Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το USB stick ενός φίλου μου σήμερα, ενώ είχε μέσα αρχεία, κυρίως Word, δε δείχνει τίποτα, αν και δίνεται ότι έχει δεσμευμένο χώρο. Το USB stick, αν παίζει κάποιο ρόλο, είναι το εξής : http://www.websupplies.gr/kingston-datatraveler-101-g2-16gb-usb-20-flash-drive

Τα αρχεία είναι πολύ σημαντικά για την δουλειά του. Μπορεί να βρεθεί κάποια λύση;

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα ανάκτησης αρχείων usb.Κάποια δωρεάν.

google it.

To καλύτερο που έχω δουλέψει είναι σε linux,οπότε αποσύρομαι σιγά σιγά,πίσω στη σπηλιά μου,με τα τρολλ και τους ρώσους χάκερ.

Δημοσ.

Το παιδί μένει σε νησί και δεν γνωρίζει πολλά από υπολογιστές. Λίγο δύσκολο να τρέξει Linux.

Επίσης δε ξέρω αν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα recovery. Τα αρχεία δε τα έσβησε, εκτός αν σβηστηκαν από μόνα τους; Δε ξέρω.

Δημοσ.

Το παιδί μένει σε νησί και δεν γνωρίζει πολλά από υπολογιστές. Λίγο δύσκολο να τρέξει Linux.

Αφού δε ξέρει πολλά,τότε είναι ακόμα πιο εύκολο.

Δεν είμαστε στο '90.

Κατεβάζει unetbootin

Kατεβάζει linux

Tρέχει το unetbootin,εγκαθιστεί σε στικάκι το λινουξ,μπουταρει από εκεί.

Εκτός και αν κατεβάσει και σπάσει κάποιο .exe ανάκτησης δεδομένων.

Δημοσ.

Αν του εμφανιστούν με τα Linux τι ακριβώς θα κάνει μετά; εννοώ είναι θέμα του usb stick; Γιατί το δοκίμασε σε διάφορους υπολογιστές και δεν έδειχνε τα αρχεία.

Δημοσ.

απλά τα αντιγράφει.

στην επιφάνεια εργασίας των windows π.χ.

Φυσικά διαλέγει,δοκιμή χωρίς εγκατασταση στο λίνουξ,έτσι;

Δημοσ.

Αφου το βλεπει το στικακι αλλα δεν βλεπει  το περιεχομενο, πες του να κανει ενα chkdsk γιατι κατα 99% αφου δεν εχει ιδεα το παιδι, στανταρ ποτε δεν θα το αφαιρουσε με ασφαλη απεγκατασταση και θα το τραβαγε ετσι κατευθειαν..

Δημοσ.

Αφου το βλεπει το στικακι αλλα δεν βλεπει  το περιεχομενο, πες του να κανει ενα chkdsk γιατι κατα 99% αφου δεν εχει ιδεα το παιδι, στανταρ ποτε δεν θα το αφαιρουσε με ασφαλη απεγκατασταση και θα το τραβαγε ετσι κατευθειαν..

Αυτό δε σημαίνει πως με αυτό το τρόπο θα χάσει όλα τα περιεχόμενα του μέσου.

Σε αυτή τη περίπτωση το chkdsk δεν είναι και η πιο ασφαλές πρώτη επιλογή.

Ναι ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά μπορεί και να γυρίσει μπούμερανγκ.

Δημοσ.

Αυτό δε σημαίνει πως με αυτό το τρόπο θα χάσει όλα τα περιεχόμενα του μέσου.

Σε αυτή τη περίπτωση το chkdsk δεν είναι και η πιο ασφαλές πρώτη επιλογή.

Ναι ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά μπορεί και να γυρίσει μπούμερανγκ.

Τι να σου πω, οσες φορες μου χει τυχει δεν μου εχει γυρισει ποτε μπουμερανγκ...

Δημοσ.

Τι να σου πω, οσες φορες μου χει τυχει δεν μου εχει γυρισει ποτε μπουμερανγκ...

Να σου δώσω παράδειγμα:

Αν έχεις file system errors λόγω bad sectors είναι πολύ πιθανό το chkdsk να σου διαγράψει τα αρχεία.

Δημοσ.

Να σου δώσω παράδειγμα:

Αν έχεις file system errors λόγω bad sectors είναι πολύ πιθανό το chkdsk να σου διαγράψει τα αρχεία.

Εγω νομιζω φιλε μου οτι αν εχεις file system errors λογο bad,  με το chkdsk διορθωνονται και μεταφερονται σε good sectors και στιγματιζονται κιολας τα bad για να μην ξανα γραφτει τιποτα σε αυτα. Με την ανασυγκροτηση θα εχεις θεμα αν την κανεις χωρις πιο πριν να εχεις κανει chkdsk γιατι παιρνει τα αρχεια και τα τοποθετει σε bad χωρις να το ξερει αρα μετα χανονται-καταστρεφονται κτλ κτλ κτλ...

Δημοσ.

Με την ανασυγκροτηση θα εχεις θεμα αν την κανεις χωρις πιο πριν να εχεις κανει chkdsk γιατι παιρνει τα αρχεια και τα τοποθετει σε bad χωρις να το ξερει αρα μετα χανονται-καταστρεφονται κτλ κτλ κτλ...

Όχι, κατά την εγγραφή θα κάνει και το reallocate.

Εγω νομιζω φιλε μου οτι αν εχεις file system errors λογο bad,  με το chkdsk διορθωνονται και μεταφερονται σε good sectors

Όταν έχεις πληροφορία πάνω σε κατεστραμμένο τομέα, είναι πιθανό είναι να χάσεις τη πληροφορία αυτή.

Εννοείται σε τέτοιες περιπτώσεις το chkdsk βλέπει πως λείπουν τα δεδομένα από το δίσκο ενώ οι αντίστοιχοι δείκτες στο directory υπάρχουν, οπότε αρχίζει και διαγράφει τις περιττές πληροφορίες.

1409638727-Photo19570-o.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...