Προς το περιεχόμενο

High Ram Usage σε Windows 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εδώ και καιρό έχω θέματα με τη μνήμη RAM στο PC. Έχω Windows 10 Pro 64-bit και χωρίς να κάνω τίποτα η RAM μπορεί να πηγαίνει στο 60% άνετα, ενώ αν μπω σε game να πηγαίνει 95-100%. Δεν είναι προφανώς φυσιολογικό αυτό που γίνεται. Στο task manager δεν δείχνει τίποτα που να μου "τρώει" τη RAM. Επίσης δεν γίνεται πάντα αλλά άμα γίνει διορθώνεται μόνο με restart. Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν να κάνω format και ξαναπέρασα τα Win 10, αλλά όπως φαίνεται το πρόγραμμα δεν λύθηκε. Υπάρχει περίπτωση να εμφάνισαν πρόβλημα τα dims της RAM? Κάποιο τεστ που μπορώ να κάνω για να μάθω τι φταίει; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Απο διαχειρηση τι βλεπεις να σου τρωει τοση μεγαλη μνημη? Εχω μια φορα ειχα βαλει ενα trainer απο ενα game και μου το εκανε αυτο. Λογικα καποιο bug θα ειναι.

Το pc της υπογραφης σου ειναι?

Δημοσ.

Απο διαχειρηση τι βλεπεις να σου τρωει τοση μεγαλη μνημη? Εχω μια φορα ειχα βαλει ενα trainer απο ενα game και μου το εκανε αυτο. Λογικα καποιο bug θα ειναι.

Το pc της υπογραφης σου ειναι?

Ναι. Δεν φαίνεται να τρώει τίποτα τη RAM. Απλά γεμίζει χωρίς να ξέρω γιατί.

το προβλημα σου πρεπει να είναι memory leak, ετσι φτιαχνεται μέσω registry.

Είχα δοκιμάσει διάφορα να πειράξω μέσω regedit που διάβαζα στο ιντερνετ αλλά αυτό δεν το δοκίμασα. Το κάνω και θα δω πως θα πάει. Ευχαριστώ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...