Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να φτιάξω ηλεκτρονικό κατάστημα με το Dreamweaver?

Stavropoulos Akis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά και καλή χρονιά.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να φτιάξω ηλεκτρονικό κατάστημα με το Dreamweaver?

Εχω δει οτι σου τη δυνατότητα να φτιάξεις κάποιους καταλόγους και κάποιο καλάθι αγοράς, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί.

Υπάρχει κάποιος να μου πει δυο πραγματάκια αν γίνεται αυτό το πράγμα στο Dreamweaver?

Δημοσ.
Γειά σας παιδιά και καλή χρονιά.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να φτιάξω ηλεκτρονικό κατάστημα με το Dreamweaver?

Εχω δει οτι σου τη δυνατότητα να φτιάξεις κάποιους καταλόγους και κάποιο καλάθι αγοράς' date=' αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί.

Υπάρχει κάποιος να μου πει δυο πραγματάκια αν γίνεται αυτό το πράγμα στο Dreamweaver?[/quote']

Το να φτιάξεις ένα e-commerce site δεν είναι απλά το να βάλεις μερικά κουτάκια και εικονούλες απο ένα σχεδιαστικό πρόγραμμα... θέλει βάση δεδομένων θέλει ασφάλεια συναλλαγών θέλει scripting... για να ρωτάς τα παραπάνω σίγουρα δεν γνωρίζεις για αυτά.. οπότε καλύτερα να βρείς κάποιον με γνώσεις γιαυτό που θές να κάνεις... ακόμα και κάτι έτοιμο να βρείς πάλι θα πρέπει να το παραμετροποιήσεις οπότε πάνω κάτω το ίδιο είναι :)

Δημοσ.

μπορείς να δεις το oscommerce (http://www.oscommerce.com/)

εγκαταστεί αυτόματα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και χρησιμοποιεί PHP, MySQL και Apache όμως για να το φέρεις στα μέτρα σου είναι δύσκολο. Καλύτερα να ρωτήσεις και κάποιο γνωστό σου που ξέρει καλύτερα...

Όσο για βιβλία υπάρχουν πολλά μπορείς να ψάξεις στο google και στο amazon.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...