Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και μερες το ps4 μου κλεινει κ ανοιγει μονο του, ακομα κ την ωρα που παιζω.. πηρα τηλ την sony και μ ζητησαν 205€ για αντικατασταση.μηπως ξερει κανεις να μου πει τι εχει παθει και πως να το φτιαξω μονος μου η ποσο θα μου κοστισει να το φτιαξω εξω?

Δημοσ.

για αρχη αλλαξε καλωδιο μπριζας στο ps4, μετα βαλτο σε αλλη μπριζα στον τοιχο, με σουκο προστασιας ρευματος, μετα κανε και ενα format στο ps4, αν μετα απο ολα αυτα ακομα κανει τα ιδια τοτε ειναι εσωτερικο προβλημα, τοτε θα δεις τι θα κανεις, κανε για αρχη ομως αυτα που σου ειπα!

Δημοσ.

Υποθέτω είναι από τα πρώτα μοντέλα έτσι; Εάν έλεγες ότι απλά κλείνει θα έλεγα ότι είναι κανένα τροφοδοτικό αλλά για να ανοίγει κιόλας  μάλλον με το κουμπί αφής έχει να κάνει. Για μία γρήγορη λύση βγάλε το από την πρίζα για 5 λεπτά και πάτησε να ανοίξει και χωρίς να είναι στην πρίζα για να φύγει ότι ηλεκτρικό φορτίο έχει μείνει. Υπάρχουν κι άλλες λύσεις να δοκιμάσεις εάν ψάξεις στο google (κάτι με τα λαστιχένια ποδαράκια που κάθεται το PS4 αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς). 

Δημοσ.

Μα δεν φταιει το καλωδιο του ρευματος, ουτε η πριζα..Αυτο θα το κοιταζες αν εκλεινε μονο.. 

Απ'τη στιγμη που κλεινει και ανοιγει μονο του το πιθανοτερο και πιο συχνο προβλημα ειναι αυτο που ειπε ο φιλος Grim πιο πανω.. το κουμπι αφης..

Δημοσ.

Εγώ ποντάρω σε αυτό με το touch που σου είπε ο φίλος πιο πάνω. Αυτό είναι γνωστό θέμα, και το εχω και εγώ. Κυρίως με το eject έχει το δικο μου, και λύνεται με τον τροπο που αναφέρθηκε επίσης πιο πάνω, και με το να σηκωσεις την κονσόλα για να μην πέφτει όλο το βάρος εκεί.

Είναι κατασκευαστικό λάθος imo για αυτό και η Sony από το c chassis και μετα δεν χρησιμοποιεί touch buttons για το power και το eject στις κονσόλες της.

Στην δική σου περίπτωση μήπως έχει κολλήσει/ξεκολλησει κάτι μέσα από την πλακέτα .

Δημοσ.

Το ανοιγω απο το κοντρολ και μετα απο 2 λεπτα κλεινει και οσο ειναι κλειστο καθε 10 λεπτα ανοιγει μονο του και κλεινει πως μπορω να το φτιαξω αν ειναιαπο το κουμπι

Δημοσ.

Με το να μας λες καθε 2ο ποστ τι κανει το ps4 σου δεν αγχωνομαστε πιο πολυ. Σου απαντησαν 4 ατομα απο πανω για το τι φταιει κατα πασα πιθανοτητα. Αντε και εγω 5ος : φταιει το κουμπι αφης ,ειναι γνωστο προβλημα.

Δημοσ.

Αν δεν λυθεί με τους τρόπους που σου πρότειναν τα παιδιά, μάλλον πρέπει να το πας σε κάποιον τεχνικο να στην ανοίξει την κονσόλα. Αν μπορείς να το κάνεις και μόνος σου, γιατί όχι. Δυστυχως δεν θα αποφύγεις την "εγχείρηση".

Δεν πρεπει να είναι τροφοδοτικό ή κάτι άλλο πιστεύω καθώς όπως λες δεν είναι ότι κλείνει μόνο του έτσι στο ξεκάρφωτο αλλά ανοίγει και μόνο του.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Το ps4 αργεί να ανοίξει (κάνει 2-3 ) λεπτά και μετά από 5 λεπτά ενώ έχει ανοίξει και απενεργοποιείται μόνο του κάνοντας ένα διπλό μπιμπ πριν κλείσει. Το πήγα να το δουν και μου είπαν ότι είναι ο σκληρός δίσκος και θέλει αλλαγή αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι είναι θέμα σκληρού δίσκου αλλά μητρικής

Δημοσ.

Τσεκαρε μόνος σου την υγεία του δίσκου.Βγαλτον από την κονσόλα σύνδεσε τον σε έναν υπολογιστή και με το hd sentinel δες την υγεία του

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...