delpro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 β αλε οτε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο αντε να γλυτωσεις κανα 5 euro ,Mονο το ρουτερ που ειναι απιστευτω καλο, γλυτωνεις χρηματα, .ειχα hol μια κολαγε την αλλη δεν επιανε κτλ vdsl παντα,
johnmayson Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Vodafone δρακε με 24,50 μια χαρα τιμη για vdsl εχει τελος ενεργοποιησης;; πως το πετυχες δωσε μας τα φωτα σου.
Green Dragon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Vodafone δρακε με 24,50 μια χαρα τιμη για vdsl εχει τελος ενεργοποιησης;; πως το πετυχες δωσε μας τα φωτα σου.Με λίγη πίεση και μπλα-μπλα κατάλαβα ότι έχουν περιθώρια.Αν τους πάρεις, πες τους ότι έχετε δώσει σε φίλους μου 45% έκπτωση και θέλω την ίδια. Βγαίνει 24.50... Αν τους ζητήσεις να σου στέλνουν το λογαριασμό ηλεκτρονικά, έχεις άλλο ένα ευρώ έκπτωση και πας 23,50... Τέλος ενεργοποίησης 15 ευρώ...σε αυτό δεν κατάφερα τίποτα.
johnmayson Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Σε ποια περιοχη εισαι;; φαινοταν στη διαθεσιμοτητα της voda οτι εχεις vdsl;;τηλ που παιρνεις;; 13830 και με ποιο τμημα μιλας;;διοτι σε μας σε φαινεται διαθεσιμοτητα αλλα η περιοχη εχει vdsl καμπινες και οτε στη διαθεσιμοτητα λεει οκ στο site του.
Green Dragon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Στο 13830, προσφορά σταθερής τηλεφωνίας. Θα σου πουν και διαθεσιμότητα και αν μπορείς να πάρεις από καμπίνα ή από αστικό Εγώ είμαι Αγ. Παρασκευή και μου είπαν ότι θα πάρω από καμπίνα.
IKARIWTHS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 green dragon και εγω αγια παρασκευη είμαι κοντα στο τσακο ,αλλα vodafone είπε πως δεν έχουν vdsl κοντα μου παρόλο που έχει στα 200 μετρα δυο καινούριες καμπινες
johnmayson Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα κοιτα το ελεγχο διαθεσιμοτητας στο site του οτε τι λεει;; 200 μετρα ειναι μακρια λογικα εχεις ποιο κοντινο καφαο που συνδεεσαι και δε εχει αλλαχθει σε καμπινα για vdsl αρα καλα τα πε η vodafone.
SMARTYN89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Resurrection!😈 Παιδιά το θέμα αν και παλιό (τελευταία απάντηση 2 χρόνια πίσω σχεδόν) μου κάνει μεγάλη εντύπωση οτί οι τιμές/προσφορές που είχαν αναφερθεί τότε για VDSL 50άρα ήταν πιο συμφέρουσες απο τώρα! (wind 22€/m , Voda 23,5€/m). Ειδικά όταν 2 χρόνια μετά έχουν υπάρξει επενδύσεις που επιτρέπουν υπηρεσίες fiber to the home 100/10 και σύντομα 200/20Mbps. Που πιστεύετε οτί οφείλεται αυτό? Εγώ ήμουν έτοιμος να βάλω σε νέα γραμμή ΟΤΕ 50άρα στα 31,7€/μήνα ή Wind στα 28€. Αλλά μάλλον πρέπει να ζητήσω προσφορές μπας και πιάσω τις "παλιές τιμές"..! Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από SMARTYN89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα