Dinos_12345 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Εγω να δεις πως περιμέμενω που με εχει γ@μηση η vodafone........Δασος ειμαι και εγω.....ολο reboot ειμαι για να στρώσει Καλά όσο ανεβαίνεις χειροτερεύει. Αν είσαι προς πεζόδρομο είναι καλύτερα πιστεύω, εγώ είμαι ψηλά και προς Δαφνί, απομόνωση
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Εμείς ρε παιδιά που είμαστε κοντά στο πάρκο Λαού (Δάσος Χαϊδαρίου), έχουμε μεν χαμηλές ταχύτητες (10/1) αλλά δεν είμαστε και τόσο τραγικά. Πρόσφατα άλλαξα και το προφίλ (μεγαλύτερο του 8 το nsr) και κάπως συνήλθε. Υπομονή, έχει βάλει πλάτη ο Μάικ (χωρίς πλάκα) και έχει ξεκινήσει οργασμός εργασιών (το δικό μου KV το άλλαξαν, το ίδιο και στην Κυπρίων Αγωνιστών). Υπάρχει λινκ στον τοπικό ιστότοπο του Δήμου, με περισσότερα τεχνικά και χρονικά - ως προς την υλοποίηση - στοιχεία αναφορικά με τα έργα αναβάθμισης του δικτύου. 1
@LF@147 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 απο εχθες ολοκληρωθηκε η τοποθετηση νεων καμπινων στις διασταυρωσεις Παπανδρεου - Κυπριων αγωνιστων Παπανδρεου - Καλαβρυτων Ψηλα προς Ανω Δασος Ξερουμε ποτε περιπου θα δωθει και εμπορικα vdsl στην περιοχη ???
X4Tz1S Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 απο εχθες ολοκληρωθηκε η τοποθετηση νεων καμπινων στις διασταυρωσεις Παπανδρεου - Κυπριων αγωνιστων Παπανδρεου - Καλαβρυτων Ψηλα προς Ανω Δασος Ξερουμε ποτε περιπου θα δωθει και εμπορικα vdsl στην περιοχη ??? Όλες οι καμπίνες θα έχουν αλλαχτεί μέχρι τον Αύγουστο και το VDSL θα είναι διαθέσιμο Οκτώβριο - Νοέμβριο για τους πολίτες , έτσι είχε γίνει ανακοίνωση στο site του Χαϊδαρίου
Dinos_12345 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Πάνω στην Κυπρίων αγωνιστών και Σύρου έχει ένα κουτί που δεν πρόλαβε να μπει και το γέμισαν ταγκιές. Απορία. Εγώ έχω καμπίνα σε ακτίνα 200-300 μέτρων, μπορεί στα 500 να έχω 3-4. Όταν έρθει επίσημα η υπηρεσία, θα παίρνω από την κοντινότερη με χαλκό, και αυτή θα παίρνει με οπτική ίνα από το κέντρο που είναι σε εκτίνα 3χμ;
tsoyreki23 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δυστυχώς, για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν υπάρχει, ακόμα, δίκτυο για VDSL στο Χαϊδάρι. Με ενδιαφέρει και εμένα, αλλά δεν... ADSL υπάρχει παντού, κανονικά. ο οτε αρχισε να κανει εργα θα υπαρξει vdsl συντομα αλλα προς το παρον μονο ο οτε οχι αλλες εταιριες
chrysatheo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 ξεκινάει ανά περιοχές η διάθεση του VDSL 2 στο δήμο Χαιδαρίου 1
Caiden Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 ξεκινάει ανά περιοχές η διάθεση του VDSL 2 στο δήμο Χαιδαρίου Μηπως γνωριζεις ποιες περιοχες ειναι αυτες ή νουμερα απο καμπινες κτλ?
chrysatheo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μηπως γνωριζεις ποιες περιοχες ειναι αυτες ή νουμερα απο καμπινες κτλ? θα δωσουν σιγα σιγα οποιες ειναι ετοιμες οι καμπινες της περιοχής είναι του οτε οποτε αυτοι θα ξερουν κανε ενα τηλ 13888
@LF@147 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μονο ΟΤΕ ? οι υπολοιποι παροχοι δεν εχουν κι αυτοι μεριδιο στις συνδεσεις ?
infin1tyGR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Οι υπόλοιποι μπορούν να νοικιάσουν την υπηρεσία από τον ΟΤΕ αν θέλουν να δώσουν VDSL από την καμπίνα. 1
payne Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Σήμερα το πρωί δεν υπήρχε διαθεσιμότητα , την ίδια μέρα το απόγευμα υπήρχε χαχαχα. Εκανα αιτηση ,Θέλουν 12 εργάσιμες για ενεργοποίηση 50/5 με 35€/μήνα. Μιλάμε για vodafone, το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν μπορώ να κρατήσω το vodafone tv ή TV ή VDSL 50.....αντε να δούμε πως θα πάει.
X4Tz1S Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Σήμερα το πρωί δεν υπήρχε διαθεσιμότητα , την ίδια μέρα το απόγευμα υπήρχε χαχαχα. Εκανα αιτηση ,Θέλουν 12 εργάσιμες για ενεργοποίηση 50/5 με 35€/μήνα. Μιλάμε για vodafone, το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν μπορώ να κρατήσω το vodafone tv ή TV ή VDSL 50.....αντε να δούμε πως θα πάει. Φίλε έβαλες vdsl vodafone από καμπίνα στο Χαϊδάρι ; Σε πια περιοχή του Χαϊδαρίου , εγώ είμαι στα κουνέλια και τίποτα ακόμα δυστυχώς !
pallisi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Έχουμε κανένα νέο με αυτό το πολύπαθο vdsl στο Χαϊδάρι; Έχω κάνει αίτηση από τα τέλη Σεπτεμβρίου και ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί. Μου είπαν από την vodafone ότι θα αργήσει γιατί έχει πρόβλημα ο ΟΤΕ. Άλλοι στο Χαϊδάρι έχουν ενεργοποιηθεί αλλά από ότι καταλαβαίνω εμείς που μένουμε μεταξύ Καραΐσκάκη και Αγωνιστών έχουμε ακόμη μέλλον παρόλο που οι καμπίνες είναι ενεργοποιημένες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα