και θα δούμε.

Σε ευχαριστώ φίλε.

Εμένα μου έκανε εντύπωση η χαμηλή τιμή και για αυτό είμαι επιφυλακτικός.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε.

Είδα όμως ότι μου τα έχει στείλει από Καναδά με canada post , τώρα τι θα παίξει με τελωνείο θα δω και θα πράξω αναλόγως.

Αν περάσει τελωνείο δεν θα παραλάβω.

Δημοσ.

Μια  ερωτηση παιδια.Επειδη αγορασα και εγω  power line σαν αυτα του θεματος.Η σωστη εγκατασταση γινετε ετσι?Δηλαδη βαζουμε το πρωτο απο το ζευγαρι που εχει και ετοιμη μπριζα σουκο πανω του μετα συνδεουμε εκει το ρουτερ για να παιρνει και το απαιτουμενο ρευμα.Και το επομενο το βαζουμε εκει που υπαρχει εξασθενημενο ασυρματο σημα?Συγνωμη για την απορια μου αλλα πρωτη φορα θα  χρησιμοποιησουμε την συγκεκριμενη μεθοδος.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω παραλάβει ακόμα powerline αλλά ξέρω ότι το πρώτο το τοποθετείς όπως λες .

Το δεύτερο το τοποθετείς όπου αλλού θέλεις στο σπίτι σε όποια πρίζα εσύ θέλεις,  χωρίς να έχει σχέση με το wifi του ρούτερ σου .

Είναι άλλο πράγμα το ένα και άλλο πράγμα το άλλο.

Συνδέεις το πρώτο μέσο της θύρας δικτύου με το ρούτερ  και το δεύτερο πάλι μέσο της θύρας δικτύου με τον υπολογιστή σου.

Αυτό ξέρω εγώ , αν λέω κάτι λάθος παρακαλώ διορθώστε με .

Δημοσ.

Σε μεζονέτα φίλου με τριφασικο και άλλες φάση από όροφο σε όροφο που ήθελε συνδεση απτή σοφίτα στο σαλόνι δε κάνανε pair με τίποτα όμως βάζοντας τα σε κοντινές πρίζες έκαναν και μετά όπου και να δοκιμάζαμε πιάναμε άψογα.μιλαω για tplink pass through και η μέτρηση του υπολογιστή στο ρούτερ είναι 14ms ping 24mbps μέσο του powerline είναι 18ms 22mbps

Δημοσ.

Μια  ερωτηση παιδια.Επειδη αγορασα και εγω  power line σαν αυτα του θεματος.Η σωστη εγκατασταση γινετε ετσι?Δηλαδη βαζουμε το πρωτο απο το ζευγαρι που εχει και ετοιμη μπριζα σουκο πανω του μετα συνδεουμε εκει το ρουτερ για να παιρνει και το απαιτουμενο ρευμα.Και το επομενο το βαζουμε εκει που υπαρχει εξασθενημενο ασυρματο σημα?Συγνωμη για την απορια μου αλλα πρωτη φορα θα  χρησιμοποιησουμε την συγκεκριμενη μεθοδος.Ευχαριστω.

Τελικα πηρα ριπιτερ της ιδιας εταιριας και εκανα καλυτερα την δουλεια(μιας και στην εγκατασταση που ηθελα να κανω  με τα power line μου αναφερανε οτι δεν θα δουλεψουν λογο τριφασικου ρευματος.

Δημοσ.

Χρειάζομαι κάτι με 3 τεμάχια, γιατί αν πάω να πάρω 2 τεμάχια και μετά 1 μόνο του το μονό είναι πανάκριβο .

Σε devolo βρήκα αυτά https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00KIHXS7W/ref=sr_1_1_olp?s=computers&ie=UTF8&qid=1496158692&sr=1-1&keywords=Devolo+dLAN+550+duo%2B+-+Starter+Kit&condition=NEW

στα 44,9 +μεταφορικά αλλά είναι μόνο 2 , δεν είναι πωλητής το αμαζον και το φοβάμαι.

Οπότε μάλλον θα πάω σε κάτι τέτοιο http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=107607&pcode=SHOW_PROD107607

Αν έχεις κάποια πρόταση στα 60-65 περίπου ευρώ σε παρακαλώ πες μου .

Ούτε σε μεταχειρισμένο στις αγγελίες βλέπω κάτι.

Μην σε φοβιζει οτι δεν ειναι πωλητης το ιδιο το amazon.εχω κανει αγορες ετσι και ολα οκ.

σιγουρα τα devolo ειναι καλυτερα αλλα πιο ακριβα.ναι αν παρεις 2 + 1 ή 2 + 2 να εχεις ενα spare ειναι σιγουρο πιο ακριβο απο πακετο των 3.μεταχειρισμενα δυσκολα θα βρεις διοτι λιγοι αγοραζουν και ελαχιστοι τα πουλανε.

Σε ευχαριστώ φίλε.

Δεν ειναι απαραιτητα κακο.πολλες φορες ειναι μαζικες αγορες οπου παιρνουν αλλη τιμη.και επειδη ειναι διαμεσον amazon εχει αρκετα καλυψη.

Είδα όμως ότι μου τα έχει στείλει από Καναδά με canada post , τώρα τι θα παίξει με τελωνείο θα δω και θα πράξω αναλόγως.

Αν περάσει τελωνείο δεν θα παραλάβω.

αν δεν το γραφει οτι ειναι απο καναδα τοτε δικια του βλακεια ή αν μεσα σε αυτα τα λεφτα δεν ειναι το τελωνειο.

στην schuko μπορεις να βαλεις οτι θες οχι μονο το ρουτερ.απλα το Powerline μονο του στην πριζα και οχι πανω σε πολυπριζο για να παρεις τα μεγιστα.αν εχεις τριφασικο ρευμα και μπορεις να τα εχεις στην ιδια φαση ακομα καλυτερα.οχι δεν θα βαλεις εκει που ειναι οριακα το σημα.αυτο θα εκανες αν ειναι repeater που πιανει ασυρματα και δινει ασυρματα/καλωδιο.το powerline περναει μεσα απο το δικτυο του ρευματος οποτε το βαζεις εκει που θες εσυ αρκει να ειναι κοινο ρολοι παντα και ιδιος πινακας.συνηθως ειτε απο utility ειτε μεσα απο το powerline βλεπεις και σε τι ταχυτητα εχουν συγχρονισει μεταξυ τους για να μπορεις να δεις που θα εχεις καλυτερη.

Εγώ δεν έχω παραλάβει ακόμα powerline αλλά ξέρω ότι το πρώτο το τοποθετείς όπως λες .

Το δεύτερο το τοποθετείς όπου αλλού θέλεις στο σπίτι σε όποια πρίζα εσύ θέλεις,  χωρίς να έχει σχέση με το wifi του ρούτερ σου .

Είναι άλλο πράγμα το ένα και άλλο πράγμα το άλλο.

Συνδέεις το πρώτο μέσο της θύρας δικτύου με το ρούτερ  και το δεύτερο πάλι μέσο της θύρας δικτύου με τον υπολογιστή σου.

Αυτό ξέρω εγώ , αν λέω κάτι λάθος παρακαλώ διορθώστε με .

ολο σωστος.

Σε μεζονέτα φίλου με τριφασικο και άλλες φάση από όροφο σε όροφο που ήθελε συνδεση απτή σοφίτα στο σαλόνι δε κάνανε pair με τίποτα όμως βάζοντας τα σε κοντινές πρίζες έκαναν και μετά όπου και να δοκιμάζαμε πιάναμε άψογα.μιλαω για tplink pass through και η μέτρηση του υπολογιστή στο ρούτερ είναι 14ms ping 24mbps μέσο του powerline είναι 18ms 22mbps

αν εχει αλλο πινακα ναι μπορει να μην παιξει .αν ξερει ή εχει ηλεκτρολογο ισως θα μπορουσε να τα βαλει στην ιδια φαση.ειχα δοκιμασει powerline Σε τριφασικο της tp link και σε μεγαλο σπιτι και ειχα πολυ μικρη ταχυτητα οπως τα ειχα δοκιμασει σε σπιτι με κοινη παροχη οσο θυμαμαι αλλα διαφορετικο πινακα και παλι δεν ειχαν παιξει καθολου.αλλα και τα tp link παιζουν σε τριφασικο οπως λενε.και καλο ειναι να ειναι Passthrough

Δημοσ.

Τελικα πηρα ριπιτερ της ιδιας εταιριας και εκανα καλυτερα την δουλεια(μιας και στην εγκατασταση που ηθελα να κανω  με τα power line μου αναφερανε οτι δεν θα δουλεψουν λογο τριφασικου ρευματος.

α.δουλευουν σε τριφασικο αλλα δεν ειναι 100 τις 100 για διαφορους λογους.το repeater εχει αλλα συν αλλα και εχει και μειον πχ χανεις σε ταχυτητα και σε αποκριση οταν παιρνεις απο το Repeater.αναλογως για τη χρηση το θες παντα.για απλη χρηση ειναι μια χαρα για μεγαλο ζορι δεν ειναι οτι καλυτερο εκτος αν εχεις repeater με 2 radio ή παιρνεις ασυρματα και δινεις με ethernet στο pc. αν τωρα μπορεις να τραβηξεις Utp απο το ρουτερ μεχρι το repeater και να το βαλεις να παιξει σαν access point εκει δεν θα εχεις απωλειες.αντι για ap μπορεις να βαλεις και καποιο παλιο adsl router που θα το βαλεις να παιξει σαν ap.καποιοι αντι για Utp βαζουν Powerline και μετα το access point ή καποιο παλιο ρουτερ να παιζει σαν ap

Αυτά τα power line έχουν προστασία από υπέρταση ή καίγονται και μαζί και η συσκευή που έχεις πάνω στη πρίζα του ;;

δεν εχω ακουσει τιποτα για προστασια απο υπερταση.εχω δει καμενο Powerline>τωρα αν εισαι τυχερος και την φαει το powerline και καει αυτο και την γλυτωσει ο εξοπλισμος απο πισω τι να σου πω.αλλα χλωμο το κοβω.καλυτερα βαλε μετα το powerline ενα για προστασια απο υπερταση (πχ apc surge arrest).

http://www.skroutz.gr/s/7932649/APC-Essential-SurgeArrest-PM1W-GR.html?from=drop

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/6/2017 στις 4:43 ΜΜ, poulinos είπε

Πρέπει να παίζει κανονικά όμως εγώ σε τριφασικό, το βράδυ που τα φώτα είναι ανοιχτά φουλ και κάτι εξωτερικά σε κήπο, τότε μπουκωνει μάλλον η φάση, δεν ξέρω, και ενώ βλέπει το ένα το άλλο δεν έχει ίντερνετ. Δηλαδή αναβοσβηνει έντονα αλλά δεν μπορεί μάλλον να περάσει data.

Δημοσ.
22 minutes ago, Psz_13 said:

Πρέπει να παίζει κανονικά όμως εγώ σε τριφασικό, το βράδυ που τα φώτα είναι ανοιχτά φουλ και κάτι εξωτερικά σε κήπο, τότε μπουκωνει μάλλον η φάση, δεν ξέρω, και ενώ βλέπει το ένα το άλλο δεν έχει ίντερνετ. Δηλαδή αναβοσβηνει έντονα αλλά δεν μπορεί μάλλον να περάσει data.

το τριφασικο κανει τα πραγματα πιο δυσκολα αν ειναι σε αλλη φαση τα plc. αλλο τοσο αν εχεις μεγαλο φορτιο στις φασεις. δες και firmware update αν και δεν νομιζω να αλλαξει κατι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...