Dinos_12345 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα. Ναι εγώ είμαι πάλι, που έχω κάνει 4 αιτήσεις από τότε που μετακόμισα στο Δάσος Χαϊδαρίου(9/2015) και πάντα παίρνω την ίδια απάντηση. "Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου κύριε" Έχει βάλει πρόσφατα κανείς νέα σύνδεση ADSL/VDSL στο Χαϊδάρι;
Occultist Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δυστυχώς, για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν υπάρχει, ακόμα, δίκτυο για VDSL στο Χαϊδάρι. Με ενδιαφέρει και εμένα, αλλά δεν... ADSL υπάρχει παντού, κανονικά.
Dinos_12345 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δυστυχώς, για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν υπάρχει, ακόμα, δίκτυο για VDSL στο Χαϊδάρι. Με ενδιαφέρει και εμένα, αλλά δεν... Να ναι καλά ο γείτονας με τον default κωδικό στο Router του. Θα είχα λαλήσει αλλιώς. Τι να πω ρε συ, γιατί τέτοιο κλάσιμο σε μία πλούσια (υποτίθεται) περιοχή όπως το Δάσος; Κάπου είδα ότι σκάβουν στο Δαφνί αλλά δεν ξέρω γιατί.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα. Ναι εγώ είμαι πάλι, που έχω κάνει 4 αιτήσεις από τότε που μετακόμισα στο Δάσος Χαϊδαρίου(9/2015) και πάντα παίρνω την ίδια απάντηση. "Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου κύριε" Έχει βάλει πρόσφατα κανείς νέα σύνδεση ADSL/VDSL στο Χαϊδάρι; Τηλεφωνο εχεις?
Dinos_12345 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Τηλεφωνο εχεις? Τίποτα δεν έχω. Τηλεφωνική γραμμή δεν μπορούν να βάλουν και συνεπώς internet 1
Caiden Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μεχρι το καλοκαιρι θα υπαρχει VDSL σε ολο το Χαιδαρι. Εχει ηδη συμφωνησει ο δημος με τον ΟΤΕ για να γινει αλλαγη στις καμπινες και να αρχισουν οι εργασιες. Η αποφαση στην Διαυγεια 1
Dinos_12345 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μεχρι το καλοκαιρι θα υπαρχει VDSL σε ολο το Χαιδαρι. Εχει ηδη συμφωνησει ο δημος με τον ΟΤΕ για να γινει αλλαγη στις καμπινες και να αρχισουν οι εργασιες. Η αποφαση στην Διαυγεια Πολύ καλό αυτό, άντε να δούμε. Μέχρι το καλοκαίρι θα είναι οι εγκαταστάσεις ή θα μπορούμε να κάνουμε και αίτηση; Αν και πάλι, αν παίζει απλό σύρμα από το κέντρο παροχής που είναι στη Λ.Αθηνών, μέχρι το άνω Δάσος που είμαι εγώ, η 50άρα θα είναι 30άρα.
Caiden Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μεσα στον Μαρτιο θα αρχισουν να σκαβουν για τις οπτικες και για να βαλουν τις καινουργιες καμπινες. Οποτε μετα εχουμε 3-4 μηνες μεχρι να παρουν ρευμα και να γινει διαθεσιμη η υπηρεσια.
Dinos_12345 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Για να δούμε... Πλάκα θα έχει να μην μου κάνει ανανέωση του συμβολαίου ο ιδιοκτήτης για τον x,y λόγο και να πάω σε άλλη περιοχή Κοντά δύο χρόνια χωρίς δική μου σύνδεση.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Τίποτα δεν έχω. Τηλεφωνική γραμμή δεν μπορούν να βάλουν και συνεπώς internet Aν δεν εχεις λοιπόν ουτε χαλκο, μην ελπιζεις σε τίποτα, για να πάρεις μια οποιουδήποτε τυπου σύνδεση(vdsl adsl), πρεπει ΠΡΩΤΑ να αποκτήσεις γραμμή, μπορει να περιμένεις και για χρόνια ακόμα, πρέπει να φυγει κάποιος απο εκει και βέβαια να μην υπάρχει και αλλος πριν απο σενα που να εχει σειρά, ή το πιο απίθανο να γινει επέκταση ακραίου δικτύου απο τον οτε. Μεσα στον Μαρτιο θα αρχισουν να σκαβουν για τις οπτικες και για να βαλουν τις καινουργιες καμπινες. Οποτε μετα εχουμε 3-4 μηνες μεχρι να παρουν ρευμα και να γινει διαθεσιμη η υπηρεσια. Οι οπτικές ινες και το vdsl δεν λυνουν το πρόβλημα του φίλου 1
Caiden Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ναι το γνωριζω απλα του απαντησα για το VDSL. Επισης απο οτι ξερω θα μπουν και μερικες καινουργιες καμπινες, οποτε αν ειναι τυχερος και τοποθετηθει καποια κοντα του, θα μπορεσει να παρει απο τα καινουργια ζευγαρια, αμα το αντιλαμβανομαι σωστα. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ελπίζω στο γεγονός ότι θα μπουν καινούριες καμπίνες άρα θα δω άσπρη μέρα (μάλλον)
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 ΌΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΆΤΕ! Ήρθε το πρωί ένας τεχνικός του ΟΤΕ, βρήκαν γραμμή λέει, θα τη δώσει στη wind αύριο και μεθαύριο θα έρθουν να μου το συνδέσουν. Για VDSL μου είπε ότι θα τα έχουμε Σεπτέμβρη... Αν δω ότι η Wind μου κάνει λαδιά, μπορώ να κάνω μεταφορά σε κάποιο άλλο πάροχο αν θέλω; Ελπίζω να πάει καλά, πρώτη συνεργασία εκτός ΟΤΕ. Από ταχύτητα μου είπε να μην περιμένω πολλά, πιάνω από το κέντρο στη λεωφόρο Αθηνών, όμως ο γείτονας είναι στα 10-11 οπότε ελπίζω να παίζω εκεί
Dinos_12345 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ήρθε 8 Down 1 Up, με 3 χιλιόμετρα απόσταση από το κέντρο. Όταν έρθει VDSL θα παίρνω από το καφάο και θα κλειδώνω 40+ μου είπαν. Πολύ καλός τεχνικός αυτός που ήρθε. 1
savageGR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ήρθε 8 Down 1 Up, με 3 χιλιόμετρα απόσταση από το κέντρο. Όταν έρθει VDSL θα παίρνω από το καφάο και θα κλειδώνω 40+ μου είπαν. Πολύ καλός τεχνικός αυτός που ήρθε. Εγω να δεις πως περιμέμενω που με εχει γ@μηση η vodafone........Δασος ειμαι και εγω.....ολο reboot ειμαι για να στρώσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα