naruto14 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα. Εδώ και καιρό έχω θέματα με τη μνήμη RAM στο PC. Έχω Windows 10 Pro 64-bit και χωρίς να κάνω τίποτα η RAM μπορεί να πηγαίνει στο 60% άνετα, ενώ αν μπω σε game να πηγαίνει 95-100%. Δεν είναι προφανώς φυσιολογικό αυτό που γίνεται. Στο task manager δεν δείχνει τίποτα που να μου "τρώει" τη RAM. Επίσης δεν γίνεται πάντα αλλά άμα γίνει διορθώνεται μόνο με restart. Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν να κάνω format και ξαναπέρασα τα Win 10, αλλά όπως φαίνεται το πρόγραμμα δεν λύθηκε. Υπάρχει περίπτωση να εμφάνισαν πρόβλημα τα dims της RAM? Κάποιο τεστ που μπορώ να κάνω για να μάθω τι φταίει; Ευχαριστώ!
Zergoulini Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Απο διαχειρηση τι βλεπεις να σου τρωει τοση μεγαλη μνημη? Εχω μια φορα ειχα βαλει ενα trainer απο ενα game και μου το εκανε αυτο. Λογικα καποιο bug θα ειναι. Το pc της υπογραφης σου ειναι?
cpc464 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 το προβλημα σου πρεπει να είναι memory leak, ετσι φτιαχνεται μέσω registry.
naruto14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Απο διαχειρηση τι βλεπεις να σου τρωει τοση μεγαλη μνημη? Εχω μια φορα ειχα βαλει ενα trainer απο ενα game και μου το εκανε αυτο. Λογικα καποιο bug θα ειναι. Το pc της υπογραφης σου ειναι? Ναι. Δεν φαίνεται να τρώει τίποτα τη RAM. Απλά γεμίζει χωρίς να ξέρω γιατί. το προβλημα σου πρεπει να είναι memory leak, ετσι φτιαχνεται μέσω registry. Είχα δοκιμάσει διάφορα να πειράξω μέσω regedit που διάβαζα στο ιντερνετ αλλά αυτό δεν το δοκίμασα. Το κάνω και θα δω πως θα πάει. Ευχαριστώ
Alexlooker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 χρειαζεσε 16gb ram η 32 bit windows, διαλεγεις και παιρνεις.
naruto14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 32 bit windows με 8gb ram? Κάποιο λάθος κάνεις φίλε 1
kataramenos32 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 χρειαζεσε 16gb ram η 32 bit windows, διαλεγεις και παιρνεις. What? ???? 2
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Είναι τρολ αυτός ο τύπος. Μην ασχολείστε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα