Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικα να πω δυο λογια στους συνφορουμιτες. Καλημερα σε ολους ηρθε η ωρα να αλλαξουμε κινητο, οπως καταλαβαινετε γιατι το τιμιο lg g2 που εχω τωρα, το ψιλοβαρεθηκα (δεν με καλυπτει η καμερα του)!! Θελω να τονισω οτι το κινητο που θα αγοραστει θα αγοραστει μεταχειρισμενο και απο μελος εδω, οπως συνηθως!! Βασικο χαρακτηριστικο που με ενδιαφερει ειναι να εχει αψεγαδιαστη καμερα, χαμηλο sar, και να μην ειναι πολυ μεγαλο για να χωραει σε τσεπες και στο χερι μου (πανω απο 5.5)... Εχω κανει μια καλη ερευνα αγορας κι εχω ξεχωρισει 2-3 μοντελα lg g4, huawei honor 7, letv x820 αλλα επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος ειπα να ζητησω και την αποψη σας, οποτε συμπληρωνω την φορμα!!

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200 βαρια 220

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): viber,pinterest,instagram,chrome

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 4.5 max 5.5

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):

Καλο θα ηταν να εχει αλλα δεν καιγομαι κιολας

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; εννοειται, οι φωτογραφιες περισσοτερο για τα βιντεο υπαρχει action cam που γραφει σε 2Κ.

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Σχετικα, δεν μας καιει ομως

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Οχι

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;Ναι

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Εχω 4g στο συμβολαιο μου αλλα δεν ξερω τι ειναι η μπαντα 800

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Android χρησιμοποιω μεχρι τωρα

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ολα

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Για μεταχειρισμενο κυριως λογω τιμης!!

Ευχαριστω πολυ για τον κοπο σας ????????

Δημοσ.

Θα σου έλεγα το letv x820 αλλά έχει δύο αρνητικά,το ένα είναι η μπαταρία του και το άλλο είναι στις 5,7 ίντσες,κατά τα άλλα είναι σούπερ κινητό το έχει ένας συνάδελφος μου και απλά πετάει,σε εκείνον το μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία του που χρειάζεται τουλάχιστον δυο φορές φόρτιση την ημέρα.

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-letv-max-2-x820

Δημοσ.

Για το htc one m9, τι λετε; Για το le tv εκτος απ το μεγεθος με ψιλοπροβληματιζει και το SAR του!!

Αν θες καλή κάμερα, το HTC δε συστήνεται... Δε κοιτάς και το Α5 2016 της Samsung εφόσον κοιτάς και μεταχειρισμένο?
Δημοσ.

Τα 200 ευρώ που δίνεις φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι καλή κάμερα δεν θα πάρεις. Μπορείς όμως να δεις να πάρεις ότι καλύτερο στα λεφτά που δίνεις οπότε έχουμε και λέμε, δυο προτάσεις για αυστηρά ως το όριο που έθεσες. 

1. Huawei P9 lite 2GB -> Η καλύτερη κάμερα που μπορείς στα λεφτά αυτά ή με τα 3GB με λίγο παραπάνω.

2. Moto G4 -> Αξιοπρεπής κάμερα και καλό πακέτο αν θες μεγαλύτερη οθόνη και σχεδόν καθαρό android

Η αλήθεια είναι ότι το P9 lite είναι καλύτερη επιλογή για τη δουλειά που το θες.   

Δημοσ.

Αν μπορέσεις και δώσεις λίγα παραπάνω κοντά στα 250 μπορείς να πάρεις το Nexus 5x απο σκρούτζ που έχει απο τις καλύτερες κάμερες.(Έχει ακριβώς την ίδια κάμερα με το Nexus 6p)

Και απο εξωτερικό με 250 πάλι (alliexpress) μπορείς να πάρεις το Xiaomi mi 5s(Ίδιος αισθητήρας κάμερας με το Google Pixel που είναι το καλύτερο στην κάμερα αυτη τη στιγμή)

Πιστεύω αν πάρεις ένα απο αυτά τα δύο ειδικά στον τομέα κάμερα δεν πρόκειται να το μετανιώσεις, αλλα και γενικότερα είναι απο τις πιο Value For Money Συσκευές, αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν έχουν καθόλου ελατώματα, π.χ. κανένα απο τα δύο δέν παίρνει κάρτα μνήμης, αλλά δεν είναι και τόσο τραγικό είναι η γνώμη μου,

και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι πολλά.

Δημοσ.

Πρωτα απ ολα σας ευχαριστω πολυ ολους για το οτι ασχοληθηκατε με το θεμα μου και παραθεσατε τις αποψεις σας. Θελω να τονισω ξανα οτι το 1ο μου μελημα ειναι η καμερα γιατι κυριως αυτο κανω με το κινητο μου και γιατι η dslr μου χαλασε και δεν με κοβω να μπορω συντομα να παρω αλλη... Μιας κι ο Δημος εδω προτεινε αγορα απο ebay, ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να προσεξω σε μια τετοια ενδεχομενη αγορα... Δηλαδη θα πρεπει να πληρωσω τελωνειο;; Δουλευουν αυτα τα κινητα με τις ελληνικες σιμ;; Σε περιπτωση βλαβης τι γινεται;; Γιατι βλεπω ας πουμε τα lg g5 με 180-200 ευρω και το σκεφτομαι αρκετα...

Επισης θελω να ξαναπω οτι αυτη τη στιγμη εχω ενα lg g2, θα ειναι καλυτερη η καμερα του νεξους ας πουμε η θα κανω αλλαγη μονο και μονο για να κανω αλλαγη;; Θα εχουν μεγαλη διαφορα, καταλαβαινετε τι θελω να πω..

Δημοσ.

φίλε μου ένα είναι σίγουρο, το g2 έχει καλύτερη κάμερα κι απ'το Α5 16 κι απ'το Μ9, στο λεω γιατί τα'χω δοκιμάσει ο ίδιος. Αν θες να δεις σημαντική διαφορά στην κάμερα απ'το g2, πας σε g4, g5, v10, galaxy s7 ή apple. Tίποτε άλλο για κάμερα. Αν πάλι επιμένεις στα 200, τότε θα κρατήσεις για κανα χρόνο ακόμα το g2 σου.

Δημοσ.

Αν θες κάμερα καλή και στο μπάτζετ που θες το 5x είναι η καλύτερη και πιο δοκιμασμένη συσκευή,άλλη λύση είναι το xiaomi  που είπε ο φίλος.Στο 5x θα δεις διαφορά στη κάμερα από το g2 ήταν αποκάλυψη η καμερά του.

Δημοσ.

Ευχαριστω ξανα, που ασχολειστε με το θεμα μου. Ηθελα να σας κανω μια τελευταια ερωτηση, μετα την ερευνα που εκανα αλλα και τις συμβουλες σας, επεσε το ματι μου πανω στο lumia 950 και Lumia 950 XL. Τι λετε αξιζει τον κοπο;; Εγω προσωπικα το βρισκω ομορφο και αποψη χαρακτηριστικων τουμπανο!! Τι ειναι ομως αυτο που το κανει τοσο φθηνο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...