Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ,μετα από 3 χρονια με ιντερνετ που σέρνεται και αφού είχα πάρει απόφαση ότι με 3.2χλμ απόσταση από το αστικό κεντρο δε θα δω ποτε φως ,προχθες έμαθα ότι απέναντι από το σπίτι μου υπάρχει καινούρια καμπίνα .Αν πάω σε vdsl θα με συνδέσουν λογικά εκεί.

Μέχρι τώρα έχω forthnet  και στο τηλέφωνο μου είπαν ότι για να με συνδέσουν κοστίζει 32 ευρω το μηνα για 24 μήνες.Οι υπόλοιπες εταιρίες τι τιμές έχουν ξέρουμε?

Δημοσ.

Αν σκάσει αίτηση για μεταφορά σε άλλη εταιρεία,οι τιμές θα πέσουν δια μαγείας...

Αλλά από καμπίνα,μάλλον μόνο ο ΟΤΕ θα σου δώσει.

Δημοσ.

κοιτα από αστικό κεντρο είμαι 3.2 χλμ to vdsl δε παίζει από τέτοιες αποστάσεις .ολες οι εταιρίες όμως όταν μπαίνω στις ιστοσελίδες τους γραφουν ότι υπάρχει vdsl στη περιοχή μου ,αρα βάζοντας vdsl θα φύγω από το αστικό κεντρο και θα πάω σε καμπίνα

• Super Moderators
Δημοσ.

Αλλά από καμπίνα,μάλλον μόνο ο ΟΤΕ θα σου δώσει.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, από τα καινούρια KV δίνουν κι οι Wind/Vodafone/Forthnet.

Οι υπόλοιπες εταιρίες τι τιμές έχουν ξέρουμε?

Ότι λένε τα sites υποθέτω...

• Like 2
Δημοσ.

το 32 της forthnet για VDSL αν εχεις και τα κλασσικα σταθερα υπεραστικα μεσα και λιγα κινητα ειναι πολυ καλη ευκαιρια!Εγω ειμαι χρονια πελατης και με χουν λιγο πιο χαμηλα απο αυτο το ποσο,και απο τις αλλες εταιριες μιας και δεν εχω πλεον συμβολαιο και με παιρνουν συχνα πυκνα μονο η Wind την ανταγωνιζεται και μαλιστα 2 φορες μου χουν κανει προσφορα με λιγοτερα λεφτα αλλα δεν συμπεριλαμβανε εξωτερικο που θελουμε στο σπιτι.Οποτε αν ημουν στην θεση σου καπου εκει θα ψαχνα!

Δημοσ.

ημουν forthnet και σερνομουν κι εγω

μετα απο τις βλακειες που κανανε με τα novago και που δινανε σε αλλους καλυτερες προσφορες τους εκοψα και πηγα στη wind

με 50αρι vdsl 22ε το μηνα και μετα 27,5 μαζι με ωρες για κινητα και καρτες sim για 120 λετπα προς ολους και 1gb το μηνα δωρεαν

νομιζω ειναι η καλυτερη προσφορα που παιζει

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/?gclid=Cj0KEQiA2uDEBRDxurOO77Cp-7kBEiQAOUgKVzuv1Y2nFZO40wipPsmhJdtX-_LOdGhM3SkRhxk4OKIaAqJ98P8HAQ

Δημοσ.

Απο vodafone είχα προσφορά για Vdsl 50+ απεριόριστα αστικά υπεραστικά Ελλάδας+ 300' προς όλα τα κινητά στα 27.70ευρώ με τους φόρους και ΦΠΑ μέσα.

Σήμερα περιμένω προσφορά από Wind.

Δημοσ.

Ξαναμίλησα σήμερα με vodafone και μου έδωσαν καλύτερη προσφορά στα 24,50.

Εάν επιλέξω και e-bill πάει 23,50.

Έκανες αιτηση φορητότητας ή από μόνοι τους;

Δημοσ.

Απο vodafone είχα προσφορά για Vdsl 50+ απεριόριστα αστικά υπεραστικά Ελλάδας+ 300' προς όλα τα κινητά στα 27.70ευρώ με τους φόρους και ΦΠΑ μέσα.

Σήμερα περιμένω προσφορά από Wind.

Η wind εχει το ιδιο πακετο για 3 μηνες δωρο το Vdsl 21,50ευρω και τους επομενους 18 μηνες 27 ευρω. 

Δημοσ.

Η wind εχει το ιδιο πακετο για 3 μηνες δωρο το Vdsl 21,50ευρω και τους επομενους 18 μηνες 27 ευρω. 

+35 ευρώ κόστος ενεργοποίησης

Δημοσ.

+35 ευρώ κόστος ενεργοποίησης

Αν ειναι vod-cyta-forthnet ειναι δωρεαν η φορητοτητα και εχουν και ενα παγιο δωρο.

Δημοσ.

Προσφορά από wind vdsl αστικά υπεραστικά απεριόριστα και 5 ώρες νομίζω κινητά, για νέους συνδρομητές που έρχονται από forthnet 18,50 συν 5,50 το vdsl συν 20 ευρώ τέλος εφάπαξ για το vdsl σημερινή προσφορά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...