Vakeros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους είμαι νέος στο web development και θα ήθελα την γνώμη σας στο εξής ζήτημα που αντιμετωπίζω: φτιάχνω ένα eshop και θέλω εκτός από τα προιοντα που θα εχω στο site να βάλω και άλλα προϊόντα από άλλα eshops. Τα xml αρχεια που βγάζουν τα άλλα eshop είναι μεγάλα σε μεγεθος. Αυτά που σκέφτομαι να κάνω είναι το εξής: 1. Να ανεβάσω το prestashop στον host-server και να κάνω import τα αρχεία xml από εκεί 2. Να κάνω import τα xml στον MySQL και να κάνω την διαχείριση με XSLT Πείτε μου την γνώμη σας και φυσικά και όποια άλλη πρόταση δεκτή ! Σας ευχαριστώ
Luciddream Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μια λύση είναι να χρησιμοποιήσεις ένα XML database engine. Για παράδειγμα (και το μόνο που γνωρίζω) το BaseX http://basex.org/ Μπορεί να διαχειριστεί πολλά GB από XML. Το αρνητικό είναι οτι θα πρέπει να μάθεις XQuery. Καλύτερα να αποφύγεις τo XSLT αν μπορεις. 1
Vakeros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 σε ευχαριστώ αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Από Χquery γνωριζω καποια πράγματα
Luciddream Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Επειδή δεν ξέρω σε τι γλώσσα γράφεις, θα χρειαστείς κάποιο client για να επικοινωνεί με τον server. Επίσης υπάρχει και REST api. Προσωπικά έχω δουλέψει μόνο το Java client.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα