Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να αγορασω την συγκεκριμενη καρτα rx 480 8gb αλλα δεν ξερω πια εταιρεια ειναι καλυτερη κ ποιο μοντελο.παρακαλω διαφωτιστε με...με απλα λογια γτ ειμαι και ψιλο ασχετος.Υ.Γ δεν θελω να υπερβω τα 260 ευρω.

Δημοσ.

Η gigabyte δεν αποτελεί καλή λύση στην rx480. Η xfx gtr έχει το δεύτερο καλύτερο pcb μετά την asus strix, οπότε πολύ απλά +1 από μένα. Αν όχι, τότε προτείνω την nitro+ από τη sapphire. Πάντως όχι τη gigabyte.

• Like 4
Δημοσ.

Αφου αποκλεισαμε gigabyte μια χαρα. ποια η διαφορα και ποια θα μου προτεινατε xfx h saphire? Σε απλα ελληνικα παρακαλω... Pcb( i dont know this word):)

Δημοσ.

pcb Καμιά φορά το google είναι πραγματικά φίλος μας και μπορούμε να κάτσουμε και να διαβάσουμε δύο λεπτά από το να τα περιμένουμε όλα στα πόδια μας. Τέσπα, είναι η πλακέτα ας πούμε γενικά. Η xfx gtr είναι καλύτερη ποιοτικώς όσον αφορά το κύκλωμα τροφοδοσίας και έπειτα ακολουθεί η nitro+.

• Like 3
Δημοσ.

Ευχαριστω λαμπη επισης διαβασε πιο πανω οτι γραφω οτι ειμαι ασχετοσ για αυτο αλλωστε ρωταω.Υ.Γ googlara πριν ρωτησω και δεν καταλαβενα για αυτο ρωτησα

Αν το πηγαινα το ποσο που διεθετα στα 280 αντι 260 παλι xfx θα μου προτεινατε και πιο μοντελο της?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...