pitrofos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα πριν 2 μερες το αγορασα και το εβαλα σε μια θηκη που ειχα απο ενα αλλο tablet και μου εχει ξεβαψει πισω η πλατη του ειναι ασπρη εχει μαυρισει σε μερικα σημεια σα να εχει ξεβαψει η θηκη πραγμα που δεν συμβαινει γιατι το προηγουμενο ηταν ασπρο και αυτο.Απλα δεν ξερω τη να κανω και να τους το παω τη να πιστεψουν?????και εκ τουτου δεν υπαρχη θηκη για αυτο γιατι κριβη το ηχειο και τρομαζεις να ακουσεις ξερει κανεις κατι να μου πει ΕΥΧΑΡΙΑΣΤΩ
IT chef Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ναι. Μην ξανααγοράσεις mls. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα,και να το πας πίσω θα πουν πως είναι δικό σου φταίξιμο. Βρες ένα τρόπο να το χαλάσεις και σύντομα,να μην ανοίγει χωρίς να φαίνεται παρέμβαση δική σου,και να ζητήσεις πιστωτικό από το μαγαζί και όχι αντικατασταση. 1
pitrofos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 δεν εχεις αδικο απλα ελεγα να επερνα μια θηκη και αστο αλλα δεν εχει ουτε απο αυτο καμερα και ηχειο δεν ειναι ελευθερα και πρεπει να το βγαζεις και να το βαζεις στη θηκα καθε φορα.....τωρα να το χαλασω ασε μην το φαω και στο τελος
pitrofos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 εχει κανεις αυτο το tablet να μου πει τη θηκη εχει παρει????????????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα