Προς το περιεχόμενο

TP-Link TL-WPA4226KIT σε τριφασικό ρεύμα. Λειτουργεί;

Vincanity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Εχω παραγγείλει το http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/powewrlines/TP-Link-Powerline-Wireless-N-Kit-Passthrough-TL-WPA4226KIT.htm

το οποίο όμως πρεπει να μπει σε σπιτι με τριφασικό ρεύμα. το έχει δοκιμάσει κάποιος αν λειτουργεί;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,

Εχω παραγγείλει το http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/powewrlines/TP-Link-Powerline-Wireless-N-Kit-Passthrough-TL-WPA4226KIT.htm

το οποίο όμως πρεπει να μπει σε σπιτι με τριφασικό ρεύμα. το έχει δοκιμάσει κάποιος αν λειτουργεί;

Από την μικρή εμπειρία που έχω από power line θα σου πώ οτι όλα θα δουλέψουν αρκεί οι μπρίζες να είναι στην ίδια φάση --> δηλαδή με δοκιμή θα δεις που παίζει και που όχι. Στο σπίτι που νοικιάζω οι μπρίζες ήταν λιγό άλλα αντι άλλων και χρειάστηκε δοκιμές για να καταλήξω στο σωστό ζευγάρι περίπου στον ίδιο χώρο - πάντως από σαλόνι σε υπνοδωμάτιο δεν έπαιξε.

• Like 1

Εγω εχω αυτα https://www.skroutz.gr/s/4441614/TP-LINK-TL-PA411KIT-v2.html σε τριφασικο και παιζουν αψογα σε οσες πριζες εχω δοκιμασει ακομη και σε αλλο οροφο....λογικα δεν θα εχεις προβλημα.

Καπου διαβασα οτι τα powerlines της tp link παιζουν μεσω του ουδετερου οποτε δεν επηρεαζονται απο τριφασικο. Αυτο θελω να επιβεβαιωσω. Γιατι δεν ξερω αν οι πριζες ταιριαζουν στην ιδια φαση και δςν εχω την πολυτελεια της επιλογης πριζας καθως υπαρχει μια σε καθε δωματιο

• Like 1

ναι συνηθως σε καποια Powerlines βαζουν ουδετερο για να παιξουν και κατι τετοια οποτε δεν υπαρχει προβλημα.Το αναφερει και η tp link εδω .(απλα εχεις μειωμενη αποδοση λιγακι)

http://www.tp-link.com/us/faq-406.html

Q: Can TP-Link Powerline adapters work in different phases of a three-phase circuit?

A: Yes. However, their overall rate will be affected when crossing phases. For a three-phase, four-line circuit, we suggest using the topology below for optimal performance.
  • Like 3

Καλησπέρα,

τελικά αγόρασα το TP-LINK TL-PA4020P-KIT και θα ήθελα να ενημερώσω ότι λειτουργεί κανονικότατα

σε τριφασικό (με μέση ταχύτητα 100Mbps)

για όποιον άλλο μπορεί να ενδιαφερει στο μέλλον.

ευχαριστώ

Καλησπέρα,

τελικά αγόρασα το TP-LINK TL-PA4020P-KIT και θα ήθελα να ενημερώσω ότι λειτουργεί κανονικότατα

ευχαριστώ

και πανω απο τα 100 να επαιζες στην πραξη θα ησουν παλι στα 100 λογω οτι η θυρα ειναι ethernet και οχι gigabit .επισης κοιτα για Firmware update.

• Like 2

• 3 μήνες μετά...

Καλησπέρα,

ευχαριστώ

Το ξεθάβω για να ρωτήσω αν τα δοκίμασες σε πρίζες που βρίσκονται σε διαφορετική φάση ρεύματος, και βέβαια σε διαφορετική ασφάλεια στον πίνακα.

και σε διαφορετικη ασφαλεια θα παιξουν απλα υπαρχει παντα μειωμενη ταχυτητα.δεν παιζουν με την φαση για αυτο παιζουν και σε αλλη ασφαλεια.

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση ,

Όταν λες μειωμέμη ταχύτητα εννοείς  ότι π.χ. από τα 20 Mbps που έχω θα φτάσουν μέσο του powerline τα 18 ή ότι δεν θα πιάσει ποτέ τα 500 που λέει ότι πιάνει η συσκευή αν υποθετικά έχω δίκτυο με 500 Mbps

τα 500 δεν θα τα φτασει ποτε γιαι πολυ απλα η ethernet που δινει δεν ειναι gigabit αρα μιλαμε για 100 και κατω.μετα αν θυμαμαι εχω πετυχει 130 Mbit να λεει οτι συγχρονιζουν μεταξυ τους(το βλεπεις απο το utility).τωρα σε τριφασικο σιγουρα θα ειναι λιγοτερο.αν θες το Powerline για να μεταφερεις αρχεια και παιξεις πχ 30mbit ναι ειναι λιγο αν το θες για ιντερνετ ομως ειναι σχετικα καλο εκτος αν εχεις vdsl οπου θες σιγουρα πανω απο 50 να παιξουν μεταξυ τους.σιγουρα καλυτερα ειναι να ειναι στην ιδια φαση αλλα ειναι κατι που δεν ειναι ευκολο να αλλαξει αν ο αλλος δεν ειναι ηλεκτρολογος για να βαλει στην ιδια φαση τα δωματια που θες.

εσυ εχεις 20 αυτο ειναι το πρωτο στοιχειο.το δευτερο στοιχειο ειναι να δεις ποσο συγχρονιζουν μεταξυ τους να το πω απλα.αν εισαι πανω απο 20 λογικα θα εισαι οκ.αν εισαι λιγοτερο απο20 ναι δεν θα μπορεις να παρεις 20 αλλα θα παρεις λιγοτερα.βεβαια και ο συγχρονισμος μεταξυ τους μπορει να αλλαξει.δηλαδη οτι τωρα εισαι πχ στα 100 για παραδειγμα δεν σημαινει οτι αμα αναψεις πχ ενα φουρνο ή ενα ac τα οποια περνανε μεσα απο το ιδιο δικτυο ρευματος που ειναι το powerline οτι δεν θα επηρεαστει το PowerliNe.Οποτε καλο ειναι να μην εισαι οριακα σε αυτο που θες.

υπαρχουν και powerline με gigabit επισης πχ devolo.τωρα ποσο κοντα στο gigabit Θα πας ειναι αλλη ιστορια.τα devolo ειναι και αρκετα καλυτερα απο τα tp link.

απλα τα powerline παιζουν σε δικια τους ταχυτητα ασχετα με το ιντερνετ σου διοτι μπορει να θες να μεταφερεις και αρχεια στο δικτυο που επισης ειναι ασχετο με την ταχυτητα του ιντερνετ.απλα σκοπος ειναι τα powerline να ειναι μεταξυ τους παραπανω απο την συνδεση που εχεις αν τα εχεις μονο για ιντερνετ.αν τα εχεις και για δικτυο και παιξουν 20 Mbit ναι τοτε θα κανεις 800 ωρες να μεταφερεις αρεια απο το ενα Pc στο αλλο.

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση ,

Όταν λες μειωμέμη ταχύτητα εννοείς  ότι π.χ. από τα 20 Mbps που έχω θα φτάσουν μέσο του powerline τα 18 ή ότι δεν θα πιάσει ποτέ τα 500 που λέει ότι πιάνει η συσκευή αν υποθετικά έχω δίκτυο με 500 Mbps

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε.

Ταινίες και κανένα παιχνίδι μέσο ίντερνετ π.χ. LOL

Αυτές είναι οι απαιτήσεις και νομίζω καλύπτομαι.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε.

Ταινίες και κανένα παιχνίδι μέσο ίντερνετ π.χ. LOL

Αυτές είναι οι απαιτήσεις και νομίζω καλύπτομαι.

ναι δεν ειναι τιποτα τρελλες απαιτησεις.απλα τα powerlines να ειναι passthrough ωστε αυτα να συνδεθουν στην πριζα  στον τοιχο και μετα οι πριζες/πολυπριζο πανω σε αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...