Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξέρω κατα πόσο σε βοηθώ η όχι για την αγορά σου.

στα χρήματα που δίνεις υπάρχει αυτό

http://www.e-shop.gr/adata-pv150-power-bank-10000mah-white-p-TEL.027309

με ελάχιστα παραπάνω.

Το έχω κανένα 6μηνο είναι απλά φανταστικό.Η χωρητικότητα ειναι αυτή ακριβώς που αναγράφει.

Το μόνο δεν ξέρω τι μπαταρίες φοράει μέσα.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει powerbank που να είναι ακριβώς όσο γράφει,στο περίπου ναι αλλά όχι ακριβώς.

Τεσπα όμως ts γιατί θέλεις τόσο μικρο; Με 15€ περίπου παίρνεις xiaomi 10000mah

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βασικα οταν λεω μικρο εννοω σε μεγεθος 4ιντσου κινητου (iphone 5)

Επεξ/σία από genious1
Δημοσ.

Δεν εχει σημασία ποσό μεγάλο ειναι το κινητό αλλα τα mah φόρτισης! Όπως λεει κ ο Στέλιος με τα λεφτά αυτά παίρνεις xiaomi που ειναι αξιόπιστα! Επίσης θα σε βγάζει τουλάχιστον 3-4 φορτίσεις!

Δημοσ.

βασικα οταν λεω μικρο εννοω σε μεγεθος 4ιντσου κινητου (iphone 5)

Εχω 5s,και μου εφεραν powerbank με 4.400mAh.Βγαινει 2 φορτισεις και σχεδον βγαζω μια τριτη.Κοιταξε κανα με 5.000mAh αμα εχεις iphone 5.Μια χαρα μικρα ειναι σε μεγεθος.
Δημοσ.

Παίδες χρειάζομαι επειγόντως ένα powerbank για το στρατό. Έχω τσεκάρει αυτό: http://www.msystems.gr/index.php?category=1103&product=21231

Το θέμα είναι πως διαβάζω ότι δεν έχει πρίζα και δίνει σκέτο το καλώδιο usb. Αν χρησιμοποιήσω του κινητού μου (Lumia 640) θα φορτίζει το powerbank πιο αργά πιστεύετε; Μήπως θα πρέπει να αγοράσω και πρίζα; Ή μήπως υπάρχει άλλη λύση που περιλαμβάνει και την πρίζα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες χρειάζομαι επειγόντως ένα powerbank για το στρατό. Έχω τσεκάρει αυτό: http://www.msystems.gr/index.php?category=1103&product=21231

Το θέμα είναι πως διαβάζω ότι δεν έχει πρίζα και δίνει σκέτο το καλώδιο usb. Αν χρησιμοποιήσω του κινητού μου (Lumia 640) θα φορτίζει το powerbank πιο αργά πιστεύετε; Μήπως θα πρέπει να αγοράσω και πρίζα; Ή μήπως υπάρχει άλλη λύση που περιλαμβάνει και την πρίζα;

Ο φορτιστής που ήδη έχεις λειτουργεί κανονικότατα φίλε μου. Σίγουρα τώρα αν είχες κανέναν περί το 1,5-2Α θα είχες και ταχύτερη φόρτιση. Επίσης σημασία έχει το μήκος του καλωδίου μην είναι πολύ μικρό αλλά και η ποιότητα του εν μέρει.

Επεξ/σία από Tragic!
Δημοσ.

wait whaaaaaat. κινα-15Ε και 2300mah? οχι κυριε μου. 

xiaomi :Link.png Site: xiaomi10.000mah

blitzwolf : Link.png Site: BlitzWolf®

εγω να σου πω εχω παρει και τα δυο απο το ιδιο site αρκετα φτηνοτερα και ειμαι τερμα ικανοποιημενος τοσο απο ποιοτητα οσο και απο αξιοπιστια κλπ. η μονη διαφορα ειναι οτι το 2ο υποστηριζει quick charge 3.0 χρησιμο αν εχεις και καποιο αντιστοιχο κινητο andoid που το υποστηριζει. αν το θελεις μονο για το iphone σου τοτε xiaomi δαγκωτο.  :-D
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...