Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους! εχω ενα προβλημα...το firewall δεν ενεργοποιηται και βγαζει οτι εχει σφαλμα 0χ8007042c. το googlara και  οι λυσεις που βρηκα δεν δουλεψαν και επειδη ειχα κ αλλα προβληματα εκανα τελικα φορματ. και μετα απο 10 μερες παλι το ιδιο προβλημα. καμια ιδεα τι φταιει?

Δημοσ.

Μήπως το dvd που κάνεις την εγκατάσταση είναι πειραγμένο ; Δες εδώ

https://www.thelab.gr/forums/topic/135619-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-windows-firewall/

https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/5366225a-46e7-4d6c-a389-8bd18a5c3aad/windows-firewall-damaged-by-windows-7-antivirus-2012?forum=w7itprosecurity

μήπως κόλλησες κανέναν ιο ; Αν δεν σου κάνει κόπος , τρέξε αυτό B)

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ! εκανα scan me eset, με malware butes (χωρις τα updates αφου δεν εχω συνδεση)δεν βρισκουν κατι.εκανα και ολες τις οδηγιες με τα registry που αναφερονται στα λινκς αλλα δυστυχως δεν καταφερα τιποτα. καμια αλλη ιδεα? μηπως ειναι προβλημα hardaware?

Δημοσ.

Μια λογική σκέψη είναι οτι κάποια ενημέρωση δημιουργεί το πρόβλημα, εφόσον μετά από format δουλεύει και μετά από 10 μέρες ξαναχαλάει.

Κάποια antivirus έχουν δικό τους firewall και μόλις τα εγκαθιστάς απενεργοποιούν αυτό των windows. βάζεις κάποιο antivirus;

Δημοσ.

Πριν απο το φορματ ειχα το avg και τωρα εχω το eset το οποιο οντως ειχε κ δουλευε το δικο του firewall αλλα τωρα δεν δουλευει κανενα απο τα δυο

Δημοσ.

Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου, στις υπηρεσίες.

δες αυτες τις υπηρεσίες

KeyIso
Wlansvc
dot3svc
EapHostnet
BFE
PolicyAgent
IKEEXT
DcaSvcnet
FwcAgent

MpsSvc

Σχετίζονται με το firewall δες αν είναι ενεργές

Δημοσ.

KeyIso ok

Wlansvc ok

dot3svc οχι

EapHostnet εδω γραφει eaphost και οκ

BFE οχι

PolicyAgent οχι

IKEEXT οχι

DcaSvcnet αυτο δεν υπαρχει

FwcAgent αυτο δεν υπαρχει

MpsSvc οχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...