achilles_g_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Πρώτη φορα μου χαλάει δίσκος seagate, καλώς ήρθα στο club.
Sheogorath Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Πρώτη φορα μου χαλάει δίσκος seagate, καλώς ήρθα στο club. Συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες.
SaFiS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ούτε ένα χρόνο λειτουργίας δεν έχει κλείσει... Niceeee...
achilles_g_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Σχετικά αχρησιμοποίητος ο δίσκος, τον είχα για αποθηκευτικό. Αν τρέξω το βασικό πρόγραμμα s.m.a.r.t. της seagate γράφει pass. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2017 από achilles_g_
achilles_g_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Άλλαξα καλώδιο sata, δεν άλλαξε κάτι. Έκανα με το hd sentinel reinitiliaze disk και μου τα βρήκε όλα εντάξει.
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν εχει εγγυηση κανε το εξης. Κατεβασε το hdtune και κανε ενα αργο σκαναρισμα για να δεις σε ποιες περιοχες βρισκονται τα bad sectors.. Αν τυχον ειναι ολα μαζι μαζεμενα σε 10 gb για παραδειγμα, τοτε κοιτα να τον κανεις φορματ και φτιαξε 2 καλα partitions και το κομματι που εχει προβλημα αστο εντελως unallocated να ειναι αορατο στην ουσια για το συστημα...Ετσι δεν θα επιβαρυνεται η περιοχη εκεινη... Πριν απο αυτο ομως μπορεις να δοκιμασεις το hdd regenerator μηπως και διορθωθουν απο λιγα εως ολα αν εισαι τυχερος.... 1
achilles_g_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έχει εγγύηση. Γιατί έχουν περάσει τα 2 χρόνια. O.τι και να έκανα με το seatools και το hd sentinel δεν διόρθωσε κάτι. Θα δοκίμασω και τα παραπάνω. Ευχαριστώ! 1
άδικος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν εχει εγγυηση κανε το εξης. Κατεβασε το hdtune και κανε ενα αργο σκαναρισμα για να δεις σε ποιες περιοχες βρισκονται τα bad sectors.. Αν τυχον ειναι ολα μαζι μαζεμενα σε 10 gb για παραδειγμα, τοτε κοιτα να τον κανεις φορματ και φτιαξε 2 καλα partitions και το κομματι που εχει προβλημα αστο εντελως unallocated να ειναι αορατο στην ουσια για το συστημα...Ετσι δεν θα επιβαρυνεται η περιοχη εκεινη... Πριν απο αυτο ομως μπορεις να δοκιμασεις το hdd regenerator μηπως και διορθωθουν απο λιγα εως ολα αν εισαι τυχερος.... Δεν έχει εγγύηση. Γιατί έχουν περάσει τα 2 χρόνια. O.τι και να έκανα με το seatools και το hd sentinel δεν διόρθωσε κάτι. Θα δοκίμασω και τα παραπάνω. Ευχαριστώ! Δεν υπάρχει κάτι να διορθώσει...
achilles_g_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Το hdd regenarator δεν έδειξε κάτι!
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δεν υπάρχει κάτι να διορθώσει... Ε..... μην εισαι αδικος... Το hdd regenarator δεν έδειξε κάτι! Κατεβασε τοτε το hdtune και κανε full σκαναρισμα να δεις ποιες περιοχες θα βγαλει με θεμα..
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι πλέον τον hd sentinel (αν και τον είχα αγοράσει μια περίοδο). Μου είχε βγάλει σκληρό ότι είχε πρόβλημα, τον έστειλα στην εταιρία και μου απάντησαν (WD) ότι είναι μια χαρά και να κοιτάω μόνο το δικό της πρόγραμμα ! Ο δίσκος λειτουργεί απροβλημάτιστα από το 2008. Πρόβλημα μου δείχνει και σε ένα netbook αλλά ο δίσκος είναι επίσης μια χαρά..... υ.γ πάντα υπάρχουν backup 1
achilles_g_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ε..... μην εισαι αδικος... Κατεβασε τοτε το hdtune και κανε full σκαναρισμα να δεις ποιες περιοχες θα βγαλει με θεμα.. Τίποτα πάλι!
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδη απο την μια σου λεει για 700+ bad sectors και απο την αλλη δεν σου βρισκει τιποτα και τα δειχνει ολα οκ... Μαλιστα... Τοτε να κανεις ενα φορματ μηπως και απλα ειναι ψευτικος ο συναγερμος... Πολυ περιεργο.... Δεν θυμαμαι καν να μου εχει τυχει....
achilles_g_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Έχω κάνει και φορμάτ, εχω αλλάξει καλώδιο, έχω αλλάξει θύρα, τον έκανα εξωτερικό....τα ίδια αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα