Pstathece Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια. Αν μια mobo εχει: πρωτο PCIe 3.0 x16 slot δευτερο:PCIe 3.0 x1 slot τριτο:PCIe 3.0 x1 slot τεταρτο:PCIe 3.0 x4 slot Αν εγω βαλω μια καρτα (οχι crossfire) Αν βαλω στο x4 θα λειτουργισει με 16 lanes? Επισης θα εχω fps loss και αν ναι ποσα περιπου fps?
IT chef Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Αν έχει 4 lanes η θύρα,πως θα δουλέψει με 16; Ναι θα έχεις απώλειες.Τώρα πόσες θα είναι,εξαρτάται. 1
Pstathece Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Λογικο αυτο. Αλλα. η σελιδα της μητρικης λεει pci-e x16 =2 https://www.msi.com/Motherboard/B150M-MORTAR.html#hero-specification Ενω στο manual λεει: PCIe 3.0 x16 slot PCIe 3.0 x1 slot =2 PCIe 3.0 x4 slot
Xristaras12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 αν την βάλεις στο Χ4 δεν θα δουλευει στο Χ16. Αν δεις στην μητρική,στην τελευταία θύρα δεν υπάρχουν καν οι επαφές για να γεμίσει ολη η pci-e΄. πιθανότατα εννοούν ότι έχει 2 pci-e πλήρους μεγέθους(Χ16 δηλαδή)αλλα η τελευταια όπως έγραψα φαινεται κιολας οτι δεν έχει όλες τις επαφές μέσα. 1
Pstathece Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 αν την βάλεις στο Χ4 δεν θα δουλευει στο Χ16. Αν δεις στην μητρική,στην τελευταία θύρα δεν υπάρχουν καν οι επαφές για να γεμίσει ολη η pci-e΄. πιθανότατα εννοούν ότι έχει 2 pci-e πλήρους μεγέθους(Χ16 δηλαδή)αλλα η τελευταια όπως έγραψα φαινεται κιολας οτι δεν έχει όλες τις επαφές μέσα. Αν έχει 4 lanes η θύρα,πως θα δουλέψει με 16; Ναι θα έχεις απώλειες.Τώρα πόσες θα είναι,εξαρτάται. οκ ευχαριστω.
IT chef Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 • 2 x PCIe 3.0 x16 slots (support x16/x4)*• 2 x PCIe 3.0 x1 slots * The PCI_E4 slot will only run PCIe 3.0 x2 speed when the PCI_E3 slot is installed a device. Αυτό γράφει. Δύο pci-e 3.0 16 θέσεων,μία 16 lanes,μία 4 lanes.
Pstathece Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 • 2 x PCIe 3.0 x16 slots (support x16/x4)* • 2 x PCIe 3.0 x1 slots * The PCI_E4 slot will only run PCIe 3.0 x2 speed when the PCI_E3 slot is installed a device. Αυτό γράφει. Δύο pci-e 3.0 16 θέσεων,μία 16 lanes,μία 4 lanes. ok λαθος καταλαβα εγω.Ευχαριστω για την βοηθεια. Περιπου ποση χασουρα θα εχω? 2-5fps ή παραπανω? γενικα οχι συγκεκριμένα σε καποιο game.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 τόσο παίζει να είχες στο Χ8. δεν υπάρχει λόγος να μπει στο Χ4 κάρτα γραφικών.
IT chef Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 ok λαθος καταλαβα εγω.Ευχαριστω για την βοηθεια. Περιπου ποση χασουρα θα εχω? 2-5fps ή παραπανω? γενικα οχι συγκεκριμένα σε καποιο game. ναι,δεν έχει γενικά. Η μεταφορά δεδομένων από/προς τον επεξεργαστή δεν είναι η ίδια μέσα στο ίδιο παιχνίδι συνέχεια,πόσο μάλλον σε άλλα παιχνίδια,πόσο μάλλον από κάρτα σε κάρτα. Πες μου πόσο χάνεις σε ενέργεια ,όταν το τηγάνι έχει 2 χιλιοστά αλουμίνιο πάτο,και όταν έχει 1,8 με κράμα νικελίου, να σου πω ακριβώς για τα fps. Αντιπραγματισμός δεδομένων. Δεν έχει κάτι να συζητήσουμε,η gpu μπαίνει στην x16 θύρα.
Pstathece Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 ναι,δεν έχει γενικά. Η μεταφορά δεδομένων από/προς τον επεξεργαστή δεν είναι η ίδια μέσα στο ίδιο παιχνίδι συνέχεια,πόσο μάλλον σε άλλα παιχνίδια,πόσο μάλλον από κάρτα σε κάρτα. Πες μου πόσο χάνεις σε ενέργεια ,όταν το τηγάνι έχει 2 χιλιοστά αλουμίνιο πάτο,και όταν έχει 1,8 με κράμα νικελίου, να σου πω ακριβώς για τα fps. Αντιπραγματισμός δεδομένων. Δεν έχει κάτι να συζητήσουμε,η gpu μπαίνει στην x16 θύρα. ok ευχαριστω για την αμεσότητα και την βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα