Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλω να βρώ κάποια πράγματα για παλιά PC, και πέρα απο το Cosmodata στην στουρνάρη δέν ξέρω άλλους που να πουλάν παλιά ανταλακτικά για pc, θέλω να βρώ μία μητρική για x58 με 6 socket ram και ddr2 fully buffered μνήμη για έναν server opteron που είχα φτιάξει παλιά και τώρα με 4 gb μνήμη σερνεται.

Στις αγγελίες του site δέν υπάρχουν.

καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Έχεις ρίξει καμιά ματιά στο eBay?

Nαι αλλά ούτε εμπιστοσύνη έχω , ουτε με τελωνείο θέλω να μπλέξω, και όσοι πουλάνε απο ευρώπη ζητούν τα χρήματα που έκαναν καινούργια. Εγώ μία εξυπηρέτηση πάω να κάνω δέν θα βγώ και γδαρμένος.

Δημοσ.

Nαι αλλά ούτε εμπιστοσύνη έχω , ουτε με τελωνείο θέλω να μπλέξω, και όσοι πουλάνε απο ευρώπη ζητούν τα χρήματα που έκαναν καινούργια. Εγώ μία εξυπηρέτηση πάω να κάνω δέν θα βγώ και γδαρμένος.

Ναι, σίγουρα.

Αλλά επειδή ψάχνεις για κάτι σχετικά εξειδικευμένο νομίζω πως θα παιδευτεις να το βρεις σε φυσικό κατάστημα.

Δημοσ.

Ναι, σίγουρα.

Αλλά επειδή ψάχνεις για κάτι σχετικά εξειδικευμένο νομίζω πως θα παιδευτεις να το βρεις σε φυσικό κατάστημα.

¨Αν το βρώ, o opteron το πολύ να αντικατασταθεί με κατι άλλο.

Δημοσ.

Γιατί σε χαλάει η Cosmodata ?

Δέν με χαλάει, κάποτε είχα δουλέψει και ένα μήνα εκεί, και ο Γίωργος που τότε ήταν υπεύθυνος του στοκατζίδικου ήταν πολύ ωραίος τύπος, απλά δέν έχουν αυτά που θέλω.

Το αστείο είναι οτι είχε μεχρι και 478 socket μητρική στοκ αλλά socket 1366 (x58) δέν είχε.

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλω να βρώ κάποια πράγματα για παλιά PC, και πέρα απο το Cosmodata στην στουρνάρη δέν ξέρω άλλους που να πουλάν παλιά ανταλακτικά για pc, θέλω να βρώ μία μητρική για x58 με 6 socket ram και ddr2 fully buffered μνήμη για έναν server opteron που είχα φτιάξει παλιά και τώρα με 4 gb μνήμη σερνεται.

Στις αγγελίες του site δέν υπάρχουν.

καμιά ιδέα?

Για της μνήμες δεν ξέρω για μητρική x58 όμως να ξέρεις δεν παίζουν σε χαμηλές τιμές, επειδή περνούν φτηνούς 6πυρηνους xeon έχει ανέβει αρκετά η ζήτηση τους
Δημοσ.

Χ58 φίλε δύσκολα να βρεις δυστυχώς, κοίτα εδώ μέσα στις αγγελίες πιο πολύ μήπως δίνει κανείς κάποιο πακέτο με αυτούς τους 6πύρηνους xeon που λέει ο φίλος από πάνω. Είχα προσωπικά τέτοιο setup παλιότερα πάει πολύ καλά!

Δημοσ.

Ποσα πληρωνεις για μια 1366 mb? Απο Z400 Workstation (PN: 586968-001). Απο καταστημα μιλαω, οχι ιδιωτη.

Βρήκα μάγκες, απο κέι που δέν το περίμενα (χρυσή ευκαιρία), μου τι δίνει 150 + xeon l 5639.

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...