ganick Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ξέρει κάποιος φίλος κάτι για το cube i7 book ? Φαίνεται αρκετά δυνατό με CPU 6th Gen “Skylake” Core M3-6Y30 και γραφίδα EMR Wacom ...Highlights - 10.6 Inch IPS Screen, 1920×1080 Pixel - Intel Core M3 6Y30 1.51GHz CPU - Gen9LP HD515 GPU - 4GB RAM + 64GB ROM, Support 128GB TF Card Expansion(Not Included) - 5 MP Back Camera + 2 MP Front Camera - Windows 10 System - Supports Bluetooth4.0 - Type-C USB 3.1 Port - Optional Smart Keyboard Multi Modes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 απο οτι το ψαξα παλαιοτερα ειχε θεμα υπερθερμανσης και throttle + το πληκτρολογιο του ηταν χαλι μαυρο,φυσικα δεν το πηρα οποτε δεν μπορω να σε κατατοπισω περαιτερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrocasHelm Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Ποτέ δεν είχε θέμα throttle, ακόμα και όταν στις αρχές εμένα έπιανε τους 100 σε benchmarks. Το οποίο το λύνεις πολύ εύκολα βέβαια, ένα thermal pad μισό χιλιοστό βάζεις αφού το ανοίξεις και τέλος, έχεις -15 βαθμούς εύκολα (το τρελό mod που κυκλοφορεί με copper plates etc δεν αξίζει για όσα προσφέρει). Παραμένει ακόμα το απόλυτο vfm για surface alternative και εννοείται μέχρι να πέσει αρκετά η τιμή στο mix προτιμάς το book, αφού η διαφορά σε επεξεργαστή είναι πολύ μικρή και όλα τα άλλα είναι ίδια (οθόνη, ηχεία κλπ) με μόνη εξαίρεση τον ssd που είναι 128άρης αντί για 64άρης. Που δεν αξίζει κατά την γνώμη μου, αν θες επιδόσεις πας σε 256άρη ssd αφού από εκεί και πάνω βλέπεις διαφορές κυρίως στα writes. Ο οποίος ssd γίνεται upgrade πανεύκολα όταν το ανοίξεις για να βάλεις το thermal pad. Το πληκτρολόγιο είναι οκ αν θες να το κάνεις ένα μικρό 2 σε 1, απλά είναι σπαστικό το gesture στο touchpad για minimize all (που όμως το διορθώνεις αν θες από το registry). Σε σχέση με άλλα πληκτρολόγια αντίστοιχα μάλιστα είναι από τα καλύτερα σύμφωνα με γνώμες ατόμων που έχουν δει και chuwi και teclast κι άλλα. Απλά ενημερωτικά είναι κάπου στα 1,3 με 1,4 κιλά το tablet με το πληκτρολόγιο, δεν είναι και το πλέον ελαφρύ, αλλά σίγουρα καλύτερο είναι από το μέσο laptop. Το μεγαλύτερο selling point είναι το wacom pen βέβαια, αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό όμως μπορείς να βρεις μάλλον άλλα καλύτερα κινέζικα. Εγώ που προσωπικά δεν το χρειαζόμουν (το πήρα το tablet λόγω flash sale) έχω αρχίσει να ψάχνομαι με το πενάκι και σκίτσα και αν έχεις όρεξη θα πορωθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα